- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.141
bugun cok zor gecicek deseneAmiinn canım sabah 7/7.30 gibi şirkete gitmeden yaparım diye düşünüyorum
İnşallah canım hayırlısı bakalım , şimdi aniden sandalyeden kalkınca kasığıma bir kramp girdi kendimi dinlemiyorum güyaAy çok heyecanlı, hadi canım inşallah çift çizgi olsun
amin canim insallah. rabbim hepimize pozitif gormeyi nasip etsinİnşallah canım, pozitifi görürsünüz inşallah, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin canım inşallah allah razı olsun benimde dualarımdasınız allah hepimizin yüzünü güldürsün sonu hayırlı olsun inşallahbugun cok zor gecicek desenehepimize dua edicem. Allah yardimcimiz olsun
Merhaba canım 17 AralıkMErhaba geçen de bu grupta komuşmuştuk 16 Aralık mıydı sizin transfer
Teşekkür ederim canım , inşallah devamı da gelir .Ya sanırım cuma veririm normalde 29 unda test günümCanım tebrik ederim, daim olsun inşallah, kucağına almayı nasip etsin Allahımkan ne zaman vereceksin
Tamam canım ben bir araştırayımUğur hoca hep çok yoğun evet fazla konuşmuyor ama adam yapması gereken şeyi bilerek ilerliyor bence bide ağzından Allah kelamını düşürmüyor falan o yüzden benim çok içime siniyor çok güveniyorum onaE hadi yap bide bu sağlık sigortası hakkında bilgi edinirsen bana da söyler misin
BAya erken almışsın sonucuMerhaba canım 17 Aralık
Tek embriyo canim. 6.gun yarim saat snra silik cizgiyi gordum.Tabloda bulamadım tek embiryo muydu ve ilk silik çizgiyi hangi gün gördün burda herkes karışıyor tekrar tekrar soruyoruz kbakma
Senin ne zaman canımBAya erken almışsın sonucuhayırlı olsun canım
16 Aralık benim transfer. Ama ben test falan yapmadımSenin ne zaman canım
Sabrederim diyorsan sabret canım gününde kan ver en güzeli . Ben çok sabırsızım16 Aralık benim transfer. Ama ben test falan yapmadım
Kan verdim bugünO nasıl şey anlamadım? Ilk test idrar mı?
Özel tıp merkezine gittim 10 dk. Da negatif pozitif diye sonuç veriyorlarÖzelde mi devlette mi, ben hiç duymamıştım
12. Aralık transfer oldum 24. Ü test günü dü fakat kahverengi lekelenme gelimce kan verdim sonuc negatifCanım test gününmüydü senin
Ben de çok sabırsızımSabrederim diyorsan sabret canım gününde kan ver en güzeli . Ben çok sabırsızım
YAaa inanamıyorum ben bu testi az sonra bir daha yapayımEee silik çıkmış , bebek geliyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?