- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.121
AynenKafani bosalt canim en iyisi sonra tekrar baslayin tup bebege napalim bizimde kaderimiz boyleymis.
Cok pozitiftir bi okadarda sinirliEvt çok pozitif bir dr benm drum değil ama instada takip ediyorum canlı yayınlarını izliyrm bazen
Yarın 12 ci gün mü seninKızlarr sabah tahlil günüm heycandan geberiyorum stresten ölcem galbamm dualarınızı eksik etmeyin nolurrr
Ben biraz geç kaldım 14 .günYarın 12 ci gün mü senin
Anladım benim 10 yarın yapsammı bilmiyorumBen biraz geç kaldım 14 .gün
Kaçıncı gün embriyosu sizinAnladım benim 10 yarın yapsammı bilmiyorum
3. CÜ günKaçıncı gün embriyosu sizin
Hım 5.gün kesin çıkıyor ama 3.gün bilemedim şimdi doktor hangi tarihi verdi3. CÜ gün
12. Ci gün dediler çarşambaHım 5.gün kesin çıkıyor ama 3.gün bilemedim şimdi doktor hangi tarihi verdi
Bence 2 gün daha bekleyin ben tam gününde yaptırdım ama bazı hanımlar erken yaptırıyor 5.gün olsa yaptırın derdim ama karar sizin12. Ci gün dediler çarşamba
Cok pozitiftir bi okadarda sinirliilac saatlerini bi unut dediginden sas mis gibi azarliyor 2.ye yapmaya korkuyor insan
Yok gercektende oyle. Rabbim herkezi iyilerle karsilastrsin.ama oldukça kibar ve sempatik bir dr olduğu aşikar ))kızdırmayın sizde adamı
Ne güzel inşallah arka arkaya güzel haberler alırız. Ben de cumartesi öğreneceğimBende transfer süresinin yarısını bitirdim arkadaşlar =) sunun surasinda haftaya pazartesiye ne kaldı ki canımmmm
Inşallah cnm yazarız buraya sevincimizi Allah nasip ederseNe güzel inşallah arka arkaya güzel haberler alırız. Ben de cumartesi öğreneceğim
Tupbebekte sat olmuyo diye biliyorum benimde hesaplamalarim yanlisti keseye gittigimde 1 hafta nerdeyse kucuktu koyulan embryo nun gunu test gunun onemli internette hesaplayabiliyorsun transfer gunu ve embryo na gore bi bak istersen bosuna canini sikma
Valla canım nette gördüğümde öyle oluyor ama başka sizin bildiğiniz site varsa ordan bakayım içim içimi yedi cumartesi randevum var tekrar vakit geçmiyorTupbebekte sat olmuyo diye biliyorum benimde hesaplamalarim yanlisti keseye gittigimde 1 hafta nerdeyse kucuktu koyulan embryo nun gunu test gunun onemli internette hesaplayabiliyorsun transfer gunu ve embryo na gore bi bak istersen bosuna canini sikma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?