- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.001
Bu daha mantıklı geldi bana
Ilacı kullanirken olunuyo yani? Yarın başliyim o zaman ya çabuklaştırır belki. Tarlusal mıydı dicem ama hatırlamazsın herhaldeKoficim korkma ben ilk evlendiğim zaman kanama olmadan kahve rengi lekelenmem olmuştu doktor söktürücü yazdı 2 günde olmuştum o kişiden kişiye değişir bence
yaaa sende çok beklemişin bebem ya.bende amelıyatla opu beraber oldu die 2ay bekledm boş.bu ay transfer hazırlıgı oldu ama iptal edildi.yani her süreç ayrı bir sıkıntı inşlh ocaktada ben olabılırım transfer sende kavusursn bebegıne inşlhh yahık bize amaOhoooobn ta 7 temmuzda opu oldum hiç bi sorun yokken ha bıre ertelendı çatladım artık sonunda 8 aralıkta transfer oldum. Önce mesanemden rahatsızlandım sonra mr da görulmediği halde doktor tutturdu adenomyozis var menopoz iğnesi vurcaz dedi onada tamam 2 ay da öyle gitti nerdeyse 5 6 ay sürdü yav transfer şukur şimdilik pozitif de beklediğimize değsin inşallah
Dinlenmek amaçlı. Benim hiçbir problem yoktu yine de bir adet bekletti dr'um. O bunun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorDoğrudur ameliyat olursam trasferim gec olur demi
hormonal bir durum yaşıyoruz sanırsam yada hayali kistimiz varBu daha mantıklı geldi banasöktürücü ne hormonu bakıcam şimdi.
O iğneler aslında çok da can acıtmıyor. Ilacı iğnenin ucuna kadar getirirken, iğnenin deliğinden damlar ve iğnenin dışına ilaç değerse o zaman yakıyor. Ona dikkat et.Et benleri icin yapacaklar ameliyatı insallah ikisi bir arada olur igneler canimi cok acitiyobugun 4.gün
Yok ya kist olacağını sanmam. 1 ayda ne kisti? Oluştuysa da adetle sökülüyor o kistler dedi dr. Dönücem sanahormonal bir durum yaşıyoruz sanırsam yada hayali kistimiz vararaştır banada yaz
Dön bana bekliyorum bizi aydınlat artıkYok ya kist olacağını sanmam. 1 ayda ne kisti? Oluştuysa da adetle sökülüyor o kistler dedi dr. Dönücem sana
GeliyorummmmTamm var mı başka kızlar? Arkadaki öndekinin belinden tutsun. Hadi bakalım
Hatırlamıyorum ama söktürücüydüIlacı kullanirken olunuyo yani? Yarın başliyim o zaman ya çabuklaştırır belki. Tarlusal mıydı dicem ama hatırlamazsın herhalde
Ne ilacı aldın cnm?anlamadm benMerhaba canlar bende bgn ilaçlarımı aldım şimdi adetimi bekliyorum
Senin progesteron yüksek diye olamıyosun, ben de bi kutu estrofem bitirdim ya, östrojen yüksek diye olamıyorum. Konu kapanmıştır dağılınDön bana bekliyorum bizi aydınlat artık
Odur illa ki yaHatırlamıyorum ama söktürücüydü
Bir ciğer seven dahaGeliyorummmm
Anaaa ben şok tam zıt şeyleri yaşıoz hormon alışverişi yapabilirz bence komşi varsa biraz östrojen verirmisin ödünçSenin progesteron yüksek diye olamıyosun, ben de bi kutu estrofem bitirdim ya, östrojen yüksek diye olamıyorum. Konu kapanmıştır dağılınben başlıcam yarın ya. Rahim duvarı gün geçtikçe daha da kalınlaşıyor. O da sıkıntılı bir durum yani
Keşke aktarabilsekAnaaa ben şok tam zıt şeyleri yaşıoz hormon alışverişi yapabilirz bence komşi varsa biraz östrojen verirmisin ödünçben napayım peki şimdi?
Yeterki sakatat olsunBir ciğer seven daha
Kııız yumurta büyütme ilaçlarını kullanirken bile anam ağladı benim. Çok hasas benimkiler. Pişt desem sızlıyoama doğru yazmış bebitom benmde transfer zamanı aldığım ilaçlardan göğüslerim şişmişti ve fena acıyordu.bende kırayım hevesinide döv bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?