- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 23
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.941
İnşallah hayatımmm iyi düşünelim iyi olsunnnnyaaa öylemiymişanneleri yesinnn onlarin fıstiğini pipisini rabbim sagsaglim kucagima almyi nasip etsin insallh yaa mukuum
Dr'a soracağım için o gün yaptım hayatım. 9 gün geçmişti. Çünkü o da bana bunu sorucaktıKoficim peki test yaptın mı hiç?
Haloş kız dr yazdı bana tarlusal. Bide 1 hafta 10 gün içinde olursun demiş. Ilacı kullanmasam da olurum herhalde 1 hafta 10 günebeyni gitmiş demek patronunda pc ninde vah benm tobikimeseyrediyorsan bide mısır patlat iyi gider
valla transfer zamni bilee cok rahttim busefer cok rahtimİnşallah hayatımmm iyi düşünelim iyi olsunnnn
Vallahi akışına bırak bence tarlusal bitip 1hafta içinde falan oluyorsun içerken de olabilirsin tabi :) hayırlı zamanda olursun inşallahDr'a soracağım için o gün yaptım hayatım. 9 gün geçmişti. Çünkü o da bana bunu sorucaktısöktürücü reçete etti. P.tesiye kadar beklesem mii alsam mı bilemedim
Bugun 4. Gunum transferımın kasık bel gogus hıc Bı
Ben aldiriyorum esime. Elimin altinda olsun da. Somra haftasonu pişman olmayayim almadigimaVallahi akışına bırak bence tarlusal bitip 1hafta içinde falan oluyorsun içerken de olabilirsin tabi :) hayırlı zamanda olursun inşallah
4 günde ne belirtisi olucak canim. Göğüs ağrısı olanlar progesteron hormonu aldiklari için agriyor embriyodan değil kiBugun 4. Gunum transferımın kasık bel gogus hıc Bı belırtım yok Bı kac arkadasımız bu sekilde olup pozitif görmüştü insan yinede ufakta olsa korkuyor
Cok şükür canımEvet kizlar artik kan vermiycem yeterliymis. Cuma yada cumartesi kese muaynesi olucakmisim
niye bizim hevesimizi kiriyorsun ki simdii4 günde ne belirtisi olucak canim. Göğüs ağrısı olanlar progesteron hormonu aldiklari için agriyor embriyodan değil kicunku gebelikte de progesteron hormonu göğüsleri hassaslaştırıyor. Benim ilk transferim negatifti. Ama ilaçların etkisinden sabah yataktan zor kalkiyodum öyle acıyodu göğüslerim. Bildigin megatif kimyasal falan değil. Dümdüz negatif şuan sen de aliyorsun progesteron. Demek ki senin göğüsler tepki vermiyor hepsi bu.
bebişkom söktürücü hiç kullanmadm ama kullanan arkdslrm oldu 3-5güne oldular ama ilaç içerken olunmuyor bildiğim kadarıyla.hormonları dengeliyor bırakınca olunuyor.yani 10gün olmuş bence başla.birde kaç gün içicekmisin ilacı?Haloş kız dr yazdı bana tarlusal. Bide 1 hafta 10 gün içinde olursun demiş. Ilacı kullanmasam da olurum herhalde 1 hafta 10 günealmasam mı ya? P.tesiyi mi beklesem? Söktürücü kullanırken adet olunmuyor mu? Yani ilaç engelliyo mu? Hiç bilgim yok ki
Ben ilk defa transfer olduğum için biraz gergindim ama sonrasında gayet rahatımm hatta bazen unutuyorumm bileevalla transfer zamni bilee cok rahttim busefer cok rahtim
ama doğru yazmış bebitom benmde transfer zamanı aldığım ilaçlardan göğüslerim şişmişti ve fena acıyordu.niye bizim hevesimizi kiriyorsun ki simdii
Vallahi benim goguslerde hiç tik yokama doğru yazmış bebitom benmde transfer zamanı aldığım ilaçlardan göğüslerim şişmişti ve fena acıyordu.bende kırayım hevesinide döv bizi
Ahh İcim Ferahlattın bazen mantıgım duruyor duygusal hakim ve kımseye itiraf edemediğim duygulara burunuyorum. Sizler ıyıkı varsınız burada4 günde ne belirtisi olucak canim. Göğüs ağrısı olanlar progesteron hormonu aldiklari için agriyor embriyodan değil kicunku gebelikte de progesteron hormonu göğüsleri hassaslaştırıyor. Benim ilk transferim negatifti. Ama ilaçların etkisinden sabah yataktan zor kalkiyodum öyle acıyodu göğüslerim. Bildigin megatif kimyasal falan değil. Dümdüz negatif şuan sen de aliyorsun progesteron. Demek ki senin göğüsler tepki vermiyor hepsi bu.
Bendede ilk transferin verdıgı acemilik vardı transfer oldum az kalsın doktoruma Bı baksanız orda mı acaba dıeyecektım eve geldigim gece unutmustum tuvalete kalktığımda esım ıyı mısın diye uyanıp suratıma bakınca dank ettiBen ilk defa transfer olduğum için biraz gergindim ama sonrasında gayet rahatımm hatta bazen unutuyorumm bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?