- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.021
Işte ağzının tadını bilen bir kulüp üyesi dahaYeterki sakatat olsun
aynı benmde öleydi tüplerim yok yoksa kesin hamileliğimi ilan ederdim.göğüslerim şişmiştiKııız yumurta büyütme ilaçlarını kullanirken bile anam ağladı benim. Çok hasas benimkiler. Pişt desem sızlıyo
Canim hayırlısı olsun inşallah Rabbım kolaylıklar nasip etsin pozitif haberlerinde aliriz inşallahMerhaba canlar bende bgn ilaçlarımı aldım şimdi adetimi bekliyorum
Hiç sorma anacım yamulttular resmen bizleriaynı benmde öleydi tüplerim yok yoksa kesin hamileliğimi ilan ederdim.göğüslerim şişmiştibastılar bize gdo yu şiştik
Yok onu sormuyorum cnm regl beklıyorum dedin ya regl öncesidemi ilaç kullanıosun yani kız bi düzgün açıklaaaaaTüp bebek için
İnsallah tatlım bekleyen herkes İcin güzel olsj insallahCanim hayırlısı olsun inşallah Rabbım kolaylıklar nasip etsin pozitif haberlerinde aliriz inşallah
sinirliyim agresifim komplexliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim tam olarak bende öleyimSelamm kızlar işbaşı yaptım. Çok yoğun okuyorum ama çok yazamıyorum malesef..
Offf neden bilmiyorum ama ben 2 gündür çok sinirliyimm, agresifimmmm,
Normalde çok sakin biriyim.. Ama kendimi dizginleyemiyorum nedense..
Dün (6.gün) idrar testi yaptım net tek çizgi dahada yapmıyorum.. Pazartesi kan tahlili yaptırayım diyorum.. 10.gün oluyor
AyYok onu sormuyorum cnm regl beklıyorum dedin ya regl öncesidemi ilaç kullanıosun yani kız bi düzgün açıklaaaaa
Önden ne ilacı veriyorlar ben de anlamadımTüp bebek için
Ahahahahah
sinirliyim agresifim komplexliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim tam olarak bende öleyimokdr hormon ilacı yapar böle şeyler birde teste takmış olabilirsn kafayı bekle az daha kan tahlili kesin sonuc
Heeeeeeee tamaaaaaamm şimdi olduAyyok rapor cıkıyor ya abla ben devlette yaptırıyorum tüp bebek İcin ilaçları alıyon bekliyon ya adet Olunca ilaçları kullanmaya başlıcam işte sonra gelsin minnak embriyolar
İlaçları önceden almadnzmı sizde adet Olunca kullanmaya başlamadınz mı yahuÖnden ne ilacı veriyorlar ben de anlamadım
Allah seni ana yapsın emi .beynimi yaktın akşam akşamAyyok rapor cıkıyor ya abla ben devlette yaptırıyorum tüp bebek İcin ilaçları alıyon bekliyon ya adet Olunca ilaçları kullanmaya başlıcam işte sonra gelsin minnak embriyolar
Ertelenenler ve gecikenler kuşağına döndüğümüz oluyor sanırsamAhahahahahkofi yle önce atışıoz sonra sevioz birbirimiZi sonra bi takla atıoz biz napıoz acep çözemedim
Heeeeeeee tamaaaaaamm şimdi oldu
Allah seni ana yapsın emi .beynimi yaktın akşam akşamşunu baştan desene bebemm hadi hayrlı olsn ozaman regl ne zamn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?