- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.041
İnşallah devamı da gelirHayırlı olsun bebeğiniz çıkmış testte
Benim müjde 10 günün sonunda geldi çok şükür kistim boşaltıldı transfer hazırlığına başladık ocağın 6-7 si gibi olur diye düşünüyorum bi sıkıntı olmazsaSen de mi âdet bekliyorsun?
Günüme daha 2 gün var ben dünden önceki gün verdim bide bugün vermem gerekiyor artışa bakmak içinTamam canım cuma yapabilirim belkiSen tekrar gününde mi yapacaksın
Aynen bende tam regl günümde oldum bişey olmaz Allah’ın izniyleSagolun kızlar valla için rahatladi biraz
dün regl günümdü normalde bi an lekeyide görünce dedim ne oluyo
Öyle yapacağım canım sonra sürekli kan vermek zorunda kalırımGünüme daha 2 gün var ben dünden önceki gün verdim bide bugün vermem gerekiyor artışa bakmak içincuma yap bence sen
Sağol canım Allah razı olsun kan testine son 3Aynen bende tam regl günümde oldum bişey olmaz Allah’ın izniyle
Yaa ama varya aşırı heyecanlı ya bana kalsa ben dün bile verirdim kanÖyle yapacağım canım sonra sürekli kan vermek zorunda kalırım
Sen daha hiç kan vermedin dimiSağol canım Allah razı olsun kan testine son 3
Yok canım vermedim ya bana kalsa bende çoktan kan verirdim eşim izin vermiyo ya değer düşük çıkar takılır üzülürsün diye yok diyo götürmüyoSen daha hiç kan vermedin dimiben verdim bacı ben çatlardım sen iyi dayandın
Bizim ilçede acil beta hcg bakmıyor , randevu da alamıyorsun , özel hastanede yok ve Burdaki sağlık ocakları da kanda beta hcg bakmıyormuş .Yani benim sürekli kan testi vermem baya sıkıntılıYaa ama varya aşırı heyecanlı ya bana kalsa ben dün bile verirdim kan
Sağlık ocağındaki doktor mu uzman olması gerekiyor anlamadım canımDoktorun uzman olması lazım pratisyen hekim yazamaz
Aynı gün transfer olduk benimde var canım endişeleniyorumkasık ve bel agrim var ara ara
E ama adamda haklıYok canım vermedim ya bana kalsa bende çoktan kan verirdim eşim izin vermiyo ya değer düşük çıkar takılır üzülürsün diye yok diyo götürmüyo
Şükür ki evde test yaptım
MerhabaBenim bugün 7 gün oldu 29 Aralık test günüm vermeyin ya bekleyin dayanın az sonra hayal kırıklığı oluyo olmayınca zaten çok üzülcez o gün üzülelim olunca o gün bayram edeli
Sağlık ocağındaki doktor mu uzman olması gerekiyor anlamadım canım
Abooo kız sen tam mahrumiyet bölgesindesin haBizim ilçede acil beta hcg bakmıyor , randevu da alamıyorsun , özel hastanede yok ve Burdaki sağlık ocakları da kanda beta hcg bakmıyormuş .Yani benim sürekli kan testi vermem baya sıkıntılı
Vericekmisin kan canim. Ben verdim sonucu bekliyrm bakalim hayirlisi herseyinGünüme daha 2 gün var ben dünden önceki gün verdim bide bugün vermem gerekiyor artışa bakmak içincuma yap bence sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?