- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.421
İnşşşaalllah herkes bebeğine kavuşurallah razi olsun halamin gizi insallah bu topikteki butün yol arkadaslarim guzel haber verrcek inaniyrum
Smdi baktim tekrar birsey cikmadi idrarimda cok sukurTedirgin olmana gerek yok canım, araştır Google oradan bilgi alırsın, birde takip et bakalım ne zaman rengi değişecek.
amin cnm bnm insallahİnşşşaalllah herkes bebeğine kavuşurAllah hayırlısını versin cümlemizin
Dayimin kizi bu senin sonucunmu kizz inanamiyorum hamd olsun sukurler olsun Allahim sag salim kucagina almayi nasib etsin ikizler geliyooo hobaaaa degerin harika vallaEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
oylemi diyorsun cnmDayimin kizi bu senin sonucunmu kizz inanamiyorum hamd olsun sukurler olsun Allahim sag salim kucagina almayi nasib etsin ikizler geliyooo hobaaaa degerin harika valla
Benimde olmustu ayak usumesi canim ve seninde bel agrilarin varmis bak hepsi ayni.. Allahima bin sukur sirada diger minnak annelerimiz hadiyin gayrioylemi diyorsun cnmrabbim hakkimda hayrlisini nasip etsin insallah ama bu ayak üsüme belirtisi gercek bir belirti sanki ya ayagimi isitamiyrum
beni heycanlandiriyorsun emmi giziBenimde olmustu ayak usumesi canim ve seninde bel agrilarin varmis bak hepsi ayni.. Allahima bin sukur sirada diger minnak annelerimiz hadiyin gayriBenim te 12. gun de degerim 339 tek embryo sen hesap et smdi ikizler geliyo kiz anamm Allah yardimcin olsun
Kızzz mübarek olsun canooEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
Valla hakkindir canim burda herkezin hakki bence sevinmek hayal kurmak kotu birsey degil okadar zorluklardan imtihanlardan geciyoruzbeni heycanlandiriyorsun emmi gizi
allh razi olsunn cnmKızzz mübarek olsun canoo
öyle yapacagim cnm insallah rabbim sag saglim kucagimizada almayi nasip etsin insallahhhValla hakkindir canim burda herkezin hakki bence sevinmek hayal kurmak kotu birsey degil okadar zorluklardan imtihanlardan geciyoruzSen yinede 2 gun sonra tekrar hcg ne baktir canim artmismi
Allah razı olsun canım amin inşallahrabbim nasip edecek sabret cnm arkadsm allh herseye kadirdir
Ayy maşallah cok mutlu oldum aynı gün transfer olmustuk darısı basıma olsunamin rabbim sag saglimkucagimada almayi nasip etsin insallah allhima emanetiz
Kızlar benim bugün 8.gün sabahtan beri kanıma girdiniz kanda test yaptırdımhep sizin yüzünüzden daayaanaamaadımmm sonuç 0.80
Sağlık olsun ne yapalım.. Denemeye devam
amin cnm insallah allahim duam hepinize insallah sag saglim kucagimiza almayi nasio eylesin yavrularimiziAyy maşallah cok mutlu oldum aynı gün transfer olmustuk darısı basıma olsun
Cok cok istiyordn rabbim ol dedikten sonra cok sukur canim benim cok sevindim. Cok stresliydin. Kendine cok dikkat etamin
allah razi olsun allahim hepimize kucagimiza alacagimiz gunleri görmeyide nasip eylesin
Benim bugün 10. Günüm kan testi yaptırmaya cesaretim yokKızlar benim bugün 8.gün sabahtan beri kanıma girdiniz kanda test yaptırdımhep sizin yüzünüzden daayaanaamaadımmm sonuç 0.80
allhimma hamd olsun cnm o kimsesizlerin kimsesi rabbim hakkmda hyrlisini nasip eylesin insallhCok cok istiyordn rabbim ol dedikten sonra cok sukur canim benim cok sevindim. Cok stresliydin. Kendine cok dikkat et
yaptim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?