- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.061
Evet canım yarın.29 una randevu almıştık neyseki .Merkez çok rahat ya o konuda en kötü özele gidip kan verirsinAbooo kız sen tam mahrumiyet bölgesindesin hayarın dönüyorsun dimi Diyarbakır’a
Evet canım vericem hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahVericekmisin kan canim. Ben verdim sonucu bekliyrm bakalim hayirlisi herseyin
yok endiselenmiyorum ne yalan söykeyeyim hic olmadigim kadar rahatim guluyorum egleniyrum hasta gibi hic hissetmiyrum morelim cok yuksek kendimi oldumu olmadimi diye hic odaklamiyorum baklam mevlam neyler neylerse güzel eylerr duami ediyorum tesbihimi cekiyorum takdiri rabbime birakiyorum o beni benden daha iyi bilen hakkimda hayirli olani nasip etsn insallhAynı gün transfer olduk benimde var canım endişeleniyorum
Aynen benim lojmanın arkasında Memorial var hemen oraya veriyorum zaten bir saate çıkıyor devletle uğraşmaktansa . Kontrollerine mecbur merkeze gelir gidersin sendeEvet canım yarın.29 una randevu almıştık neyseki .Merkez çok rahat ya o konuda en kötü özele gidip kan verirsin
Ne güzel demişsin canımm bende rahatladım biraz nötr üm şu anda herşeyin en hayırlısı olsun hepimiz içinyok endiselenmiyorum ne yalan söykeyeyim hic olmadigim kadar rahatim guluyorum egleniyrum hasta gibi hic hissetmiyrum morelim cok yuksek kendimi oldumu olmadimi diye hic odaklamiyorum baklam mevlam neyler neylerse güzel eylerr duami ediyorum tesbihimi cekiyorum takdiri rabbime birakiyorum o beni benden daha iyi bilen hakkimda hayirli olani nasip etsn insallh
Cikti 7.gun 20,75 diEvet canım vericem hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahYaz hemen bize de
Bunu da ilk defa duydumBende şu an kan verdim ay 2 test varmış biri 10 dk çıkıyor pozitif negatif yazıyormuş
Diğeri beta testi oda saat 20:00 de sonucu çıkarmış bakalım bekleyeceğim
Bebeğim daha ne olsun beCikti 7.gun 20,75 di
Bugun 9.gun 73,55 nasil snce ??
Ayyyyy ben simdiii hamilemiyimmmmmmm artikk inanabilirmiyimmmmmBebeğim daha ne olsun beallahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Allah’ın izniyle hamilesinAyyyyy ben simdiii hamilemiyimmmmmmm artikk inanabilirmiyimmmmm
Aynen canım olsun da bir kontrollere gelirim hiç sıkıntı değil zaten 40 dk merkeze ama işte ilçe devlet hastaneleri sıkıntılıAynen benim lojmanın arkasında Memorial var hemen oraya veriyorum zaten bir saate çıkıyor devletle uğraşmaktansa . Kontrollerine mecbur merkeze gelir gidersin sende
Gel gel bi gün geldiğinizde çaya bekliyorum inşallahAynen canım olsun da bir kontrollere gelirim hiç sıkıntı değil zaten 40 dk merkeze ama işte ilçe devlet hastaneleri sıkıntılı
Geliriz tabi canım eşimle felan neden olmasınGel gel bi gün geldiğinizde çaya bekliyorum inşallahHangi doktora yaptıracaksın takibini
Her zaman beklerim inşallah Urfa yolu yeni polis lojmanlarındayızGeliriz tabi canım eşimle felan neden olmasınYa bana memorial çok pahalı geliyor genesis düşünüyorum ama orası da çok kalabalık bilmiyorum ki memorialde Uğur hoca çok yoğun zaten diğerlerini hiç bilmiyorum .Sen kimi düşünüyorsun Uğur Hocayla mı devam edeceksin , Memorialde doğum felan da çok pahalı .Ama eşim belki özel sigorta yaptırabiliriz diyor
Vücut ağrısı dediğin adet sancısı gibi mikizlar bugun 6. gunum cok vücut agrim var ve cok halsizim ister istemez moralimi de etkilio modumu dusuruo
yok boyle kemik agrisi gibi sen de oldu muVücut ağrısı dediğin adet sancısı gibi mi
Benim bugün 7 gün oldu 29 Aralık test günüm vermeyin ya bekleyin dayanın az sonra hayal kırıklığı oluyo olmayınca zaten çok üzülcez o gün üzülelim olunca o gün bayram edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?