Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sen daha hiç kan vermedin dimi ben verdim bacı ben çatlardım sen iyi dayandın
Yok canım vermedim ya bana kalsa bende çoktan kan verirdim eşim izin vermiyo ya değer düşük çıkar takılır üzülürsün diye yok diyo götürmüyo
Şükür ki evde test yaptım

Yaa ama varya aşırı heyecanlı ya bana kalsa ben dün bile verirdim kan
Bizim ilçede acil beta hcg bakmıyor , randevu da alamıyorsun , özel hastanede yok ve Burdaki sağlık ocakları da kanda beta hcg bakmıyormuş .Yani benim sürekli kan testi vermem baya sıkıntılı

Kızlar tekrar Merhaba Eczanede çalısıyorum ben transferden sonra 1 hafta raporlu olacağım fakat sonra tekrar işe döneceğim sizce bu Bi tehlike teşkil eder mi

Yok canım vermedim ya bana kalsa bende çoktan kan verirdim eşim izin vermiyo ya değer düşük çıkar takılır üzülürsün diye yok diyo götürmüyo
Şükür ki evde test yaptım
E ama adamda haklı benimki benden meraklı daha 3 gün olmuştu test yap diyordu bana allahtan yaptın yoksa o düşünce insanı yer bitirir

Bizim ilçede acil beta hcg bakmıyor , randevu da alamıyorsun , özel hastanede yok ve Burdaki sağlık ocakları da kanda beta hcg bakmıyormuş .Yani benim sürekli kan testi vermem baya sıkıntılı
Abooo kız sen tam mahrumiyet bölgesindesin ha yarın dönüyorsun dimi Diyarbakır’a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…