- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.881
Genetik taramaya da gidiliyor diye orayı tercih ettik. Kıbrıs ta böyle fiyatlar . Neden olduğunu bizde bilmiyoruz açıkçası ama müthiş paralar kazanıyorlar bunu biliyoruz artıkCidden çok pahalıymış kıbrıs oraya gitsek donumuzla geri döneriz türkiyeye.neden bu kdr pahalıki.muayene yumurta toplama transfer sanki açık kalp ameliyatı yapıyorlar.insanların muhtaçlıklarını ne güzel kullanıyorlar
Vajinal baktirsan daha iyi olur gobekten cok net gozukmeyebiliyor ben 5. Haftamda yolk kesesiyle gordum icim rahatlamisti yoksa bos kese gozukuyorVajinal olarak mi, veya karindan mi görunuyor canim?acaba ben yarin görebilicemm mi
canm vajinal daha garanti olur.yrın görebilirsin bence keseyi 1000in üstüne cıkmıstr değerin yarına kdrVajinal olarak mi, veya karindan mi görunuyor canim?acaba ben yarin görebilicemm mi
Hayırlı cumalar balım kaymağımEki Görüntüle 2747541 Gunaydin minnak annelerbugun hayir mubarek gun ve guzel haberler gelir inshaaallah
Ee nolcak cnm önce yiyeceklerle milleti kısırlaştırdılar sonra ne güzel bir ilaç piyasası bir ticarethanelere dönüştü.Allah kimseyi bunlara mecbur kılmasın.dilerim ki bebeklerimize kavusurz da bu günleride unutur gideriz maddi manevi inanılmaz zor bir süreç.genetik tarama için gitmenizin nedeni ailede genetik bir rahatsızlıkmı vr oyuzdenmı terch ettnzGenetik taramaya da gidiliyor diye orayı tercih ettik. Kıbrıs ta böyle fiyatlar . Neden olduğunu bizde bilmiyoruz açıkçası ama müthiş paralar kazanıyorlar bunu biliyoruz artık
Çok teşekkür ederim. HepimizeAyy transfer hazirligı baslamis desene hadi hayırlısı olsun sonu güzel olsun insallah Rabbım kolaylik versin canim
Allah razı olsunTüm kalbimle ettim duayı namazdan sonra da ederim inşallah aslında ediyorum da isim olarak bilmediğimden fazla kimseyi genel ediyorum hep
Yyaaa hayırlı ugurlu olsun nasıl guzel haberDayanamadım test yaptım evde ikinci çizgiyi tam gördüm bu sefer hemen çıktı
Bende hcg sonucunu merak ediyorum bakalım Vallahi hergün yapmana gerek yok sana el salliyor baksanaBenimde doktor gününde test yap dedi .Off daha çok salı gününe .Bende ilçedeyim acilde çok nadir beta bakıyorlar rica minnet , eşime akşam gidelim diyorum salı günü gideceğiz zaten şimdi bekleyelim diyor .Yakınımda özel olsa hemen gidip kan vereceğim de yok .Her gün test yapıyorum şaka gibi YaBu da bu sabahki testim kanda kaç Çıkar acaba hcg çok merak ediyorum
Katılıyorum size . Zehiri verenle panzehiri satan aynı yer oluyor genellikle . Genetik taramayıda her engeli bertaraf etmek için yaptırdık bir önlem amaçlı aslında . O kadar zahmetten sonra çok şükür sonuç şimdilik iyi . İlerleyen zamanlarda ne olur bilememEe nolcak cnm önce yiyeceklerle milleti kısırlaştırdılar sonra ne güzel bir ilaç piyasası bir ticarethanelere dönüştü.Allah kimseyi bunlara mecbur kılmasın.dilerim ki bebeklerimize kavusurz da bu günleride unutur gideriz maddi manevi inanılmaz zor bir süreç.genetik tarama için gitmenizin nedeni ailede genetik bir rahatsızlıkmı vr oyuzdenmı terch ettnz
Sağol canim Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsinYyaaa hayırlı ugurlu olsun nasıl guzel haber
İnşlh emeklerinin karşılığını alırsın cnm şuan hangi aşamadasın transfer mi bekliyorsun?Katılıyorum size . Zehiri verenle panzehiri satan aynı yer oluyor genellikle . Genetik taramayıda her engeli bertaraf etmek için yaptırdık bir önlem amaçlı aslında . O kadar zahmetten sonra çok şükür sonuç şimdilik iyi . İlerleyen zamanlarda ne olur bilemem
Ayy ben ne zaman test yapsam 21 Aralık pazartesi saat 17 05 de transferim yapıldıVallahi dayanabilirim diyorsan oyle yap ne kadar geç o kadar güzel sonuç bence
Benim gibi dayanamayıp 3 günden baslama sakin
Baciko nezaman cikiyo senin sonuc kiz catlicam meraktan hdi guzel seyler duyalim bugun Allah izin verirseBende hcg sonucunu merak ediyorum bakalım Vallahi hergün yapmana gerek yok sana el salliyor baksana
Daha erken şu an yapsanda çıkmaz zaten 3 günü daha yeni doldurdun sayılır 8. Günden önce yapma bence kaçıncı gün embriyosuydu seninAyy ben ne zaman test yapsam 21 Aralık pazartesi saat 17 05 de transferim yapıldı
Transfer oldum 5 Aralık ta . Çok şükür şimdi hamileyim 6 haftalıkİnşlh emeklerinin karşılığını alırsın cnm şuan hangi aşamadasın transfer mi bekliyorsun?
Ayy mınnos mınnos bakıyor ordan masallah ne guzel pembıs Pembıs cıkmıs gozun aydın darısı basımıza hamıslerın duası kabul olur derler bizlere de dua et mubarek gunun yuzu suyu hurmetine ınsallahBenimde doktor gününde test yap dedi .Off daha çok salı gününe .Bende ilçedeyim acilde çok nadir beta bakıyorlar rica minnet , eşime akşam gidelim diyorum salı günü gideceğiz zaten şimdi bekleyelim diyor .Yakınımda özel olsa hemen gidip kan vereceğim de yok .Her gün test yapıyorum şaka gibi YaBu da bu sabahki testim kanda kaç Çıkar acaba hcg çok merak ediyorum
Ooo maşalllahhhh.rabbim hayırla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.artık tek derdin bebeğin için gün saymak olsunTransfer oldum 5 Aralık ta . Çok şükür şimdi hamileyim 6 haftalık
Ay canım ya nasipse yarin sabah acildeyimBaciko nezaman cikiyo senin sonuc kiz catlicam meraktan hdi guzel seyler duyalim bugun Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?