Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Koficim korkma ben ilk evlendiğim zaman kanama olmadan kahve rengi lekelenmem olmuştu doktor söktürücü yazdı 2 günde olmuştum o kişiden kişiye değişir bence
Ilacı kullanirken olunuyo yani? Yarın başliyim o zaman ya çabuklaştırır belki. Tarlusal mıydı dicem ama hatırlamazsın herhalde

yaaa sende çok beklemişin bebem ya.bende amelıyatla opu beraber oldu die 2ay bekledm boş.bu ay transfer hazırlıgı oldu ama iptal edildi.yani her süreç ayrı bir sıkıntı inşlh ocaktada ben olabılırım transfer sende kavusursn bebegıne inşlhh yahık bize ama

Et benleri icin yapacaklar ameliyatı insallah ikisi bir arada olur igneler canimi cok acitiyobugun 4.gün
O iğneler aslında çok da can acıtmıyor. Ilacı iğnenin ucuna kadar getirirken, iğnenin deliğinden damlar ve iğnenin dışına ilaç değerse o zaman yakıyor. Ona dikkat et.

Dön bana bekliyorum bizi aydınlat artık
Senin progesteron yüksek diye olamıyosun, ben de bi kutu estrofem bitirdim ya, östrojen yüksek diye olamıyorum. Konu kapanmıştır dağılın ben başlıcam yarın ya. Rahim duvarı gün geçtikçe daha da kalınlaşıyor. O da sıkıntılı bir durum yani

Eklentiler

• Screenshot_20201225-210316_Chrome.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 13
Anaaa ben şok tam zıt şeyleri yaşıoz hormon alışverişi yapabilirz bence komşi varsa biraz östrojen verirmisin ödünçben napayım peki şimdi?

Anaaa ben şok tam zıt şeyleri yaşıoz hormon alışverişi yapabilirz bence komşi varsa biraz östrojen verirmisin ödünçben napayım peki şimdi?
Keşke aktarabilsek valla bence dr'a yaz sen de. Belki verir söktürücü ama birden yükle, birden düşür sıkıntı yapar mı acaba keltosa at bi msj en iyisi

Benim transferden sonra bir hafta on gün sonra göğüslerim ağrımaya başladı. Kürtaj olana kadar da devam etti. Hem ilaçların etkisi hemde gebelikten dolayı bayağı taşıyamıyordum

ama doğru yazmış bebitom benmde transfer zamanı aldığım ilaçlardan göğüslerim şişmişti ve fena acıyordu.bende kırayım hevesinide döv bizi
Kııız yumurta büyütme ilaçlarını kullanirken bile anam ağladı benim. Çok hasas benimkiler. Pişt desem sızlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…