Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay yorumunuz neniyi geldi inanın keyfim kaçmıştı çok. Haala siskinligim var ama ilk güne göre biraz azaldı ama umarım sorunsuz geçer
Korkma tatlım yumurtalar rahim için gerekliği hormonları üretiyor zaten.bi süre şişkinlk yapar sonra çatlar zaten.anlaşılan taze transfer olmuşun.bunlar olağan durumlar hamileyken ohss geçiren birçok kişi okudum bir sıkıntı da olmamış rahatla birz

Evt östrojen ilacı(extrofem yada progynova) coraspin,folibol, gerek duyarsada bağısıklık baskılayıcı ilaç drlara göre değişio temel ilaç östrojen ilacı rahımı kalınlastrmak için

Evet taze transfer oldum canim ilk tüp bebek deneyimim zaten biraz korktum ama içimi rahatlattı teşekkür ederkm canim

Evt östrojen ilacı(extrofem yada progynova) coraspin,folibol, gerek duyarsada bağısıklık baskılayıcı ilaç drlara göre değişio temel ilaç östrojen ilacı rahımı kalınlastrmak için
Teşekkür ederim.Doktorun dediklerini uygulayacağım tabi ki ama merak ediyorum zaman yaklaşıyor.(tekrar ertelenmezse)Siz transfer oldunuz mu?Sonucunuzu aldınız mı?

Teşekkür ederim.Doktorun dediklerini uygulayacağım tabi ki ama merak ediyorum zaman yaklaşıyor.(tekrar ertelenmezse)Siz transfer oldunuz mu?Sonucunuzu aldınız mı?
Yok cnm ya bu ay olacaktı transfer günü iptal edildi maalesef rahim 15.güne kdr kalınlaştı transfer günü balon gibi söndü nasip bende regl beklıyrm oda olmuyor

Beklenen güne az kaldı. Beni de bu tabloya ekler misin?
5. Gün embriyosu 2 Ocak’ta transfer edilecek dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…