- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.981
Sizler kadar rahat olamayan ben burda çatkıyorum
Ben varya şu dünyada ki en sabırsız insanlardan biriyimSizler kadar rahat olamayan ben burda çatkıyorumsabırlı insanlara hep imrenmişimdir
Vallahi aynen öyle kuzum bende kesinlikle sabırsızım ama mecburBen varya şu dünyada ki en sabırsız insanlardan biriyimAma kocam ve şartlar beni durduruyor malesef
Zaten direkt rahme koyuluyo embriyo. Operasyon sırasında da koymayacaklar. Operasyon için donduracaklar.
Doğrudur ameliyat olursam trasferim gec olur demiZaten direkt rahme koyuluyo embriyo. Operasyon sırasında da koymayacaklar. Operasyon için donduracaklar. Sonra transfer olucaksın.
Et benleri icin yapacaklar ameliyatı insallah ikisi bir arada olur igneler canimi cok acitiyoIlk kez mi yaptırıyorsun? Ameliyata gerek yok ki koymak için. Ama şöyle olabilir, belki tüpündeki et beni için operasyon yaparlar, arkasından da yerleştirirler. Yani ikisi aynı zamanda yapılır.
Deliiisen bana nasıl küsebilirsin emmim gızıı.hevesin kırılmasn bebegım biz birbirmizin her ruh halini anlatın skntı yok ama birbirimizede dogru bilgilerde verelimki herşeyden bilgimiz olsun.sonra adımız dedikodu topiğine çıkıyor bak
Bendede ilk transferin verdıgı acemilik vardı transfer oldum az kalsın doktoruma Bı baksanız orda mı acaba dıeyecektım eve geldigim gece unutmustum tuvalete kalktığımda esım ıyı mısın diye uyanıp suratıma bakınca dank etti
Pancarın suyunu içiyorum canım bazende doğruyorum limon ve zeytinyağlı yiyorumOo süper tam benlik kronik kabızlık var bende hiç geçmeyen nasıl tüketiyorsunuz pancarı tarif edebilir misiniz
Anladım hayırlısı inş tez vakitte olursun yumurtalar toplandı mıbu ay iptal edilmişti regl olunca gidicem regl de olmuyorum Allaha emanet
bu ay iptal edilmişti regl olunca gidicem regl de olmuyorum Allaha emanet
bu ay iptal edilmişti regl olunca gidicem regl de olmuyorum Allaha emanet
17ekimde olmuştum opuAnladım hayırlısı inş tez vakitte olursun yumurtalar toplandı mı
Ohoooobn ta 7 temmuzda opu oldum hiç bi sorun yokken ha bıre ertelendı çatladım artık sonunda 8 aralıkta transfer oldum. Önce mesanemden rahatsızlandım sonra mr da görulmediği halde doktor tutturdu adenomyozis var menopoz iğnesi vurcaz dedi onada tamam 2 ay da öyle gitti nerdeyse 5 6 ay sürdü yav transfer şukur şimdilik pozitif de beklediğimize değsin inşallah17ekimde olmuştum opuartık ocak transferıne inşlh
Benim 4 ocakhaftaya persembe test gunum
Ama bunları yaşamadığı için negatif sanıyor arkadaş. Boş yere üzülmesi hoşuma gitmediniye bizim hevesimizi kiriyorsun ki simdii
6 günbebişkom söktürücü hiç kullanmadm ama kullanan arkdslrm oldu 3-5güne oldular ama ilaç içerken olunmuyor bildiğim kadarıyla.hormonları dengeliyor bırakınca olunuyor.yani 10gün olmuş bence başla.birde kaç gün içicekmisin ilacı?
Bakırköyden kaleme alınmış herhalde
Koficim korkma ben ilk evlendiğim zaman kanama olmadan kahve rengi lekelenmem olmuştu doktor söktürücü yazdı 2 günde olmuştum o kişiden kişiye değişir bence6 günben gidip şubat grubu kurayım kendime yavaştan
Burda herkes aynı durumda. Kendini yalnız hissetmeAhh İcim Ferahlattın bazen mantıgım duruyor duygusal hakim ve kımseye itiraf edemediğim duygulara burunuyorum. Sizler ıyıkı varsınız burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?