- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.561
Bence şuan iyi gidiyorsunDaha 5.gündeyim sali yine gidecem kontrole iki tane de yumurta catlamasin diye igne verdiler 10 12 gun suruyomus sol kasıkta bir tane yumurtam tedaviye cevao vermis sağ iyi dedi bakalim nasil olacak
Hsg'yi kürtajdan sonra mı çektirdin?Merhabalar acil Bi konuda yardımınıza ihtiyacım varDonmuş embriyo transfer aşamasındayım bugün 9.günüm sabah kontrolüm vardı rahim kalınlaşması gayet iyi ama doktorum rahimde yapışıklık var sanki dedi daha önce kürtaj olup olmadığımı sordu (oldum hatta soran doktorum yapmıştı bebeğimin kalbi durduğu için) pazartesi tekrar çağırdı ben nedense ne olur bebek tutar mı sorun mu diye soramadım kalakaldım daha öncesinde hsg çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı rahimde bişey çıkmamıştı vardı da belli mi olmadı, şuan öyle bişey varsa bebeğimi koyduklarında nolacak bu konuda bilgisi olan varmı
Oh sevinçli hanım aldı pozitifi, mutlu mutlu pazarlar yaşıyorGünaydın kızlar mutlu pazarlar ⚘⚘
Canim benim vallahi yalan söyleyemem kan pozitif çıkınca rahatladım vallahiOh sevinçli hanım aldı pozitifi, mutlu mutlu pazarlar yaşıyorkeyifler gıcır hayat sana güzel yavrum günaydın PlutonMerkez 'le biz bu moddayiz
GunaydınSelam kızlar, mide bulantısı yaşayan var mı?
Yaklaşık 17:00 den beri ara ara midem bulanıyor. Acep birşeyler mi var.ilaçların yan etkisi olabilir mi
Canım inşallah pozitiftir .Herkeste belirti olacak diye birşey yok .Benim asıl belirtilerim bir kaç gündür başladı , adet ağırlarım ve kaşık ağırlarım .Bugün transfer hariç 10.günümdeyim .Diğer transferlerimde hiç adet ağrısı çekmemiştimHerkese gunaydın
Bugun 6. Gün Baska zaman olsa tıkır tıkır gecer zaman. Benım hıc agrım veya bu belırtımın olmaması umutsuzluğa dusuruyor. Test gunu gelse test yapmaya korkar durumdayım. Fakat kacamayız gercekten.
İnsallahCanım inşallah pozitiftir .Herkeste belirti olacak diye birşey yok .Benim asıl belirtilerim bir kaç gündür başladı , adet ağırlarım ve kaşık ağırlarım .Bugün transfer hariç 10.günümdeyim .Diğer transferlerimde hiç adet ağrısı çekmemiştim
Hic test yaptırdınız mıCanım inşallah pozitiftir .Herkeste belirti olacak diye birşey yok .Benim asıl belirtilerim bir kaç gündür başladı , adet ağırlarım ve kaşık ağırlarım .Bugün transfer hariç 10.günümdeyim .Diğer transferlerimde hiç adet ağrısı çekmemiştim
Gerçekten çok zor canım .Bizde Hazirandan beri bu ikinci tedavimiz .Arada bir kere daha dondurulmuş embriyomuz transfer oldu onu saymıyorumm bile .Hala kan sonucumu almadım ama şimdilik pozitif , inşalalh devamı da gelir .Ama Rabbim isteyen herkese versin , maddi manevi çok yıprandırıyor tüp bebekİnsallahdediginiz gibidir hamileyim dıye burada sizlere duyursam. Eşimin cabasını gordukce dua ediyorum. Cok zor gercekten
Salı günü kan testi günüm , erken verip sürekli kan vermek istemedim .Ama testlerim her gün pozitif çok şükürHic test yaptırdınız mı
Ben transfer sonrası 13. Günümdeyim pozitifi almama rağmen belirtim yokHerkese gunaydın
Bugun 6. Gün Baska zaman olsa tıkır tıkır gecer zaman. Benım hıc agrım veya bu belırtımın olmaması umutsuzluğa dusuruyor. Test gunu gelse test yapmaya korkar durumdayım. Fakat kacamayız gercekten.
Kofi napıyosun durumlar nasıl adet oldun mu ben bugün sabah oldum adet şükürYarım gün adetim gecikse sevinirdim. Bu ay erken gelsin diye dört göz beklerken , gözlerim yuvalarından fırladı
Dondurulmuş embriyo transferi kaç gün içerisinde oluyor bilgi verebilir misinGerçekten çok zor canım .Bizde Hazirandan beri bu ikinci tedavimiz .Arada bir kere daha dondurulmuş embriyomuz transfer oldu onu saymıyorumm bile .Hala kan sonucumu almadım ama şimdilik pozitif , inşalalh devamı da gelir .Ama Rabbim isteyen herkese versin , maddi manevi çok yıprandırıyor tüp bebek
adet baslgicindan sayarak 20 . gunde cnmDondurulmuş embriyo transferi kaç gün içerisinde oluyor bilgi verebilir misin
Adet ağrılarım beni yokluyor hep YaBen transfer sonrası 13. Günümdeyim pozitifi almama rağmen belirtim yokkendini böyle yıpratma
5.günse adetin 18-20 si arası 3.günü ben adetin 15 ya da 16.gününde olmuştımDondurulmuş embriyo transferi kaç gün içerisinde oluyor bilgi verebilir misin
bende de oluyor kuzum bel ve kask sancisiAdet ağrılarım beni yokluyor hep Ya
5.günse adetin 18-20 si arası 3.günü ben adetin 15 ya da 16.gününde olmuştım
Bir ay da dinlendirme mi yapıyorlaradet baslgicindan sayarak 20 . gunde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?