Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Oh çok şükür bak alan oluşmamış. Kan sulandırıcıdandır o. Güzel güzel dinlen. Kafana da bişey takma. Stres de zararlı biliyorsun.

Cok sukur gercekten herseyin bir sebebi var Rabbim dogru zamanda vericektir ve bebegine kavusmana az kaldi canim simdiden heyecanlandim senin icin insh hepten birakmis oluruz benim etrafimda herkez iciyor bide o sikinti var senin tad ve koku duyun gitmismiydi? sanirim bende gecirdim test ettirmedim ama 1 bucuk aydan sonra geldi geri bende.. smdi hormonlardan aliyorum artik ama sanki eskisi gibi dgl

haklısın insan ikilemde kalıyor.ama sen elinden geleni yapmışsın artık Allah bilir gerisini.inşlh yavrucağın sağ salim tutar
Amin inşallah canım benim aynen elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi inşallah diğer olan sağlıklıdır bilmeden transferimi yaptıracağız.

Oh çok şükür bak alan oluşmamış. Kan sulandırıcıdandır o. Güzel güzel dinlen. Kafana da bişey takma. Stres de zararlı biliyorsun.
Inslalah canim dinleniyorum sagolsun gorumcemi cagirdik geldi yemek dahi yapma dedi tuvalet harici yat dedi insallah Rabbim bana bagislar

Iyi yedek embriyo varmış. Bu adetinle mi yaptiricaksin?
Evet canım benim yedek embriyo var ama şimdi içime şüphe düştü digeridemi anormal diye evet bir haftaya adet gelecek sanırsam başlıyacagiz rahimdede cökukluk varmış az benim histeroskobi önerdi ama yaptiramayacagim.

Evet gitti ama sıfırdı yani insanın hasta olunca da ağzının tadı gider ya öyle değil. Kokuyu iyi alıyorum tat da geldi ama tam normal değil.

Yoktur bişey ya kurma kendini. Kaç kişi pgt yaptırıyor ki? Ama çoğu kişi hamile. Belki embriyoyu didiklerken hata yapiyorlardir. Kim bilebilir??? Pgt'den farkı ne?

Oyy canımm, çok geçmiş olsun, işte bitmiyor çilemiz, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ayaklarını yüksekte tut bacım, kalkma hiç. Allah sana bağışlasın canım

Yoktur bişey ya kurma kendini. Kaç kişi pgt yaptırıyor ki? Ama çoğu kişi hamile. Belki embriyoyu didiklerken hata yapiyorlardir. Kim bilebilir??? Pgt'den farkı ne?
Belkide ne bileyim Dr yapalım dedi yaptık birde bana sormadan hepsinden biyopsi almışlar olan olmuş diye birşey demedim bende ne olsuhunu bile bilmiyoruz ki tatlım hiç bilgi falan veren olmadı ngs gönderelim dedi gönderdik anormal dedi tamam dedik ben kendim netten araştırıyorum genelde yoksa muhatap bulamıyorsun pek merkezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…