Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ben de ugur hocanin hastasiyim. cok memnunum

Uğur hocanın enerjisi bana uymadı nedense belkide o gün çok yoğundu acaba ondan mı Fazla konuşmuyor felan ya , soğuk biraz .Benim bi doktor araştırması yapmam gerek

Çok doğru söylüyorsun canım senin dediklerini yapicam bende banada moral olsun çok saol

canim gozunaydin tum hamile kalanlar bizlere dua edebilir mi
Bu yolda caba gosteren butun tup bebek anneleri bu mutlulugu yasasin insallah o kadar zor kiii. Ben ilk denemeden yoruldum, defalarca deneyenleri simdi cok iyi anliyorum. Rabbim hem sabir, hemde sonunda mutluluk versin insallah

canim regl sancisi gibi miydi senin ? olabilir canim bugun sorayim ihlamur var mi diye
Aynen sor canım doktoruna da danış sorun yoksa 1 bardak ta olsa iç dinlen. Toparla. Ya valla regl de genelde daha çok aşağı kısımda oluyordu sancı burda kasık tarafında oluyor ama sıvı birikimi var ya ondan korkuyorum

Negatif çıktı kızlar beni listeden silebilirsiniz artık bir dahaki sefere öptüm herkesi
Aaa çok üzüldüm canım, ne kadar teselli etsek de boş biliyorum, üzüntünü yaşa tabi ki ama asla vazgeçme, bir daha deneyeceksin, bebeğimiz olana kadar bak çoğumuz kaç aylardır bekliyoruz, tükeniyoruz üzülüyoruz ama elimizden başka bişey gelmiyor.

Uğur hocanın enerjisi bana uymadı nedense belkide o gün çok yoğundu acaba ondan mı Fazla konuşmuyor felan ya , soğuk biraz .Benim bi doktor araştırması yapmam gerek
Uğur hoca hep çok yoğun evet fazla konuşmuyor ama adam yapması gereken şeyi bilerek ilerliyor bence bide ağzından Allah kelamını düşürmüyor falan o yüzden benim çok içime siniyor çok güveniyorum ona E hadi yap bide bu sağlık sigortası hakkında bilgi edinirsen bana da söyler misin

MErhaba geçen de bu grupta komuşmuştuk 16 Aralık mıydı sizin transfer

Bana sağlık ocagı hormon ilaclarını biz yazamıyoruz dedi yazmadı fitille estrofemi hiçbirini yazmadı
Bazen bilemiyorlar biliyor musun? Romatizma ilacı var ondan yazdırıcaktım. Internetten baktım sağlık ocağı yazabiliyor. Sağlık ocağına gittim ben yazamam onu dedi. Ben de internetten baktigimi söyledim. Bi yeri arayıp sordu. Aa dedi yazabiliyormuşuz. Internette yazilabilen tüm ilaçların listesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…