- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.401
Anladım benden iki gün önce daha sizde test yapmadınız dimi21 aralikta cnm
yaptim simdiAnladım benden iki gün önce daha sizde test yapmadınız dimi
Benimkinin kalbi durdu canım. Şimdi olsaydı sanırım 9. Hafta bitecekti.Benimki 5.gün. 1 hafta daha sabredicez artık bakalımsen kaç haftalıksın
AhhBenimkinin kalbi durdu canım. Şimdi olsaydı sanırım 9. Hafta bitecekti.
Tebrikler canım. Kaçıncı gündü bugünyaptim simdi
5.5 gun oldu cnm yarin ogleden snra 2 de tam 6. gün biteckTebrikler canım. Kaçıncı gündü bugün
Aaaa siz baya erken öğrenmişsiniz . Ne güzel5.5 gun oldu cnm yarin ogleden snra 2 de tam 6. gün biteck
Oyyy çok güzel çok sevindim rabbiö devamın da getirsin kaçıncı gündüEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
Bekliyorum oyleyse
5. gün embryosuydu cnm ilk gunden beri kasik agrisi vardi 4. gunun sabahi sabah saatlerinde bir bel agrisi sol kasik batmasi girdi yarim saat srdu ayakta yururken belim hala agriyrdu gogus hassasiyeti vardi cnmAaaa siz baya erken öğrenmişsiniz . Ne güzelbelirti var mıydı birde 5. Gün embriyosumuydu
Demek ki tuttu mu erken de olsa çıkıyo5.5 gun oldu cnm yarin ogleden snra 2 de tam 6. gün biteck
amin rabbim sag saglimkucagimada almayi nasip etsin insallah allhima emanetizOyyy çok güzel çok sevindim rabbiö devamın da getirsin kaçıncı gündü
Rabbim hayırlısıyla devam ettirsin inşallah5. gün embryosuydu cnm ilk gunden beri kasik agrisi vardi 4. gunun sabahi sabah saatlerinde bir bel agrisi sol kasik batmasi girdi yarim saat srdu ayakta yururken belim hala agriyrdu gogus hassasiyeti vardi cnm
Maşallah canımmm sağlıkla sıhhatle amşnn inşallahhEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
allah razi olsun allahim hepimize kucagimiza alacagimiz gunleri görmeyide nasip eylesinMaşallah canımmm sağlıkla sıhhatle amşnn inşallahh
Elif önal 23 Aralık 2 tane 4. Embriyo
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
A ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
Efenin_Annesi 21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
Eki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
5. Gün embriyo olunca ne çabuk sonuç alınıyor. Ben bekle, bekle ki 12. gün olsun
Hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
rabbim nasip edecek sabret cnm arkadsm allh herseye kadirdirEvet ya.. Ne güzel 5. Gün emriyoları çok şanslılar mı desem..
3. Gün bekle bakalım bekle5. Günden beri hergün test yapıyorum vallahi
allah razi olsun halamin gizi insallah bu topikteki butün yol arkadaslarim guzel haber verrcek inaniyrumHayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnmaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?