- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.481
Korkma tatlım yumurtalar rahim için gerekliği hormonları üretiyor zaten.bi süre şişkinlk yapar sonra çatlar zaten.anlaşılan taze transfer olmuşun.bunlar olağan durumlar hamileyken ohss geçiren birçok kişi okudum bir sıkıntı da olmamış rahatla birzAy yorumunuz neniyi geldi inanın keyfim kaçmıştı çok. Haala siskinligim var ama ilk güne göre biraz azaldı ama umarım sorunsuz geçer
Evt östrojen ilacı(extrofem yada progynova) coraspin,folibol, gerek duyarsada bağısıklık baskılayıcı ilaç drlara göre değişio temel ilaç östrojen ilacı rahımı kalınlastrmak içinMerhaba yeniden.Hala beklemedeyiz.Ocak ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım,doktor uygun görürse ve ertelenmezse.Sormak istediğim şey transfer öncesi nasıl bir tedavi uygulanıyor?İlaç kullanımı oluyor mu?
Aynı gidiyoruz benim de dokuzuncu gün sizin problem neydi biziö sebepsiz infertiliteEvet benim de 3.gün emriyosu 8. Gündeyim. Ayın 18 de transfer oldu
Evet taze transfer oldum canim ilk tüp bebek deneyimim zaten biraz korktum ama içimi rahatlattı teşekkür ederkm canimKorkma tatlım yumurtalar rahim için gerekliği hormonları üretiyor zaten.bi süre şişkinlk yapar sonra çatlar zaten.anlaşılan taze transfer olmuşun.bunlar olağan durumlar hamileyken ohss geçiren birçok kişi okudum bir sıkıntı da olmamış rahatla birz
Yaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
Rica ederim hyırlısıyla kucağına alırsın inşlhEvet taze transfer oldum canim ilk tüp bebek deneyimim zaten biraz korktum ama içimi rahatlattı teşekkür ederkm canim
allh raz olsun cnm saolasinYaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Evet oluyorMerhaba yeniden.Hala beklemedeyiz.Ocak ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım,doktor uygun görürse ve ertelenmezse.Sormak istediğim şey transfer öncesi nasıl bir tedavi uygulanıyor?İlaç kullanımı oluyor mu?
Teşekkür ederim.Doktorun dediklerini uygulayacağım tabi ki ama merak ediyorum zaman yaklaşıyor.(tekrar ertelenmezse)Siz transfer oldunuz mu?Sonucunuzu aldınız mı?Evt östrojen ilacı(extrofem yada progynova) coraspin,folibol, gerek duyarsada bağısıklık baskılayıcı ilaç drlara göre değişio temel ilaç östrojen ilacı rahımı kalınlastrmak için
Benimki çubuk testti innovita marka valla erken gebelik testi gibi mübarekKızzlar bu yaptığınız kaset testlerin markaları neler ? Hatalı testler vs oluyormuş bazı markalar sıkıntılıymış?
Yok cnm ya bu ay olacaktı transfer günü iptal edildi maalesef rahim 15.güne kdr kalınlaştı transfer günü balon gibi söndü nasip bende regl beklıyrm oda olmuyorTeşekkür ederim.Doktorun dediklerini uygulayacağım tabi ki ama merak ediyorum zaman yaklaşıyor.(tekrar ertelenmezse)Siz transfer oldunuz mu?Sonucunuzu aldınız mı?
Eşimde sperm azlığı, hareketsizliği ve şekil bozukluğu var. Ee birde yaş faktörü var tabi ikimiz de 43 yaşındayız. Benim de yaşıma bağlı yumurta rezervi azAynı gidiyoruz benim de dokuzuncu gün sizin problem neydi biziö sebepsiz infertilite
Beklenen güne az kaldı. Beni de bu tabloya ekler misin?
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
A ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
Efenin_Annesi 21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
@Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
Hayırlı olaun cnm az kalmışBeklenen güne az kaldı. Beni de bu tabloya ekler misin?
5. Gün embriyosu 2 Ocak’ta transfer edilecek dedi doktorum
Allah yardımcımız olsun inşallah ummadık zaman da versin rabbimEşimde sperm azlığı, hareketsizliği ve şekil bozukluğu var. Ee birde yaş faktörü var tabi ikimiz de 43 yaşındayız. Benim de yaşıma bağlı yumurta rezervi az
Eşim de çok heyecanlandı ama ben nedense çıkacak her probleme karşı hazırlıklı olayım derken hiç bir şey hissedemedimHayırlı olaun cnm az kalmış
Ayy cook mutlu oldum kuzum sağlıkla allahım kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
Amin canım Allah razı olsun sana da inşallah güzel haberler almayı nasip etsin Allah'ımAyy cook mutlu oldum kuzum sağlıkla allahım kucağına almayı nasip etsin
Süper vallahi değerin çoğul gebelik değil miKizlar, simdi geldim doktordanbugun Benim test gundumdu ve beta hcg 3100 cikti
Cidden benim gibi sevindimAmin canım Allah razı olsun sana da inşallah güzel haberler almayı nasip etsin Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?