Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar ayıptır sorması transfer olan arkadaşlarım alaturka tuvalet mi kullanıyorsunuz klozet mi ? Bizim klozet bi arıza yaptı bugün normali kullanıyorum da tedirginim biraz
Canım ben başından beri alaturka kullanıyorum bir sorun olmadı annemlerde klozet yoktu .Evime geldim bizimde klozette bir sıkıntı var mecbur alaturkaya geçtim

Rbbim tum isteyenlerın emeklerini bosa cıkar asın herkesin gonlunce olsun

Anam kadın ikinci transferini olucak ben daha adet bekliyorum gözün aydın şekerim sen git ben de arkandan geliyorum inşaallah
Kız sen benden önce olacaktın adeti nerde kaldın haydi sende gel. Daha bu sabah oldum adet ama aşırı sancım var ya majezik içsem mi

Yok henüz adet olmadım. Şimdi yarın adet oldum diyelim ona göre aydınlatır mısın beni

yarin adet oldun diyelim merkeze haber veriyrsn regl 2. günü cagiriyrlar muayeneden snra kullanman gereken ilaclari veriyr kullnyorsun 2 3 defa muayene cagiriyolar rahim kalinligina bakmak icin istenilen kalinliga gelindigi zamn transfer oncesi kullnman gerekn igne fitil vs ilaclari yazio kullnma talimatu veryr hemsiren uygun sekilde kullnp verilen tarihte tuvalete sksık bir vaziyette transfere giriyrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…