- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.581
Hayırlısı olsun canım Rabbım pozitif haberler vermeyide nasip etsinKızlar merhaba benim de 22 Aralık’ta transferim yapıldıHeyecanla bekliyorum Allah hepimize yardım etsin
AmiiinHayırlısı olsun canım Rabbım pozitif haberler vermeyide nasip etsin
Oh sevinçli hanım aldı pozitifi, mutlu mutlu pazarlar yaşıyorkeyifler gıcır hayat sana güzel yavrum günaydın PlutonMerkez 'le biz bu moddayiz
Hakkındır canım tabii ki de rahatlayacaksın tadını çıkarCanim benim vallahi yalan söyleyemem kan pozitif çıkınca rahatladım vallahi
nasipse sira sizde hadi artık olmadiniz mi daha
Anam kadın ikinci transferini olucak ben daha adet bekliyorumKofi napıyosun durumlar nasıl adet oldun mu ben bugün sabah oldum adet şükür
Amaaan napalım dondurma yeriz biz deNolcek bizim bu halimiz bekleyenler kulubü olduk
Canım ben başından beri alaturka kullanıyorum bir sorun olmadı annemlerde klozet yoktu .Evime geldim bizimde klozette bir sıkıntı var mecbur alaturkaya geçtimKızlar ayıptır sorması transfer olan arkadaşlarım alaturka tuvalet mi kullanıyorsunuz klozet mi ? Bizim klozet bi arıza yaptı bugün normali kullanıyorum da tedirginim biraz
Darısı basıma canım ınsallahBen transfer sonrası 13. Günümdeyim pozitifi almama rağmen belirtim yokkendini böyle yıpratma
Çok şükür canımSalı günü kan testi günüm , erken verip sürekli kan vermek istemedim .Ama testlerim her gün pozitif çok şükür
yok cnm sen simdi transfer hazirligina basladn mi ona gore aydnlatayim seniBir ay da dinlendirme mi yapıyorlar
pozitifsin oyle hissediyrumÇok şükür canım
Rbbim tum isteyenlerın emeklerini bosa cıkar asın herkesin gonlunce olsunGerçekten çok zor canım .Bizde Hazirandan beri bu ikinci tedavimiz .Arada bir kere daha dondurulmuş embriyomuz transfer oldu onu saymıyorumm bile .Hala kan sonucumu almadım ama şimdilik pozitif , inşalalh devamı da gelir .Ama Rabbim isteyen herkese versin , maddi manevi çok yıprandırıyor tüp bebek
Yok henüz adet olmadım. Şimdi yarın adet oldum diyelim ona göre aydınlatır mısın beniyok cnm sen simdi transfer hazirligina basladn mi ona gore aydnlatayim seni
İnşalllah canım annenem aradı adanadan senı ruyamda gordum dedı cok mutluydun havalara ucuyordun dedı bısey varsa once bana soyle dedıpozitifsin oyle hissediyrum
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahAmiiinSizin pozitifmiş galiba hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Bizim için de bol bol dua edin
Kız sen benden önce olacaktın adeti nerde kaldın haydi sende gelAnam kadın ikinci transferini olucak ben daha adet bekliyorumgözün aydın şekerim sen git ben de arkandan geliyorum inşaallah
Istedi cnm nasipse yarin yine kan vericem sabahtanSsevincli canım birdaha test istedi mi doktorun ?
Yok henüz adet olmadım. Şimdi yarın adet oldum diyelim ona göre aydınlatır mısın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?