Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ya ne güzel bu prolutex acıtmamaya başlamıştı hissetmiyordum bile ama ne olduysa acıyıp kanamaya başladısizde de durum aynı mı
Bende de aynı canım ya.. İlk günlerde çom iyidi.. Şimdi aynı senin ki gibi.. Göbeğim mosmor oldu benim birde bazen iğneden sonra iğneyi yaptığım yer top top oluyor öncedrn olmuyordu

Yok kız bende sulandırıcı yok da artık üst üste aynı yerlere denk geldiği in midir bilmiyorum
Sag taraf sol taraf bi yani bi yukarı derken öyle devam edecek artık ben sende kan sulandırıci kullaniyosun diye biliyorum ben hem coraspin hem koldan hibor kullanıyorum koldan olanda çok yakıyor buz koyuyorum vallahi
Bende de aynı canım ya.. İlk günlerde çom iyidi.. Şimdi aynı senin ki gibi.. Göbeğim mosmor oldu benim birde bazen iğneden sonra iğneyi yaptığım yer top top oluyor öncedrn olmuyordu
Ayni canim ya benimde hep morardı kolonyayla bastır ovala sonrasında dağılsın iyice

Saglikli olsunda canim en onemlisi o ve degerin cok guzel yinede hevesini kirmak istemem Rabbimin mucizelerine inanmak lazim degilmi Hicbirsey belli olmaz
Aynen öyle canım Rabbım hakkimizda hayırlısını versin inşallah hepimizin dualari kabul olsun hep dua ediyorum herkese

Hemen üstüne kolonyalı pamuk koy hafif masaj yap canım.o topluk gider zamanla ama bi sağ bi sol olsa da yok valla bu gidişat feci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…