- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.101
Koficim dayanamadım az önc3 kan verdım 12.g0n 500 15.gün 1750 olmuş şukurDün kan verdin mi beybi?
Valla benimde dünden beri belim ağrıyoGece de benim sancım vardı arada uyandım düşün artık.nsen belki soğuk kaptım hava değişimi vs derken zayıf düştün. Keşke şöyle ıhlamur falan içebilsen
Ben hafta Sonunu geçircem söz verdim kendime en erken pazartesi bakarımYani 10 12 gün gayet ideal tarihler ki doktorlar o zamana istiyor.benşmde 29 u ama ben dayanamam herhalde. Kaset testte silik göreyim ertesi gün hastanede bulurum kendimi
Bu sefer yazdiririz isteBende yine burada okudumda gördüm bir deneyeyim dedimo salağın biride benim en sonuncuyu yazdırdım. O da elimde patladı
Bana 14 gun olacak sekilde tarih vermısler yılbası tatili dıyemıdr nedirDoktora bak genelde hep kacıncı gün embriyosu olursa olsun 12 gün test yapın diye gün veriyorlar
Iyi ki de tekiklemişim bak için rahatlamıştır şimdiKoficim dayanamadım az önc3 kan verdım 12.g0n 500 15.gün 1750 olmuş şukur
9. Gün için gayet güzel hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahCikti 7.gun 20,75 di
Bugun 9.gun 73,55 nasil snce ??
Senin eşinin maşallahı var her birşeyden haberi varmışYok canım vermedim ya bana kalsa bende çoktan kan verirdim eşim izin vermiyo ya değer düşük çıkar takılır üzülürsün diye yok diyo götürmüyo
Şükür ki evde test yaptım
Evet öyledir canım benimde pazara geliyordu 28pazartesi vermişlerBana 14 gun olacak sekilde tarih vermısler yılbası tatili dıyemıdr nedir
Bence sıkıntı olmaz. Fırsat buldukça oturursun.Kızlar tekrar MerhabaEczanede çalısıyorum ben transferden sonra 1 hafta raporlu olacağım fakat sonra tekrar işe döneceğim sizce bu Bi tehlike teşkil eder mi
canim sen test yaptin miNe güzel demişsin canımm bende rahatladım biraz nötr üm şu anda herşeyin en hayırlısı olsun hepimiz içinbenimde raporum bitti bugün mecbur şirkete geldim
O nasıl şey anlamadım? Ilk test idrar mı?Bende şu an kan verdim ay 2 test varmış biri 10 dk çıkıyor pozitif negatif yazıyormuş
Diğeri beta testi oda saat 20:00 de sonucu çıkarmış bakalım bekleyeceğim
Özelde mi devlette mi, ben hiç duymamıştımBende şu an kan verdim ay 2 test varmış biri 10 dk çıkıyor pozitif negatif yazıyormuş
Diğeri beta testi oda saat 20:00 de sonucu çıkarmış bakalım bekleyeceğim
Sürekli yatıyosan hareketsizlikten olur öyle.kizlar bugun 6. gunum cok vücut agrim var ve cok halsizim ister istemez moralimi de etkilio modumu dusuruo
Amin darisi basiniza insallahhhhhh9. Gün için gayet güzel hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Ya hep 2 katından 10 eksik artıyordu o yuzden korkuyordumIyi ki de tekiklemişim bak için rahatlamıştır şimdisen niye tedirgindin onu da anlamadım gerci. 12.gün değerin fıstık fıstık
Yurt dışında galiba. Bazı ülkelerde ilk idrar testi yapıyolar, sonra kanda bakıyolar diye biliyorum. 10 dakkaya anca idrar olur zaten.Özelde mi devlette mi, ben hiç duymamıştım
yok cok yatmiyorum aslinda her gun yaklasik bi saat yuruyorum ama bugun boyle oldu. yarin test yaparim muhtemelen artik dayanamiyorumSürekli yatıyosan hareketsizlikten olur öyle.
Ay çok alemsin yaYa hep 2 katından 10 eksik artıyordu o yuzden korkuyordum44 134 259 507 15.gün şükür 1750 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?