Aralık - Ocak Transfer olacaklar

beyni gitmiş demek patronunda pc ninde vah benm tobikimeseyrediyorsan bide mısır patlat iyi gider
Haloş kız dr yazdı bana tarlusal. Bide 1 hafta 10 gün içinde olursun demiş. Ilacı kullanmasam da olurum herhalde 1 hafta 10 güne almasam mı ya? P.tesiyi mi beklesem? Söktürücü kullanırken adet olunmuyor mu? Yani ilaç engelliyo mu? Hiç bilgim yok ki

Dr'a soracağım için o gün yaptım hayatım. 9 gün geçmişti. Çünkü o da bana bunu sorucaktı söktürücü reçete etti. P.tesiye kadar beklesem mii alsam mı bilemedim
Vallahi akışına bırak bence tarlusal bitip 1hafta içinde falan oluyorsun içerken de olabilirsin tabi :) hayırlı zamanda olursun inşallah

Bugun 4. Gunum transferımın kasık bel gogus hıc Bı

Vallahi akışına bırak bence tarlusal bitip 1hafta içinde falan oluyorsun içerken de olabilirsin tabi :) hayırlı zamanda olursun inşallah
Ben aldiriyorum esime. Elimin altinda olsun da. Somra haftasonu pişman olmayayim almadigima var öyle dengesizliklerim

Bugun 4. Gunum transferımın kasık bel gogus hıc Bı belırtım yok Bı kac arkadasımız bu sekilde olup pozitif görmüştü insan yinede ufakta olsa korkuyor
4 günde ne belirtisi olucak canim. Göğüs ağrısı olanlar progesteron hormonu aldiklari için agriyor embriyodan değil ki cunku gebelikte de progesteron hormonu göğüsleri hassaslaştırıyor. Benim ilk transferim negatifti. Ama ilaçların etkisinden sabah yataktan zor kalkiyodum öyle acıyodu göğüslerim. Bildigin megatif kimyasal falan değil. Dümdüz negatif şuan sen de aliyorsun progesteron. Demek ki senin göğüsler tepki vermiyor hepsi bu.

niye bizim hevesimizi kiriyorsun ki simdii

bebişkom söktürücü hiç kullanmadm ama kullanan arkdslrm oldu 3-5güne oldular ama ilaç içerken olunmuyor bildiğim kadarıyla.hormonları dengeliyor bırakınca olunuyor.yani 10gün olmuş bence başla.birde kaç gün içicekmisin ilacı?

Ahh İcim Ferahlattın bazen mantıgım duruyor duygusal hakim ve kımseye itiraf edemediğim duygulara burunuyorum. Sizler ıyıkı varsınız burada

Ben ilk defa transfer olduğum için biraz gergindim ama sonrasında gayet rahatımm hatta bazen unutuyorumm bilee
Bendede ilk transferin verdıgı acemilik vardı transfer oldum az kalsın doktoruma Bı baksanız orda mı acaba dıeyecektım eve geldigim gece unutmustum tuvalete kalktığımda esım ıyı mısın diye uyanıp suratıma bakınca dank etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…