- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.521
Cok sagol canmAy yaa çok sevindim canım gozun aydın Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol canim o zaman çok odaklanmim ikiz diyeCanim benim 12.gun 339 du tek embryo transferim oldu ama herkezde deger degisebiliyor.. genelde 700 lerin ustunde oluyo ikizler
Benimde öyle canim bazen kaniyo bazen kanamıyor kan sulandırıci kullanıyoruz ondanda olabilir belkiya ne güzel bu prolutex acıtmamaya başlamıştı hissetmiyordum bile ama ne olduysa acıyıp kanamaya başladı sizde de durum aynı mı
Sanirim son adet tarihin ilk günü sayılıyor galiba yanlış bilmiyorsam internettten tüp bebek gebelik hesaplama olarak bakmıştım bendeKizlar, tup bebekte gebelik haftasi nasil hesaplaniyor? Bilgisi olan var miii
Çok tedirgin olmaz canim stres yapma o kadarKızlar ayıptır sorması transfer olan arkadaşlarım alaturka tuvalet mi kullanıyorsunuz klozet mi ? Bizim klozet bi arıza yaptı bugün normali kullanıyorum da tedirginim biraz
Transfer ne zaman oldu?teşekkür ederim mesajın için canım hayırlısı olsun İnşaAllah
Yok kız bende sulandırıcı yok da artık üst üste aynı yerlere denk geldiği in midir bilmiyorumBenimde öyle canim bazen kaniyo bazen kanamıyor kan sulandırıci kullanıyoruz ondanda olabilir belki
Bende de aynı canım ya.. İlk günlerde çom iyidi.. Şimdi aynı senin ki gibi.. Göbeğim mosmor oldu benimya ne güzel bu prolutex acıtmamaya başlamıştı hissetmiyordum bile ama ne olduysa acıyıp kanamaya başladı sizde de durum aynı mı
Patlak patlak geziyoruz ortalıktaSen öatrojen patlaması bende progesteron patlaması yaşıyorum.lekeler yüksek progesterondan oluo hareket sayılmaz.ne sivilce ne ağrı .bize olan haleler hal değil
Hayırlı bereketli olsun Allah tamamına erdirsin tebrik ederimEki Görüntüle 2748266ALLAHIM SANA HAMD OLSUN RABBIK KUCAGIMA ALMAYIDA NASIP ETSIN SAGLIKLA SIHHATLE INSALLAH RABBIM BEN GIBI BU YOLDA UMUT EDIP EMEK VEREN YOL ARKADASLARIMADA NASIP ET
Sag taraf sol taraf bi yani bi yukarı derken öyle devam edecek artık ben sende kan sulandırıci kullaniyosun diye biliyorum ben hem coraspin hem koldan hibor kullanıyorum koldan olanda çok yakıyor buz koyuyorum vallahiYok kız bende sulandırıcı yok da artık üst üste aynı yerlere denk geldiği in midir bilmiyorum
Ayni canim ya benimde hep morardı kolonyayla bastır ovala sonrasında dağılsın iyiceBende de aynı canım ya.. İlk günlerde çom iyidi.. Şimdi aynı senin ki gibi.. Göbeğim mosmor oldu benimbirde bazen iğneden sonra iğneyi yaptığım yer top top oluyor öncedrn olmuyordu
Saglikli olsunda canim en onemlisi o ve degerin cok guzel yinede hevesini kirmak istemem Rabbimin mucizelerine inanmak lazim degilmiSağol canim o zaman çok odaklanmim ikiz diye
Aynen öyle canım Rabbım hakkimizda hayırlısını versin inşallah hepimizin dualari kabul olsun hep dua ediyorum herkeseSaglikli olsunda canim en onemlisi o ve degerin cok guzel yinede hevesini kirmak istemem Rabbimin mucizelerine inanmak lazim degilmiHicbirsey belli olmaz
Test gununden itibaren 4 haftaliksin demisti dr.umKizlar, tup bebekte gebelik haftasi nasil hesaplaniyor? Bilgisi olan var miii
Normalde hiç pimpirik değilimdir ama işte konu hassas olunca ne bileyim korkuyorumÇok tedirgin olmaz canim stres yapma o kadar
Klozet kullanıyorum bende
Hemen üstüne kolonyalı pamuk koy hafif masaj yap canım.o topluk gider zamanlaBende de aynı canım ya.. İlk günlerde çom iyidi.. Şimdi aynı senin ki gibi.. Göbeğim mosmor oldu benimbirde bazen iğneden sonra iğneyi yaptığım yer top top oluyor öncedrn olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?