Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hemen üstüne kolonyalı pamuk koy hafif masaj yap canım.o topluk gider zamanla ama bi sağ bi sol olsa da yok valla bu gidişat feci
Aynen öyle bakalım ne kadar kullanıcaz
Allah razı olsun PlutonMerkez söyledide prolutex aldım diğer kalçadan olani alsaydim dayanamazdim vallahi
Prolutonun acisi günler sürüyor zaten

oylemi diyorsun cnm rabbim hakkimda hayrlisini nasip etsin insallah ama bu ayak üsüme belirtisi gercek bir belirti sanki ya ayagimi isitamiyrum
Gözün aydın hemşo, allahına gurban, içli köftelerin mantıların şalgamların tadını aldı bebeler hiç bırakır mı seni, sağlıkla doğsunlar da dep ağızlarına hepsinden

Selam kızlar, mide bulantısı yaşayan var mı?
Yaklaşık 17:00 den beri ara ara midem bulanıyor. Acep birşeyler mi var. ilaçların yan etkisi olabilir mi acaba

Gözün aydın hemşo, allahına gurban, içli köftelerin mantıların şalgamların tadını aldı bebeler hiç bırakır mı seni, sağlıkla doğsunlar da dep ağızlarına hepsinden
Canimsin allah razı olsun.Rabbim saglıkla sıhhatle kucagimiza almayıda nasip etsin hemşomm

Yumurtalıkları uyardığından ağrı yapıyo evet canım. Kaç tane kaldı iğne
Daha 5.gündeyim sali yine gidecem kontrole iki tane de yumurta catlamasin diye igne verdiler 10 12 gun suruyomus sol kasıkta bir tane yumurtam tedaviye cevao vermis sağ iyi dedi bakalim nasil olacak

Merhabalar acil Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var Donmuş embriyo transfer aşamasındayım bugün 9.günüm sabah kontrolüm vardı rahim kalınlaşması gayet iyi ama doktorum rahimde yapışıklık var sanki dedi daha önce kürtaj olup olmadığımı sordu (oldum hatta soran doktorum yapmıştı bebeğimin kalbi durduğu için) pazartesi tekrar çağırdı ben nedense ne olur bebek tutar mı sorun mu diye soramadım kalakaldım daha öncesinde hsg çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı rahimde bişey çıkmamıştı vardı da belli mi olmadı, şuan öyle bişey varsa bebeğimi koyduklarında nolacak bu konuda bilgisi olan varmı

Eğer rahimde yapışıklık varsa onu düzeltir öyle yaparlar transferini canım çok zor bi işlem değil. Bu şekilde zaten transfer yapmaz bana kalırsa önce yapışıklığı düzeltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…