- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.041
Yok çiçeğim adet olup gittik, dr önce 5 günlük, sonra 3 günlük ilaç verdi bana. Öyle gittik biz.İlaçları önceden almadnzmı sizde adet Olunca kullanmaya başlamadınz mı yahu
Yaaa bilinç altı seni elegeçirmiş şuan.hepimiz artık hormonların ve stresin esiri olduk aman Allahım elegeçirildik resmenBelki de dediğin gibi teste taktım farkın da değilim
Anladım kuzum her merkezin farklı demekki devlette benim rapor falan cıkarttım Bi sürü prosedür olduYok çiçeğim adet olup gittik, dr önce 5 günlük, sonra 3 günlük ilaç verdi bana. Öyle gittik biz.
aman saçmalamasın bak benmki bozuldu gelmio şuanAmin amin senide yapsın ocak 15 insallah saçmalamazsa salak şey
Devletteki prosedürü bilmiyorum ondan öyle olduLaz da değilim ama detaylarda boğuluyorm
Evet uzun sürüyormuş. Ilk mi bu?Anladım kuzum her merkezin farklı demekki devlette benim rapor falan cıkarttım Bi sürü prosedür oldu
Anladım bebişDevletteki prosedürü bilmiyorum ondan öyle oldu
İlk olacak insallahEvet uzun sürüyormuş. Ilk mi bu?
Evet insallah öyle olacakaman saçmalamasın bak benmki bozuldu gelmio şuansen yeni başlıcan gelir senınki ilaçsız mis gibi hazır bedenin opuya hazırlancan snrada taze transfer dimi
saldım çayıra hesabı bekliyorum cnm artık keyfi bilir nazını çekemicem reglninEvet insallah öyle olacakgelir abla çok düşünme kendi haline bırak gelir
Hayırlısı olsun. Ilk seferde kucağına alırsın inşaallahİlk olacak insallahbenmde ondan çok bildiğim söylenemez
İnsallah ertelenmez. 2021 insallah güzel gelir hepimize anniş oluruzsaldım çayıra hesabı bekliyorum cnm artık keyfi bilir nazını çekemicem reglninhadi sende embryolrn hazır olanda ocakta hep beraber transfere gidelim minnoş
yok biz artık baya kıdem aldk bu erteleme işinden sen artık üstteğmen sin bende yüzbaşıyım herkes selam duraun bizeErtelenenler ve gecikenler kuşağına döndüğümüz oluyor sanırsam
İnsallah kuzum hepimiz için güzel olsun herşey rabbim gönlümüze göre versinHayırlısı olsun. Ilk seferde kucağına alırsın inşaallah
Ocak mısaldım çayıra hesabı bekliyorum cnm artık keyfi bilir nazını çekemicem reglninhadi sende embryolrn hazır olanda ocakta hep beraber transfere gidelim minnoş
İnşalllaaaahhhhh.2020çok lanet bir yıl oldu .2021in ilk anneleri olurz inşlhİnsallah ertelenmez. 2021 insallah güzel gelir hepimize anniş oluruz
Bence çok güzel bir dizi adı bundan "ERTELENENLER VE GECIKENLER"yok biz artık baya kıdem aldk bu erteleme işinden sen artık üstteğmen sin bende yüzbaşıyım herkes selam duraun bize
Olsun o geçti bitti öyle düşünme tatlımOcak mı31 ocak falanolur bizim herhalde. Ay o değil de 1 şubata kalırsa ben çok duygulanırım. O gün kürtaj olmuştum
Yaaa;(( ogüne kalmaz bence ogünü unut hatrlamaaaa sil kafandan.sen ilaca baslarsan ocagın ilk haftası baslarsn tedavıye.ocak bitmeden olur transferin beraber olcaz biz öle anlaştın koficancağzımOcak mı31 ocak falanolur bizim herhalde. Ay o değil de 1 şubata kalırsa ben çok duygulanırım. O gün kürtaj olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?