- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.081
ben de ugur hocanin hastasiyim. cok memnunumHer zaman beklerim inşallah Urfa yolu yeni polis lojmanlarındayızevet çok pahalı da işte mecbur olunca veriyorsun napalım kolay gelmedik bugünlere bugünden sonrada emin ellerde olmak istiyorum ben Uğur hocayla devam ederim büyük ihtimalle . Doğumu kapsayınca onlarda çok pahalı oluyor ya bi araştıralım bakalım
Yani sadece kalça kemiklerimde ve sol bacağıma ara ara vuran bi ağrı oldu onun dışında adet ağrıları yaşadım ben hepyok boyle kemik agrisi gibi sen de oldu mu
Yaaa ne güzel bende çok memnunum Allah razı olsun ondan çok bilgili bir insanben de ugur hocanin hastasiyim. cok memnunum
Uğur hocanın enerjisi bana uymadı nedense belkide o gün çok yoğundu acaba ondan mıHer zaman beklerim inşallah Urfa yolu yeni polis lojmanlarındayızevet çok pahalı da işte mecbur olunca veriyorsun napalım kolay gelmedik bugünlere bugünden sonrada emin ellerde olmak istiyorum ben Uğur hocayla devam ederim büyük ihtimalle . Doğumu kapsayınca onlarda çok pahalı oluyor ya bi araştıralım bakalım
kizlar bugun 6. gunum cok vücut agrim var ve cok halsizim ister istemez moralimi de etkilio modumu dusuruo
Çok doğru söylüyorsun canım senin dediklerini yapicam bende banada moral olsun çok saolyok endiselenmiyorum ne yalan söykeyeyim hic olmadigim kadar rahatim guluyorum egleniyrum hasta gibi hic hissetmiyrum morelim cok yuksek kendimi oldumu olmadimi diye hic odaklamiyorum baklam mevlam neyler neylerse güzel eylerr duami ediyorum tesbihimi cekiyorum takdiri rabbime birakiyorum o beni benden daha iyi bilen hakkimda hayirli olani nasip etsn insallh
canim regl sancisi gibi miydi senin ? olabilir canim bugun sorayim ihlamur var mi diyeGece de benim sancım vardı arada uyandım düşün artık.nsen belki soğuk kaptım hava değişimi vs derken zayıf düştün. Keşke şöyle ıhlamur falan içebilsen
Cok sukurrr ya nasil mutluyum suanAllah’ın izniyle hamilesinşükürler olsun Allah’ıma
canim gozunaydinCok sukurrr ya nasil mutluyum suan
Bu yolda caba gosteren butun tup bebek anneleri bu mutlulugu yasasin insallah o kadar zor kiii. Ben ilk denemeden yoruldum, defalarca deneyenleri simdi cok iyi anliyorum. Rabbim hem sabir, hemde sonunda mutluluk versin insallahcanim gozunaydintum hamile kalanlar bizlere dua edebilir mi
Bende yine burada okudumda gördüm bir deneyeyim dedimBen diğer tedavilerimde salak gibi hiç yazdırmadımama belki o zaman yazdırılmıyodu. Öyle de olabilir.
Aynen sor canım doktoruna da danış sorun yoksa 1 bardak ta olsa iç dinlen. Toparla. Ya valla regl de genelde daha çok aşağı kısımda oluyordu sancı burda kasık tarafında oluyor ama sıvı birikimi var ya ondan korkuyorumcanim regl sancisi gibi miydi senin ? olabilir canim bugun sorayim ihlamur var mi diye
Aaa çok üzüldüm canım, ne kadar teselli etsek de boş biliyorum, üzüntünü yaşa tabi ki ama asla vazgeçme, bir daha deneyeceksin, bebeğimiz olana kadarNegatif çıktı kızlar beni listeden silebilirsiniz artık bir dahaki sefere öptüm herkesi
Uğur hoca hep çok yoğun evet fazla konuşmuyor ama adam yapması gereken şeyi bilerek ilerliyor bence bide ağzından Allah kelamını düşürmüyor falan o yüzden benim çok içime siniyor çok güveniyorum onaUğur hocanın enerjisi bana uymadı nedense belkide o gün çok yoğundu acaba ondan mıFazla konuşmuyor felan ya , soğuk biraz .Benim bi doktor araştırması yapmam gerek
canim gebe kalanlarin cogunda kasikta agri oldu normal bence gebelik agrisi buAynen sor canım doktoruna da danış sorun yoksa 1 bardak ta olsa iç dinlen. Toparla. Ya valla regl de genelde daha çok aşağı kısımda oluyordu sancı burda kasık tarafında oluyor ama sıvı birikimi var ya ondan korkuyorum
MErhaba geçen de bu grupta komuşmuştuk 16 Aralık mıydı sizin transferGeliriz tabi canım eşimle felan neden olmasınYa bana memorial çok pahalı geliyor genesis düşünüyorum ama orası da çok kalabalık bilmiyorum ki memorialde Uğur hoca çok yoğun zaten diğerlerini hiç bilmiyorum .Sen kimi düşünüyorsun Uğur Hocayla mı devam edeceksin , Memorialde doğum felan da çok pahalı .Ama eşim belki özel sigorta yaptırabiliriz diyor
Canım tebrik ederim, daim olsun inşallah, kucağına almayı nasip etsin AllahımUğur hocanın enerjisi bana uymadı nedense belkide o gün çok yoğundu acaba ondan mıFazla konuşmuyor felan ya , soğuk biraz .Benim bi doktor araştırması yapmam gerek
Canım test gününmüydü seninNegatif çıktı kızlar beni listeden silebilirsiniz artık bir dahaki sefere öptüm herkesi
Bazen bilemiyorlar biliyor musun? Romatizma ilacı var ondan yazdırıcaktım. Internetten baktım sağlık ocağı yazabiliyor. Sağlık ocağına gittim ben yazamam onu dedi. Ben de internetten baktigimi söyledim. Bi yeri arayıp sordu. Aa dedi yazabiliyormuşuz. Internette yazilabilen tüm ilaçların listesi var.Bana sağlık ocagı hormon ilaclarını biz yazamıyoruz dedi yazmadı fitille estrofemi hiçbirini yazmadı
Oh ne güzel hayırlısı olsunBenim müjde 10 günün sonunda geldi çok şükür kistim boşaltıldı transfer hazırlığına başladık ocağın 6-7 si gibi olur diye düşünüyorum bi sıkıntı olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?