- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.161
Anlamadım canım nasıl negatif değer falan söylemediler mi kanda12. Aralık transfer oldum 24. Ü test günü dü fakat kahverengi lekelenme gelimce kan verdim sonuc negatif
Canm transfer günü ve kaçıncı gün embryosu yaz ekleyımArtik bnde bu listeye hamis olarak eklenebilirim.Rabbim devamini getirsin insallah
Canım cok geçmis olsun ne kadar üzülme desekte az daha önünde cook uzun günler var inşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla12. Aralık transfer oldum 24. Ü test günü dü fakat kahverengi lekelenme gelimce kan verdim sonuc negatif
Isim.degistirdimCanm transfer günü ve kaçıncı gün embryosu yaz ekleyım))hamiş hanm
Üzüldüm tatlım beklemiyordum bunu. Sağlık olsun artık ne diyeyim. Kısmet artık, bu zaman o zaman değilmiş. Ben kendi adımada böyle düşünüyorum.Özel tıp merkezine gittim 10 dk. Da negatif pozitif diye sonuç veriyorlar
Ayrıca sabah sağlık ocağına kan verdim onun sonucu yarın çıkacak
Isim.degistirdim@badisss onceki isim
Ayyy benimkide aynı. Birşey kafama takılınca, gir sor ne diyorlar diyoValla benimki çok meraklı herşeyi soruyo bana
Sabah lekelenmem oldu ya aradı az önce diyo forumda kızlara sordun mu ne diyolar diyo
Ahahahah şaşırtmadım seniBu cevabi bekliyordummm
Yerinden kalkınca hep öyle oldu banada. Kısa süreli oluyor. İyiye yordum ben her zaman.İnşallah canım hayırlısı bakalım , şimdi aniden sandalyeden kalkınca kasığıma bir kramp girdi kendimi dinlemiyorum güya
canm inşallah birdahakine alırsn pozitifi ocakta yine denicekmisin?Negatif çıktı kızlar beni listeden silebilirsiniz artık bir dahaki sefere öptüm herkesi
Daha yokk tamamAhahahah şaşırtmadım seninick değiştirip durmayın yolarım hepinizi haaa
Bana da oksapar verildi bugün transferim gerçekleşti ne işe yarıyor bilen var mıOksapar ne kız
Kan sulandirici canim. Transferin hayirli olsunBana da oksapar verildi bugün transferim gerçekleşti ne işe yarıyor bilen var mı
SağolKan sulandirici canim. Transferin hayirli olsun
Kan sulandırıcı iğneBana da oksapar verildi bugün transferim gerçekleşti ne işe yarıyor bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?