Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bi gazla gittim ama keşke gitmeseydim.. Ben pişmanın sende gitme..
Gerçi doktorum civanım yaptırma 10. Günde yaptırabilirsin demişti ben sabırsızlandım
Benimki 12. Gün yaptır dedi. Benim yarın adet günüm bekliyorum bakalım kurbanlık koyun gibi

Aranızda ben gibi ağız tadı bozuk olan var mı ilaçların etkisi mi anlamadım ama değişik bir ağız tadım var hiçbir hamilelik belirtim yok sizde bu tek başına belirti sayılır mı

Kızlar hepinize merhaba.Bugün doktor kontrolü vardı. 9.gün sağ yumurtalıkta 15 15.5 13.5 13 yumurta var ama sol yumurtalıktakiler gelişmemiş dedi. Senin sağ tarafın daha baskın dedi. Bazı kadınlarda oluyormuş. Tek atış yapıcaz gibi güzel dedi.(burda ne demek istedi anlamadım) sorucaktım ama o sırada rahimde bir et beni hafif kalınlık gördüm pazsttrsi net konuşuruz bakıp dedi. Eğer öylryse yumurtalar dondurulup histreskopi yaparız öyle transfer yaparız dedi. Kafam çok ama çok karışık. Yani benim şimdi 1 yumurtammı olgun diğerleri toplanmıcakmı. Yapılacak işlem şansımı artırırmı azaltırmı. Çok canım sıkkın

Sanırım olgunlaşmış olanlar toplanır bir daha yumurta toplama işlemi yapılır

Canm 4tane gelişen yumurtan var tek atış derken sağ yumurtalıktakileri toplucak tek seferde 4tane side gününe göre güzel oldunlaşmış.inşlh dolu çıkarsa elde var 4 kapiş

Normalde bana da 12. Gün dedi de beni tanıyor adam suramayacağımı çok iyi biliyor ne yapsın
Ben de sekizinci gün idrar testi yaptım negatifti Ondan sonra da bir daha test yapmadım zaten çok üzüldüm Bir gün biz de pozitifi görür muyuz acaba

Merhaba arkadaşlar 5 Aralık'ta çift embriyo transfer olmuştum bugun kese için gittik tek kese varmış kese 5+4 haftalık güzel dedi ama ohss olmuşum yumurtalıklar toplama aşamasind afazla olduğunda ortaya çıkıyormuş yumurtalıklarım ikitanesi fazla büyükmüş haala pazartesi yine kontrole çıkacak bu şekilde olup gebeliği devam eden var mı? Kese gördüğüme sevinemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…