- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.221
Aynen canım gerçekten öyle Rabbim güzel hamilelikler nasip etsin inşallah bizeBebeğim biz kucağımıza alana kadar rahat etmiycz kiben bunu kesin olarak idrak ettim
Evet nasipse gidecez birazdan hayırlı haberler alayım inşallahGünaydın
Canım bugün sen kan vereceksin değil mi
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzEvet nasipse gidecez birazdan hayırlı haberler alayım inşallah
Çok güzel haberlerle geleceksin canım benim hadi hemen git de gel valla sabırsızlıkla bekliyorum seni çatlattın burda hepimizi sabrınlaEvet nasipse gidecez birazdan hayırlı haberler alayım inşallah
Allah razı olsun canımİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Vallahi bende çatladım gece uyuyamadım yaÇok güzel haberlerle geleceksin canım benim hadi hemen git de gel valla sabırsızlıkla bekliyorum seni çatlattın burda hepimizi sabrınla
Kıyamam sanaAllah razı olsun canım
Vallahi bende çatladım gece uyuyamadım ya
Yarasın insallah teşekkürler deneyeceğimPancarın suyunu içiyorum canım bazende doğruyorum limon ve zeytinyağlı yiyorum
Verdim kanı bekliyorumKıyamam sanaHadi bekliyoruz etiket yap kaçırmayayım sonucunu
bugun simdi ben yasadim aynisini cnm yediklerimde isahale cevireck bisey degil ha borek icli kofte falan di neden oldu acabaDün kabız olmuştum resmen birden ishale çevirdi , karnım ağrıyor ve gurul gurul .Kabızlık için birşey yapmadım birden ishale çevirdi niye böyle oldu anlam veremiyorum
Aynen hayatım bizim oayımıza düşen de buymuş. Allah beterinden saklasınOlsun bakalım rabbim mükâfatını verecektir bizede isyan etmeden sabredelim
bizma morelini herkesnki idarrda cikicak diye bi kanun yok bn kaset testleri hic sevmem ve guvenmem ogluma hamileydim gene tek cizgi cikmisti muayeneye gittim keseyi grdum 4haftalik ti gecen sene ikiz kayibim olfu ikiz olmasina ragmen 5 . gun kaset testte cikmadi hemen gdip kan verdim pozitifi gordüm yani su kaset teslere aldanipta inanma uzme kndini cok merk ediysan kan ver bitsnBenim de üçüncü gün embriyosu 9. Gün bugün idrarla baktım hiç silik çizgi filan yok moralim bozuldu
Endişelenme canim 8 günün daha yeni bitti 3.gun embriyosunda bazen geç tutunma olabiliyor.Benim de üçüncü gün embriyosu 9. Gün bugün idrarla baktım hiç silik çizgi filan yok moralim bozuldu
Koş aygülüm koş ziyafet varBende varım, yaprak ciğer ziyafetini kaçırmam
Eşim götürdü şimdi kan aldıkda bakalım bir buçuk saaate kadar çıkarbizma morelini herkesnki idarrda cikicak diye bi kanun yok bn kaset testleri hic sevmem ve guvenmem ogluma hamileydim gene tek cizgi cikmisti muayeneye gittim keseyi grdum 4haftalik ti gecen sene ikiz kayibim olfu ikiz olmasina ragmen 5 . gun kaset testte cikmadi hemen gdip kan verdim pozitifi gordüm yani su kaset teslere aldanipta inanma uzme kndini cok merk ediysan kan ver bitsn
Aynen çok doğru canimbizma morelini herkesnki idarrda cikicak diye bi kanun yok bn kaset testleri hic sevmem ve guvenmem ogluma hamileydim gene tek cizgi cikmisti muayeneye gittim keseyi grdum 4haftalik ti gecen sene ikiz kayibim olfu ikiz olmasina ragmen 5 . gun kaset testte cikmadi hemen gdip kan verdim pozitifi gordüm yani su kaset teslere aldanipta inanma uzme kndini cok merk ediysan kan ver bitsn
Tabi hala umut var doktor boşuna 12 demiyor da işteEndişelenme canim 8 günün daha yeni bitti 3.gun embriyosunda bazen geç tutunma olabiliyor.
hafi bakalim hakknda hayrlisi oldn cnm bnmEşim götürdü şimdi kan aldıkda bakalım bir buçuk saaate kadar çıkar
Bi dikkat et bakalım canım belki fark ederBiri yakıyo ama yada benim ağrı eşiğim cok düşük dedigine dikkat edem
Hadi hayirli haberlerin olsun inşallahEşim götürdü şimdi kan aldıkda bakalım bir buçuk saaate kadar çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?