- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.561
İnşallla rabbıme sıgındıkSonu guzel olsun insallah
Amin inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah
benden 3 saat sonraaa yanii allahim hayirli sonuclar almayi nasip eylesin aminnn allhimBeni de aradılar canımsaat 16 00 daymıs transfer Rabbım saglıkla hayırlısıyla ınsallah
Amin insallahbenden 3 saat sonraaa yanii allahim hayirli sonuclar almayi nasip eylesin aminnn allhimheycanim tavan
Değerin kaçtıKızlar mutlu hafta sonları! Ben dün ilk kan testi le 10. Günde pozitifi gördüm çok şükürYalnız değerim çok yüksek değil gerçi doktorumuz kötü değil dedi ama benim içimde bi huzursuzluk var dünden beri daha önce belim ağrıyordu kasıklarım ağrıyordu şimdi onlar da gitti, yarın 2. Kan testi var ama ben çok korkuyorum. Dün de çok ağladım. İçimdeki korkuyu atamıyorum. Bel, kasık ağrısı birden kesilen var mı aranızda? Bana moral olun nolur
Bende saat 4 de oldum transfer canım takma sen o detaya güzel olacak herşey şimdidenPazartesi saat 16 00 da transferim varsaat 4 nedir yaa daha erken olsa olmazmıydı
Ameliyathanede üşüttün mü acaba. Ihlamur içilebilir 1 2 bardak yazıyor bende öyle birşey varsa sende tüket toparlasın canımarkadaslar Merhaba! dün transferim oldu ama dündendir inanilmaz derecede ayak ve el üşümesi var. benim gibi olan var mi acaba neden böyle oldu
Transfer sonrası bilgilendirme formunu gönderdim canımTransfer sonrası bilgilendirme formunda yazıyordu kağıtta olabilir diye endişelenme uzun sürer rengi kırmızı ise düşündürücü canım
haklısın insan ikilemde kalıyor.ama sen elinden geleni yapmışsın artık Allah bilir gerisini.inşlh yavrucağın sağ salim tutarYa bir yönden iyi yaptırmak boşuna umutlenmiyorsun transfer ettirip bir yondende maddiyati çok zorluyor diğerini koyduracaz bakalım rabbim ol derse oalacak
Geç olsun güç olmasın güzelliklerle gelsinPazartesi saat 16 00 da transferim varsaat 4 nedir yaa daha erken olsa olmazmıydı
Bence müthişEvet canimsizce iyi bir rakam cikti mi?
evet cok üşüdüm 15 dakika bekledim doktoru ama corapla falan da asla isinmio senin transfer yarin miAmeliyathanede üşüttün mü acaba. Ihlamur içilebilir 1 2 bardak yazıyor bende öyle birşey varsa sende tüket toparlasın canım
Yok canım bu sabah oldum.bende bekledim 15 dk kadar biraz gaz var ama çok zorlanmıyorum. Sıkıca ört üstünü iyice ısın şöyle terleme noktasına gel rahatlarsınevet cok üşüdüm 15 dakika bekledim doktoru ama corapla falan da asla isinmio senin transfer yarin mi
sabirsizlaniyorumBende saat 4 de oldum transfer canım takma sen o detaya güzel olacak herşey şimdidenKhkh Efenin_Annesi pazartesi sizi bekleyeceğiz
Değerin kaçtı
İyi merak etme 2 gün sonra tekrar yap ikiye katlanması önemli10.gün 78 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?