- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.461
4bc ile hamile kalan çok okudum burda.Rabbim herkesin gönlündekileri hayırlısı ile nasip etsin İnşaAllah
ben de dün tek embriyo transferi oldum. sadece 2 embriyom vardı. 3.gün 1.kalite idi ikiside. çözdürüldü ve 5.güne gitmesini istedik. bir tanesi gidemedi. kalan tek embriyom transfer edildi
bununda kalitesi 5cb dendi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. yaşım 37 bu arada.
bu kalite ile transfer olup tutunduğunu bilen var mı?
Yok yarın inşaallahkofi canikom başladınmı ilaca?
Yok yarın inşaallaheşim almayı unutmuş alkışlıyoruz kendisini
Sen bana moral vermemiş miydin daha gündüz bekleyelim günümüzü
Görürüz canım görürürüz ben umutluyum pes etmeyeceğim..Ben de sekizinci gün idrar testi yaptım negatifti Ondan sonra da bir daha test yapmadım zaten çok üzüldüm Bir gün biz de pozitifi görür muyuz acaba
AminnnSağol şekerim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yine bi hareket var sende. Bana bişey oldu sanki vücudumdan bişey atamiyorum. Burnumun yanı kipkirmizi oldu acıdı şişti sivilce de çıkmadı biliyor musununutmuş napsın adam.yrn başlarsn artık 6gündr leke devam edio .bende pzt gidicem dra leke görmekten skldm
Senin de mi 3.gün
teşekkür ederim mesajın için canım hayırlısı olsun İnşaAllah4bc ile hamile kalan çok okudum burda.
korkma o yumurtalar hamileliğine bir sıkıntı çıkarmaz ürettiği östrojen-progesteronla rahmini besler sadece sonrada çatlar gider.Merhaba arkadaşlar 5 Aralık'ta çift embriyo transfer olmuştum bugun kese için gittik tek kese varmış kese 5+4 haftalık güzel dedi ama ohss olmuşum yumurtalıklar toplama aşamasind afazla olduğunda ortaya çıkıyormuş yumurtalıklarım ikitanesi fazla büyükmüş haala pazartesi yine kontrole çıkacak bu şekilde olup gebeliği devam eden var mı? Kese gördüğüme sevinemedim bile
İnşallahBen de sekizinci gün idrar testi yaptım negatifti Ondan sonra da bir daha test yapmadım zaten çok üzüldüm Bir gün biz de pozitifi görür muyuz acaba
Sen öatrojen patlaması bende progesteron patlaması yaşıyorum.lekeler yüksek progesterondan oluo hareket sayılmaz.ne sivilce ne ağrı .bize olan haleler hal değilYine bi hareket var sende. Bana bişey oldu sanki vücudumdan bişey atamiyorum. Burnumun yanı kipkirmizi oldu acıdı şişti sivilce de çıkmadı biliyor musunhayırdır bünyem ?
Kuzu bizim doktor p.tesi tekrar kan istedi ona göre muayene tarihi vereceklermisAminnnne zamn kese görcekmişin kuzu
Senin de mi 3.gün
Keltoşa bak senKuzu bizim doktor p.tesi tekrar kan istedi ona göre muayene tarihi vereceklermis
Hadi inşallah allah razı olsun :)Büyük ihtimal ikizdir. Hayırlı bereketli olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah
Ay yorumunuz neniyi geldi inanın keyfim kaçmıştı çok. Haala siskinligim var ama ilk güne göre biraz azaldı ama umarım sorunsuz geçerkorkma o yumurtalar hamileliğine bir sıkıntı çıkarmaz ürettiği östrojen-progesteronla rahmini besler sadece sonrada çatlar gider.
Tabikisihalamin gizı listeye ekleyebilirsin benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?