Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Selamm kızlar işbaşı yaptım. Çok yoğun okuyorum ama çok yazamıyorum malesef..
Offf neden bilmiyorum ama ben 2 gündür çok sinirliyimm, agresifimmmm,
Normalde çok sakin biriyim.. Ama kendimi dizginleyemiyorum nedense..
Dün (6.gün) idrar testi yaptım net tek çizgi dahada yapmıyorum.. Pazartesi kan tahlili yaptırayım diyorum.. 10.gün oluyor

sinirliyim agresifim komplexliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim tam olarak bende öleyimokdr hormon ilacı yapar böle şeyler birde teste takmış olabilirsn kafayı bekle az daha kan tahlili kesin sonuc

Yok onu sormuyorum cnm regl beklıyorum dedin ya regl öncesidemi ilaç kullanıosun yani kız bi düzgün açıklaaaaa
Ay yok rapor cıkıyor ya abla ben devlette yaptırıyorum tüp bebek İcin ilaçları alıyon bekliyon ya adet Olunca ilaçları kullanmaya başlıcam işte sonra gelsin minnak embriyolar

Ay yok rapor cıkıyor ya abla ben devlette yaptırıyorum tüp bebek İcin ilaçları alıyon bekliyon ya adet Olunca ilaçları kullanmaya başlıcam işte sonra gelsin minnak embriyolar
Allah seni ana yapsın emi .beynimi yaktın akşam akşamşunu baştan desene bebemm hadi hayrlı olsn ozaman regl ne zamn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…