- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.921
Amin insallahBütün isteyen herkese dua ediyorum her zaman canım .Daha önce negatif deneyimlerim olunca daha da bi hassasım bu konuda , Rabbim herkese ilk denemede versin hayırlısıyla
beyni gitmiş demek patronunda pc ninde vah benm tobikimeburdayım yavrum sizi seyrediyorum :):) şirketteki bilgisayar ara da tekliyor. :) patronum gibi oda yaşlandı zarr :)
Kesinlikle kahve yasak canım ya ama ağrı kesici serbest aldım şimdi doktorumuza danışmış eşimilaçlar baya baş ağrısı yapıyor cnm ama senin normaldede migren vrmış tetiklemiş olabilir ağrını.ağrı kesici parol felan al.olmadı birtane türk kahvesi iç sert olmayacak şekilde
iyi yapmışın cnm tabi dra danışmakta fayda var.parol minoset vs iZin veriolar zaten.şifa olsun bebitoKesinlikle kahve yasak canım ya ama ağrı kesici serbest aldım şimdi doktorumuza danışmış eşim
Dr'a yazdım canım kist olabilir mi diye? Olursa atılır mı söktürücüyle? O da kist muayenede anlaşılır ama bu kistler adetle atılır yazmış. Yani aylık olabiliyor ya bazen adetle atılıyor. 1 ayda 5 cm'lik bişey oluşması ütopik. Tarlusal yazmis 1 hafta 10 güne adet olursun demisBu dedigin de olabilir senede 2 sefer basimiza gelebiliyormus bu uzamasi bundan dolayi olabilir keske icerde ne oluyo ne bitiyo gorebilseydik
mısır olmasa da yiyorum birşeyler:)): şimdi burda hamişler var saymiyim yediklerimi :): sen nasılsın halin keyfin nasılbeyni gitmiş demek patronunda pc ninde vah benm tobikimeseyrediyorsan bide mısır patlat iyi gider
Koficim peki test yaptın mı hiç?Dr'a yazdım canım kist olabilir mi diye? Olursa atılır mı söktürücüyle? O da kist muayenede anlaşılır ama bu kistler adetle atılır yazmış. Yani aylık olabiliyor ya bazen adetle atılıyor. 1 ayda 5 cm'lik bişey oluşması ütopik. Tarlusal yazmis 1 hafta 10 güne adet olursun demis
ne bilim ya regl olamıyorum.dündü günüm 3gün 1-2damla leke geldi şimdi hiçbirşey yok anormallikler içinde boğuşuyrm hormonlarım bozuldumısır olmasa da yiyorum birşeyler:)): şimdi burda hamişler var saymiyim yediklerimi :): sen nasılsın halin keyfin nasıl
kaç tane kadınız senle başedemiyoruz hormanlar nasıl baş etsin :)):):ne bilim ya regl olamıyorum.dündü günüm 3gün 1-2damla leke geldi şimdi hiçbirşey yok anormallikler içinde boğuşuyrm hormonlarım bozuldu
Git artik iyice koyulsmis bn bile meraktan catladim sen iyi dayaniyonAy canım ya nasipse yarin sabah acildeyim
Ama dayanamadım bu sabah yine test yaptımEki Görüntüle 2747556
Geliyooo bebişlerrrrrCanm bende bel agrisi kasik batmasi gögüste agri var hayra yoralim insallah cnm
Bende diyorum ama tık yokGit artik iyice koyulsmis bn bile meraktan catladim sen iyi dayaniyon
Sağol cnm ya senin transfer ne zamandıiyi yapmışın cnm tabi dra danışmakta fayda var.parol minoset vs iZin veriolar zaten.şifa olsun bebito
kaç tane kadınız senle başedemiyoruz hormanlar nasıl baş etsin :)):):
yaaa öylemiymişGeliyooo bebişlerrrrrAnnem dioki eğer beli ağrıyorsa kızdır o benim sadece göğüslerimde ağrı var
bu ay iptal edilmişti regl olunca gidicem regl de olmuyorum Allaha emanetSağol cnm ya senin transfer ne zamandı
2 tane transfer edildi gogus agrisda var bnde bel kizsa gogus hassasiyet erkk mi eger oylesyse ikiside tutunmuştur insallhhh yarabbim sen nasip eyleee aminnGeliyooo bebişlerrrrrAnnem dioki eğer beli ağrıyorsa kızdır o benim sadece göğüslerimde ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?