- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.181
dondurulmuş embriyo transferi olacaksın değil mi regl lin 3. gününden itibaren östrojen desteği yani estrofem başlıyorlardı nasıl tedavi uygulayacaklarını anlatmadılar mı canımKızlarrr beklenen geldisimdi merkezi aradım transfer hazırlığı icin bana pazartesi randevu verdi 6.gün oluyor reglinin geç değil mi kii ya sizler ne zaman başlamıştıñız?
Sağol Allah razı olsunKan sulandırıcı iğne
transferi adetin 20. gününe yakın yapıyorlar o sürecte seni muayene edip rahim kalınlığına bakacak canım genelde 17/20 gün arası transfer yaparlarHayir canim geç değil mi dedim çok dondurulmuş transferse 6.gün uygundur dedi
Amin hepimize inşallah. güzel haberlerde buluşalım dilerim.Oh ne güzel hayırlısı olsun
Hayırlı olsunBana da oksapar verildi bugün transferim gerçekleşti ne işe yarıyor bilen var mı
hayırlı olsun canım, bence riske atmazlar bi bildikleri vardır canım, bu süreçte bişey kullanıyor muydun regl olmadan önceHayir canim geç değil mi dedim çok dondurulmuş transferse 6.gün uygundur dedi
Hayırlı olsun canım, en heyecanlı bekleyiş, dinlen bol bol, inşallah tutunur sıkıca bebeğinBana da oksapar verildi bugün transferim gerçekleşti ne işe yarıyor bilen var mı
Bize de sorAranızda berfu hocada tedavi görenler transfer yaptıranlar kimler acaba aklıma bir şey geldi sormam lazım da
Bidahakine olur inşaallahBelki de, negatif olmuş ama arkadaşçok üzüldüm
5.gün embriyosuysa yapsana yarın sabah test. Kemiklerine zulmetme daha fazla
Ayıp bişey sorucak galiba baksana yüzünü kapıyoBize de sorbiz de biliriz belki
5.gün embriyosuysa yapsana yarın sabah test. Kemiklerine zulmetme daha fazla
Teşekkürler canım yok dolduruldu rahim dinlendirmedeydik Covit oldum uzadı regl gecikti falanhayırlı olsun canım, bence riske atmazlar bi bildikleri vardır canım, bu süreçte bişey kullanıyor muydun regl olmadan önce
Okudum hayatım. Hepimizin yaşadığı şeyler malesef. Ben hastaneden eve dönene kadar geçmişti can sıkıntım. Sen de çok takmadın anladığım kadarıylaKan verdim bugün
Âdet mi oldun? Geç anam geç. Hepiniz geçin beniTeşekkürler canım yok dolduruldu rahim dinlendirmedeydik Covit oldum uzadı regl gecikti falanreglimi bekliyordum
Allah aşkına sabahın köründe yapmayın ama testiBiz zaten Perşembe diye anlaştık o şuan naz yapıyor
Transfer zamanında bu bağışıklık baskılayıcı ilaç veriyorlarmış ya berfu hoca da veriyor mu acabaBize de sorbiz de biliriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?