- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.441
cikti cnm allah nasip kismet ederse insallah hamileyimHade ya erken değil mi çıktı mı sonuç
Ohhhh afiyet olsunnn yarasın bebişeeeedua ediyrum bnde bol bol cnm agrilrim vr hala bnmde biseyle yiyip duruyorum agzm bos drmuyorEki Görüntüle 2748159
Maşallaahhh hayırlı olsunn canımmmEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
Bi gazla gittim ama keşke gitmeseydim.. Ben pişmanın sende gitme..Benim bugün 10. Günüm kan testi yaptırmaya cesaretim yok
allah razi olsun cnm hepinizden güzel sonuclar alacgz inaniyrumMaşallaahhh hayırlı olsunn canımmm
Benimki 12. Gün yaptır dedi. Benim yarın adet günüm bekliyorum bakalım kurbanlık koyun gibiBi gazla gittim ama keşke gitmeseydim.. Ben pişmanın sende gitme..
Gerçi doktorum civanım yaptırma 10. Günde yaptırabilirsin demişti ben sabırsızlandım
amin allh razi olsunn cnmAy inşallah ya darısı biz diğerleri başına Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Normalde bana da 12. Gün dedi de beni tanıyor adam suramayacağımı çok iyi biliyorBenimki 12. Gün yaptır dedi. Benim yarın adet günüm bekliyorum bakalım kurbanlık koyun gibi
Sanırım olgunlaşmış olanlar toplanır bir daha yumurta toplama işlemi yapılırKızlar hepinize merhaba.Bugün doktor kontrolü vardı. 9.gün sağ yumurtalıkta 15 15.5 13.5 13 yumurta var ama sol yumurtalıktakiler gelişmemiş dedi. Senin sağ tarafın daha baskın dedi. Bazı kadınlarda oluyormuş. Tek atış yapıcaz gibi güzel dedi.(burda ne demek istedi anlamadım) sorucaktım ama o sırada rahimde bir et beni hafif kalınlık gördüm pazsttrsi net konuşuruz bakıp dedi. Eğer öylryse yumurtalar dondurulup histreskopi yaparız öyle transfer yaparız dedi. Kafam çok ama çok karışık. Yani benim şimdi 1 yumurtammı olgun diğerleri toplanmıcakmı. Yapılacak işlem şansımı artırırmı azaltırmı. Çok canım sıkkın
Canm 4tane gelişen yumurtan var tek atış derken sağ yumurtalıktakileri toplucak tek seferde 4tane side gününe göre güzel oldunlaşmış.inşlh dolu çıkarsa elde var 4 kapişKızlar hepinize merhaba.Bugün doktor kontrolü vardı. 9.gün sağ yumurtalıkta 15 15.5 13.5 13 yumurta var ama sol yumurtalıktakiler gelişmemiş dedi. Senin sağ tarafın daha baskın dedi. Bazı kadınlarda oluyormuş. Tek atış yapıcaz gibi güzel dedi.(burda ne demek istedi anlamadım) sorucaktım ama o sırada rahimde bir et beni hafif kalınlık gördüm pazsttrsi net konuşuruz bakıp dedi. Eğer öylryse yumurtalar dondurulup histreskopi yaparız öyle transfer yaparız dedi. Kafam çok ama çok karışık. Yani benim şimdi 1 yumurtammı olgun diğerleri toplanmıcakmı. Yapılacak işlem şansımı artırırmı azaltırmı. Çok canım sıkkın
Ben de sekizinci gün idrar testi yaptım negatifti Ondan sonra da bir daha test yapmadım zaten çok üzüldüm Bir gün biz de pozitifi görür muyuz acabaNormalde bana da 12. Gün dedi de beni tanıyor adam suramayacağımı çok iyi biliyorne yapsın
Hayırlı olsun çiçeğim Allah tamamına erdirsin inşaallahKızlar sonucum çıktı 421,6
Sen bana moral vermemiş miydin daha gündüz bekleyelim günümüzüAllah razı olsun canım amin inşallah
Büyük ihtimal ikizdir. Hayırlı bereketli olsun Allah tamamına erdirsin inşaallahKızlar 11. Gün betahcg 1598 çıktı acaba ikiz mi
Sağol şekerim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun çiçeğim Allah tamamına erdirsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?