Aralık - Ocak Transfer olacaklar

4bc ile hamile kalan çok okudum burda.

unutmuş napsın adam.yrn başlarsn artık 6gündr leke devam edio .bende pzt gidicem dra leke görmekten skldm
Yine bi hareket var sende. Bana bişey oldu sanki vücudumdan bişey atamiyorum. Burnumun yanı kipkirmizi oldu acıdı şişti sivilce de çıkmadı biliyor musun hayırdır bünyem ?

korkma o yumurtalar hamileliğine bir sıkıntı çıkarmaz ürettiği östrojen-progesteronla rahmini besler sadece sonrada çatlar gider.

Yine bi hareket var sende. Bana bişey oldu sanki vücudumdan bişey atamiyorum. Burnumun yanı kipkirmizi oldu acıdı şişti sivilce de çıkmadı biliyor musun hayırdır bünyem ?
Sen öatrojen patlaması bende progesteron patlaması yaşıyorum.lekeler yüksek progesterondan oluo hareket sayılmaz.ne sivilce ne ağrı .bize olan haleler hal değil

Merhaba yeniden.Hala beklemedeyiz.Ocak ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım,doktor uygun görürse ve ertelenmezse.Sormak istediğim şey transfer öncesi nasıl bir tedavi uygulanıyor?İlaç kullanımı oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…