- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.901
5 gun embriyosuyduDaha erken şu an yapsanda çıkmaz zaten 3 günü daha yeni doldurdun sayılır 8. Günden önce yapma bence kaçıncı gün embriyosuydu senin
Valla cok guzel net cikmis umarim betalarda katlanarak artar canim icin rahat olsunAy canım ya nasipse yarin sabah acildeyim
Ama dayanamadım bu sabah yine test yaptımEki Görüntüle 2747556
Ay amin canim inşallah ya sabah olmaz bana bu geceValla cok guzel net cikmis umarim betalarda katlanarak artar canim icin rahat olsun
Insallah ya canimcanm vajinal daha garanti olur.yrın görebilirsin bence keseyi 1000in üstüne cıkmıstr değerin yarına kdr)
Daha dur bu isin daha kesesi var kalbi var varda var dogurana kadar kirk dogurucazAy amin canim inşallah ya sabah olmaz bana bu gece
Ay vallahi ya hep bi bekleme sureci opu işlemi transfer işlemi falan derken uzayıp gidiyor vallahi sonu güzel olsun inşallah hepimizinDaha dur bu isin daha kesesi var kalbi var varda var dogurana kadar kirk dogurucaz
Valla hayatım bugün 4.gün göğüslerimde bir sızııı varrr sen nasılsınnnMukuu2004 naptn cnm naslsn
Cok guzel artmisKizlar
21'nde 7.gun beta 20,75
23'nde 9.gun 73,55
25'nde 11.gun 197,8 bu degerler nasil sizce kafam basmiyo
Gayet düzenli artıyor bana kalırsa hiç bir sorun yok kuzum doktorun ne diyorKizlar
21'nde 7.gun beta 20,75
23'nde 9.gun 73,55
gayet güzel canımKizlar
21'nde 7.gun beta 20,75
23'nde 9.gun 73,55
o zmn bnde bi 8. gun yapayim yaYok kız ne çıkması aldım boyumun ölçüsünü oturdum asagi 3 günde çıkması mucize zaten
5.gun bidaha yaptım yine çıkmadı
7.gün erken gebelik testinde hafif çıktı
Bugün 11 gün normal test yaptım hemen çıktı ikinci çizgi çok beklemeden
Çok güzel artmış canimKizlar
21'nde 7.gun beta 20,75
23'nde 9.gun 73,55
ilaçlar baya baş ağrısı yapıyor cnm ama senin normaldede migren vrmış tetiklemiş olabilir ağrını.ağrı kesici parol felan al.olmadı birtane türk kahvesi iç sert olmayacak şekildeKızlar 23 ünde transfer oldu benim 2 gündür de migrenim tutuyor normalde de tutar bazen ama nerden bileyim neden yokken tuttu ilaçlardan mı
katlaya katlaya artmış işte ne güzelKizlar
21'nde 7.gun beta 20,75
23'nde 9.gun 73,55
Tosbikcan sen nerdesin napıon kaçakgayet güzel canım
Canm bende bel agrisi kasik batmasi gögüste agri var hayra yoralim insallah cnmValla hayatım bugün 4.gün göğüslerimde bir sızııı varrr sen nasılsınnn
burdayım yavrum sizi seyrediyorum :):) şirketteki bilgisayar ara da tekliyor. :) patronum gibi oda yaşlandı zarr :)Tosbikcan sen nerdesin napıon kaçak
Bütün isteyen herkese dua ediyorum her zaman canım .Daha önce negatif deneyimlerim olunca daha da bi hassasım bu konuda , Rabbim herkese ilk denemede versin hayırlısıylaAyy mınnos mınnos bakıyor ordan masallah ne guzel pembıs Pembıs cıkmıs gozun aydın darısı basımıza hamıslerın duası kabul olur derler bizlere de dua et mubarek gunun yuzu suyu hurmetine ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?