Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hsg'yi kürtajdan sonra mı çektirdin?

Oh sevinçli hanım aldı pozitifi, mutlu mutlu pazarlar yaşıyor keyifler gıcır hayat sana güzel yavrum günaydın PlutonMerkez 'le biz bu moddayiz
Canim benim vallahi yalan söyleyemem kan pozitif çıkınca rahatladım vallahi
nasipse sira sizde hadi artık olmadiniz mi daha

Canım inşallah pozitiftir .Herkeste belirti olacak diye birşey yok .Benim asıl belirtilerim bir kaç gündür başladı , adet ağırlarım ve kaşık ağırlarım .Bugün transfer hariç 10.günümdeyim .Diğer transferlerimde hiç adet ağrısı çekmemiştim

İnsallah dediginiz gibidir hamileyim dıye burada sizlere duyursam. Eşimin cabasını gordukce dua ediyorum. Cok zor gercekten

İnsallah dediginiz gibidir hamileyim dıye burada sizlere duyursam. Eşimin cabasını gordukce dua ediyorum. Cok zor gercekten
Gerçekten çok zor canım .Bizde Hazirandan beri bu ikinci tedavimiz .Arada bir kere daha dondurulmuş embriyomuz transfer oldu onu saymıyorumm bile .Hala kan sonucumu almadım ama şimdilik pozitif , inşalalh devamı da gelir .Ama Rabbim isteyen herkese versin , maddi manevi çok yıprandırıyor tüp bebek

Ben transfer sonrası 13. Günümdeyim pozitifi almama rağmen belirtim yok kendini böyle yıpratma

Dondurulmuş embriyo transferi kaç gün içerisinde oluyor bilgi verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…