- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.541
Aynen öyle bakalım ne kadar kullanıcazHemen üstüne kolonyalı pamuk koy hafif masaj yap canım.o topluk gider zamanlaama bi sağ bi sol olsa da yok valla bu gidişat feci
dün saat öğlen bir de transfer oldum canımTransfer ne zaman oldu?
Daha çok yeniymiş hayırlı olsun. Pozitif olur inşaallahdün saat öğlen bir de transfer oldum canım
amin İnşaAllah hayırlısı ile. çok teşekkür ederimDaha çok yeniymiş hayırlı olsun. Pozitif olur inşaallah
Inşaallah gönlünce olsun o zamanHayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz çok istiyorum ben
amin Allah-u Teala razı olsun canım . bilmukabeleInşaallah gönlünce olsun o zaman
Ayy masallah ne guzel haber bu Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallahKizlar, simdi geldim doktordanbugun Benim test gundumdu ve beta hcg 3100 cikti
Gözün aydın hemşo, allahına gurban, içli köftelerin mantıların şalgamların tadını aldı bebeler hiç bırakır mı seni, sağlıkla doğsunlar da dep ağızlarına hepsindenoylemi diyorsun cnmrabbim hakkimda hayrlisini nasip etsin insallah ama bu ayak üsüme belirtisi gercek bir belirti sanki ya ayagimi isitamiyrum
Amin insallahAyy masallah ne guzel haber bu Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah
Bende yok ama ilaçlar yapar diyorlar geneldeSelam kızlar, mide bulantısı yaşayan var mı?
Yaklaşık 17:00 den beri ara ara midem bulanıyor. Acep birşeyler mi var.ilaçların yan etkisi olabilir mi acaba
Canimsin allah razı olsun.Rabbim saglıkla sıhhatle kucagimiza almayıda nasip etsin hemşommGözün aydın hemşo, allahına gurban, içli köftelerin mantıların şalgamların tadını aldı bebeler hiç bırakır mı seni, sağlıkla doğsunlar da dep ağızlarına hepsinden
Allah razı olsunHayırlı bereketli olsun Allah tamamına erdirsin tebrik ederim
İnşallah canım, herşey gönlünce olsun, sağlıkla gelsinler bebişlerinCanimsin allah razı olsun.Rabbim saglıkla sıhhatle kucagimiza almayıda nasip etsin hemşomm
allah mı söyletti kız bebislerin dedinİnşallah canım, herşey gönlünce olsun, sağlıkla gelsinler bebişlerin
Öyle oldu zaar, çift değil miydiallah mı söyletti kız bebislerin dedin
Nerde olsa tanirim bu (Zaarrr)ıÖyle oldu zaar, çift değil miydiAllah hayırlısını göstersin canım
Daha 5.gündeyim sali yine gidecem kontrole iki tane de yumurta catlamasin diye igne verdiler 10 12 gun suruyomus sol kasıkta bir tane yumurtam tedaviye cevao vermis sağ iyi dedi bakalim nasil olacakYumurtalıkları uyardığından ağrı yapıyo evet canım. Kaç tane kaldı iğne
Eğer rahimde yapışıklık varsa onu düzeltir öyle yaparlar transferini canım çok zor bi işlem değil. Bu şekilde zaten transfer yapmaz bana kalırsa önce yapışıklığı düzeltirMerhabalar acil Bi konuda yardımınıza ihtiyacım varDonmuş embriyo transfer aşamasındayım bugün 9.günüm sabah kontrolüm vardı rahim kalınlaşması gayet iyi ama doktorum rahimde yapışıklık var sanki dedi daha önce kürtaj olup olmadığımı sordu (oldum hatta soran doktorum yapmıştı bebeğimin kalbi durduğu için) pazartesi tekrar çağırdı ben nedense ne olur bebek tutar mı sorun mu diye soramadım kalakaldım daha öncesinde hsg çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı rahimde bişey çıkmamıştı vardı da belli mi olmadı, şuan öyle bişey varsa bebeğimi koyduklarında nolacak bu konuda bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?