Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Eki Görüntüle 2748266 ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
Dayimin kizi bu senin sonucunmu kizz inanamiyorum hamd olsun sukurler olsun Allahim sag salim kucagina almayi nasib etsin ikizler geliyooo hobaaaa degerin harika valla

Dayimin kizi bu senin sonucunmu kizz inanamiyorum hamd olsun sukurler olsun Allahim sag salim kucagina almayi nasib etsin ikizler geliyooo hobaaaa degerin harika valla
oylemi diyorsun cnm rabbim hakkimda hayrlisini nasip etsin insallah ama bu ayak üsüme belirtisi gercek bir belirti sanki ya ayagimi isitamiyrum

oylemi diyorsun cnm rabbim hakkimda hayrlisini nasip etsin insallah ama bu ayak üsüme belirtisi gercek bir belirti sanki ya ayagimi isitamiyrum
Benimde olmustu ayak usumesi canim ve seninde bel agrilarin varmis bak hepsi ayni.. Allahima bin sukur sirada diger minnak annelerimiz hadiyin gayri Benim te 12. gun de degerim 339 tek embryo sen hesap et smdi ikizler geliyo kiz anamm Allah yardimcin olsun

beni heycanlandiriyorsun emmi gizi

Kızzz mübarek olsun canoo
allh razi olsunn cnm
Valla hakkindir canim burda herkezin hakki bence sevinmek hayal kurmak kotu birsey degil okadar zorluklardan imtihanlardan geciyoruz Sen yinede 2 gun sonra tekrar hcg ne baktir canim artmismi
öyle yapacagim cnm insallah rabbim sag saglim kucagimizada almayi nasip etsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…