- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.601
Oh çok şükür bak alan oluşmamış. Kan sulandırıcıdandır o. Güzel güzel dinlen. Kafana da bişey takma. Stres de zararlı biliyorsun.Sagol canim Allah razi olsun sabah cok kotuydum de iyiyim simdi cok hafif sildikce kirmizi olmasada geliyo cok korktum sabah hemen ebru hanima gittik taksiyle hemen aldi oda sagolsun kalp atisini gumbur gumbur duyduk 109 dedi kanama alani yok ama dusuk riski var dedi yat dinlen dedi oyle dinleniyorum fitil verdi ekstra
1tane gitmişti oda anormal geldi sizde dönmus diğerini transfer ettirecegizKaç tanesi gitmişti? Nasıl bir yok izliceksin şimdi?
Cok sukur gercekten herseyin bir sebebi var Rabbim dogru zamanda vericektir ve bebegine kavusmana az kaldi canimcovid olunca hiç aramadım. Canım çekmedi ki zaten o halde içmezdim. 2 haftayı aşkın süre canım istemedi. Sonra da ben tuttum kendimi. 22'sinde 1 ay olucako gün hastalanmıştım ordan biliyorum. Gün saymadım yani Diyorum ya covid Allah'ın bana bir ikramı. Çok şükür ki olmuşum
Inslalah canim dualarinda unutmaGeçiçi bu günler inşaallah canım
Amin inşallah canım benim aynen elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi inşallah diğer olan sağlıklıdır bilmeden transferimi yaptıracağız.haklısın insan ikilemde kalıyor.ama sen elinden geleni yapmışsın artık Allah bilir gerisini.inşlh yavrucağın sağ salim tutar
Inslalah canim dinleniyorum sagolsun gorumcemi cagirdik geldi yemek dahi yapma dedi tuvalet harici yat dedi insallah Rabbim bana bagislarOh çok şükür bak alan oluşmamış. Kan sulandırıcıdandır o. Güzel güzel dinlen. Kafana da bişey takma. Stres de zararlı biliyorsun.
Iyi yedek embriyo varmış. Bu adetinle mi yaptiricaksin?1tane gitmişti oda anormal geldi sizde dönmus diğerini transfer ettirecegiz
Unutur muyum hiç canım. Sen gönlünı ferah tutInslalah canim dualarinda unutma
Bozuk test o zamanYok 4 damla koydum bu 20 dkka snra fln boyle oldu.
Aynen ya bırak herşeyi boşver. Sen yatmana bak. Kendini ve bebeğini düşün sadece.Inslalah canim dinleniyorum sagolsun gorumcemi cagirdik geldi yemek dahi yapma dedi tuvalet harici yat dedi insallah Rabbim bana bagislar
Evet canım benim yedek embriyo var ama şimdi içime şüphe düştü digeridemi anormal diye evet bir haftaya adet gelecek sanırsam başlıyacagiz rahimdede cökukluk varmış az benim histeroskobi önerdi ama yaptiramayacagim.Iyi yedek embriyo varmış. Bu adetinle mi yaptiricaksin?
Hadi İnşallah pozitif haberiniz gelirPazartesi günü transfer
Evet gitti ama sıfırdı yani insanın hasta olunca da ağzının tadı gider ya öyle değil. Kokuyu iyi alıyorum tat da geldi ama tam normal değil.Cok sukur gercekten herseyin bir sebebi var Rabbim dogru zamanda vericektir ve bebegine kavusmana az kaldi canimsimdiden heyecanlandim senin icin insh hepten birakmis oluruz benim etrafimda herkez iciyor bide o sikinti var senin tad ve koku duyun gitmismiydi? sanirim bende gecirdim test ettirmedim ama 1 bucuk aydan sonra geldi geri bende.. smdi hormonlardan aliyorum artik ama sanki eskisi gibi dgl
Yoktur bişey ya kurma kendini. Kaç kişi pgt yaptırıyor ki? Ama çoğu kişi hamile. Belki embriyoyu didiklerken hata yapiyorlardir. Kim bilebilir??? Pgt'den farkı ne?Evet canım benim yedek embriyo var ama şimdi içime şüphe düştü digeridemi anormal diye evet bir haftaya adet gelecek sanırsam başlıyacagiz rahimdede cökukluk varmış az benim histeroskobi önerdi ama yaptiramayacagim.
Oyy canımm, çok geçmiş olsun, işte bitmiyor çilemiz, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ayaklarını yüksekte tut bacım, kalkma hiç. Allah sana bağışlasın canımKizlar dualariniza ihtiyacim var sabah kanamam oldu baya bildiğiniz kanama kipkirmizi bi pecete dolusu kadar cok kotu oldum hemen doktorumuz gittik bakti alttan muayene etti cok sukur bebek benimle kalp atisinida duyduk ama dusuk tehdidi var dedi doktor.. yat dinle 2 3 gun hic kalkma dedi tuvalaet harici birde fitil ekledi
Belkide ne bileyim Dr yapalım dedi yaptık birde bana sormadan hepsinden biyopsi almışlar olan olmuş diye birşey demedim bende ne olsuhunu bile bilmiyoruz ki tatlım hiç bilgi falan veren olmadı ngs gönderelim dedi gönderdik anormal dedi tamam dedik ben kendim netten araştırıyorum genelde yoksa muhatap bulamıyorsun pek merkezdeYoktur bişey ya kurma kendini. Kaç kişi pgt yaptırıyor ki? Ama çoğu kişi hamile. Belki embriyoyu didiklerken hata yapiyorlardir. Kim bilebilir??? Pgt'den farkı ne?
Canım kan gelmeyene kadar tedirgin olacak birşey yok. Sakin ol. Güzelce yarını bekle
Kıııız, hadi hayırlarla pozitiflerle sonuçlansınÇıktımmmkaptım ve şuan fenalardayımmm
Amin canim inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinAllah kolaylık versin acılara değsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?