Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynı gün transfer olduk benimde var canım endişeleniyorum
yok endiselenmiyorum ne yalan söykeyeyim hic olmadigim kadar rahatim guluyorum egleniyrum hasta gibi hic hissetmiyrum morelim cok yuksek kendimi oldumu olmadimi diye hic odaklamiyorum baklam mevlam neyler neylerse güzel eylerr duami ediyorum tesbihimi cekiyorum takdiri rabbime birakiyorum o beni benden daha iyi bilen hakkimda hayirli olani nasip etsn insallh

Evet canım yarın.29 una randevu almıştık neyseki .Merkez çok rahat ya o konuda en kötü özele gidip kan verirsin
Aynen benim lojmanın arkasında Memorial var hemen oraya veriyorum zaten bir saate çıkıyor devletle uğraşmaktansa . Kontrollerine mecbur merkeze gelir gidersin sende

Ne güzel demişsin canımm bende rahatladım biraz nötr üm şu anda herşeyin en hayırlısı olsun hepimiz için benimde raporum bitti bugün mecbur şirkete geldim

Bende şu an kan verdim ay 2 test varmış biri 10 dk çıkıyor pozitif negatif yazıyormuş
Diğeri beta testi oda saat 20:00 de sonucu çıkarmış bakalım bekleyeceğim

Bende şu an kan verdim ay 2 test varmış biri 10 dk çıkıyor pozitif negatif yazıyormuş
Diğeri beta testi oda saat 20:00 de sonucu çıkarmış bakalım bekleyeceğim
Bunu da ilk defa duydum allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah kanaman devam ediyor mu

Aynen benim lojmanın arkasında Memorial var hemen oraya veriyorum zaten bir saate çıkıyor devletle uğraşmaktansa . Kontrollerine mecbur merkeze gelir gidersin sende
Aynen canım olsun da bir kontrollere gelirim hiç sıkıntı değil zaten 40 dk merkeze ama işte ilçe devlet hastaneleri sıkıntılı

Gel gel bi gün geldiğinizde çaya bekliyorum inşallah Hangi doktora yaptıracaksın takibini
Geliriz tabi canım eşimle felan neden olmasın Ya bana memorial çok pahalı geliyor genesis düşünüyorum ama orası da çok kalabalık bilmiyorum ki memorialde Uğur hoca çok yoğun zaten diğerlerini hiç bilmiyorum .Sen kimi düşünüyorsun Uğur Hocayla mı devam edeceksin , Memorialde doğum felan da çok pahalı .Ama eşim belki özel sigorta yaptırabiliriz diyor

Her zaman beklerim inşallah Urfa yolu yeni polis lojmanlarındayız evet çok pahalı da işte mecbur olunca veriyorsun napalım kolay gelmedik bugünlere bugünden sonrada emin ellerde olmak istiyorum ben Uğur hocayla devam ederim büyük ihtimalle . Doğumu kapsayınca onlarda çok pahalı oluyor ya bi araştıralım bakalım

Benim bugün 7 gün oldu 29 Aralık test günüm vermeyin ya bekleyin dayanın az sonra hayal kırıklığı oluyo olmayınca zaten çok üzülcez o gün üzülelim olunca o gün bayram edelim
Yani 10 12 gün gayet ideal tarihler ki doktorlar o zamana istiyor.benşmde 29 u ama ben dayanamam herhalde. Kaset testte silik göreyim ertesi gün hastanede bulurum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…