- 24 Ekim 2019
- 64
- 38
- 8
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.201
Kız yok ne ayıbı bu işin ayıbı filan kalmadı artık kaç yıldırAyıp bişey sorucak galiba baksana yüzünü kapıyo
Koficim evet oldum bugün ama pazartesi randevu verdiler gec gibi geldi bana 6.gün oluyorAllah aşkına sabahın köründe yapmayın ama testi
6 normal.mi kız. Bak hale de öyle geç gitti acaba ondan mı sorun oldu nedir ? Sen direk doktoru arasana ona sor bazen asistanlar da sorun olabiliyorKoficim evet oldum bugün ama pazartesi randevu verdiler gec gibi geldi bana 6.gün oluyor
İnsallahBence sıkıntı olmaz. Fırsat buldukça oturursun.
Aaa yarında mı test yapılıyoAllah aşkına sabahın köründe yapmayın ama testi
merhaba canım bende cok zor buldum oturdugum şehirde bütün eczaneleri aradım nerdeyse anca şansa öyle buldum , inşallah devamı olurda gebeliklerimizin o zaman asıl nasıl bulacagız bende kara kara düşünürüm canımOksapar bulamıyorum ben siz buluyor biliyor musunuz
Oksapar grubu covid tedavisinde de kullanıldığı için depolarda yok şuanda eczaneleri tek tek arayıp elinde olan varsa öyle bulabilirsinizOksapar bulamıyorum ben siz buluyor biliyor musunuz
buldum sukürOksapar grubu covid tedavisinde de kullanıldığı için depolarda yok şuanda eczaneleri tek tek arayıp elinde olan varsa öyle bulabilirsiniz
Amin inş ya İnş 9 ay sonra elime alırımHayırlı olsun canım, en heyecanlı bekleyiş, dinlen bol bol, inşallah tutunur sıkıca bebeğin
bazen doğuma yakın haftalarda bıraktırılıyor , benim çevremde kullanan arkadaşlar 8.ayın ortasında falan bıraktı canımOksaparı kaçıncı aya kadar kullanıcaz ki acaba
Ayy benim elimde yok olsa bende yapardım valla almıyorlar bana test yaa keşke daha önceden stok yapsaydım düşünemedim
Ayy benim elimde yok olsa bende yapardım valla almıyorlar bana test yaa keşke daha önceden stok yapsaydım düşünemedim
Normal baciko benimde transferden sonra oldu az daha yerlesiyodur o rahat olkasık ve bel agrim var ara ara
Çok sevindim bulmanızabuldum sukür
Hadi gozun aydin canim rahat ol degerin cok guzelCikti 7.gun 20,75 di
Bugun 9.gun 73,55 nasil snce ??
benm ikiz düsügüm oldugu icin diger tup bebek tranferim den dolayi eger gamile kalirsam doguma kadr kullncm sanrimOksaparı kaçıncı aya kadar kullanıcaz ki acaba
yaaaa heyecanlandrmaaa beniiiNormal baciko benimde transferden sonra oldu az daha yerlesiyodur o rahat ol5 veya 6 ci gunde idrar testim hafif silik cikti sende ikitane varya o yuzden soyledim cumartesi veya pazar basla seninki haydi hydi cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?