Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cok uzun ve zorlu bır surec yasamıssınız.Benım bu dah ılk denemem oldugu halde yoruldum.Ama yasınız cok genc onunuzde uzun seneler var.

Kızlar lucrin iğne vuruldum, 1 haftaya regl olmam gerekiyor, sonra da hayırlısıyla transfer hazırlığına başlayacaz bakalım, var mı aranızda lucrin iğne vurulan

Amin uzun süre düşünmüyorum çünkü cnm çok acıdı
Cok iyi anliyorum ama kendimize tanidigimiz her ay gun bizden gidicek. 3 defa asilama oldum sonrasinda laparoskopi oldum sonra tup bebege gectim bu ay baslayacagim evet yoruyor ama bazilari cabalamadan bir seylere sabip olamiyor malesef o bazilarida biziz

Yani drun ilaçları bırakman gerektiğiyle ilgili birşey söylemedimş?bence 2gün snra kan testini tekrarla neolur ne olmaz.ama adetin gecikebilir ilaçlardan benm 1hafta gecikti
Yok doktor 4 ocakta yap dedi kan testini 14. Gün olacaktı ben 10. Gün dayanamayıp başka hastanede kan verdim 0 çıktı sonuç sonra kendi kendime bırakmak istemedim ilaci

Cok uzun ve zorlu bır surec yasamıssınız.Benım bu dah ılk denemem oldugu halde yoruldum.Ama yasınız cok genc onunuzde uzun seneler var.
İnşallah Rabbim hepimizin yuvasını güzel haberlerle taçlandırsın

Aynen şuan ztn bu stresi atmak için memleketime geldim ztn bebek hasreti ve bu yoldaki umutların yanında aile hasreti çekiyordum en azından bu hasreti giderdim İnş bebek hasretim de biter

Kese büyüklüğüm 6+2 uyumlu SATA göre canim ama dediğim gibi bebek henüz görünmedi boş gebelik mi acaba
Tupbebekte sat olmuyo diye biliyorum benimde hesaplamalarim yanlisti keseye gittigimde 1 hafta nerdeyse kucuktu koyulan embryo nun gunu test gunun onemli internette hesaplayabiliyorsun transfer gunu ve embryo na gore bi bak istersen bosuna canini sikma

Yok canım olursa de içerse üretim oluo çıkış olmuo amlyt ile bulunuo, araştırcam cnm bakalım artık ylbe başa döndük inşallah bu sefer olur Allah nasip eder isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bizdede cikis yoktu. Azospermdi esim. Mikroteseye alindi ameliyat olmadan igneyle yteri kadar sperm bulundu. Ilk deneme ve tuttu. Devami gelirmi Allah bilir... umudunuzu kybtmeyin. Ameliyatlada olsa sonucta blunuyor. Birde bulunmayanlar var bide oyle dusunun. Her halimize sukurler olsun unutmayalim ki beterin beteri var...

Ay canım çok sağol inşallah biz de sevindk ama işte erken sevmişiz bulunmayan arkdşm var çok ii biliyorum anlıyorm. Berde oldu canım eşin berde denednz biz şimdi laboratuvarı iyi Dr y iyi olan Bi yer arıyoruz. Bahçeci mi olsa yoksa embriyolog cenk varmş onun için Bi dr var Numan bayazit ona mu gtsek bilmiyoruz

Doktor ne kadar basariliysa labratuar da o kadar basarili bence.. tup bebek doktorum Cagdas Aslan. Ozel muaynanesi var. Sisli kolan hastanesini kullaniyor. Urologta yine kendisinin anlasmali oldugu Osman Ceylan. Bi arastir derim. Ben cok umutsuzdum ilk denemede oylesine basladm ve her adim basariyla gecti hep sevinc goz yasi doktum.

Aynen şuan ztn bu stresi atmak için memleketime geldim ztn bebek hasreti ve bu yoldaki umutların yanında aile hasreti çekiyordum en azından bu hasreti giderdim İnş bebek hasretim de biter
Kafani bosalt canim en iyisi sonra tekrar baslayin tup bebege napalim bizimde kaderimiz boyleymis.

Ya bnm de 1 tane embriyom oldu o da negatif oldu Dr um iyidi aslında ama biz acıbadem labaratuvar na güvenmiyoruz açıkçası 2 tüp sperm kaldı korkuoz açıkçası yani instagram da bahçeöi yi gördm çok iyi glb Mehmet reşit asoğlu var baya da pozitif olan var glb Dr iyide labaratuvar da iyidir die düşünüyorum açıkçası ben de senn gbi. Bnden eşim tese ye girdiğinde de yumurta toplandı 5 embriyo oldu dediler sonra dondurulmadı dediler ilerlemedi dediler sonra 3 tüpten 1 üni jullamdılar 1 embriyom oldu negatif işte e biz de Dr y sevdik die orda devam edemeyiz yani labaratuvar önemli çok kafam karıştı ürologla çok iş kalmadı şimdilk Embriyolog lazım bize asıl Bi de Dr işte

Kafani karistirmak istemem. Karar senin canim. Iyice arastir ama Cagdas Aslan'ı da takip et es gecme. Pisman olmazsin. Ben labratuar olarak arastrmadm. Disardan doktorla devam ettigim icin. Oda isinde cok basarili. Sectigi labratuarada kendisinede guvenim sonsuz. Aldigi paranin hakkini verenin para icin umut satmayan biricik doktorum. Cok seviyoruz onu. Cunku bana hem yigenlerimi hemde bebegimi verdi

Saol canım Bi araştırayım bakalım

Nasıl bir kürdü bizimle paylaşabilir misin?
Evet ilk soğan kürüyle başladım rahim temizlesin diye 20 gün orta boy soğanı soyup 4 e böldüm 1 buçuk subarğı suyu kaynatıp suya koyup kısık ateşte üstü kapalı 6 dakika kaynatıp ılıyınca yemekten önce içilirse 15 dakika sonra içilirse 2 saat sonra sçben sabah, akşam aç karnına içtim bunu bitirip testeredişli aslan pençesi yaptım 25 gün yaptım 1 hafta ara verip tekrar toplamaya başlamadan bal, tarçın, çörek, otu, karışımı yaptım

yani verdiği cvp bile be kdr kalitesiz pervasız biri olduğunu gösteriyor.maalesef ki drlarında hepsi iyi değil.inşlh cocgun olunca bu yasadıklarını unutursun.keşke yaşamasaydın lakin olmuş ;(Allah ıslah etsin

Evt çok pozitif bir dr benm drum değil ama instada takip ediyorum canlı yayınlarını izliyrm bazen

Amin inşaAllah dr seçimi çok önemli gerçekten Allahın izniyle olsun da unuturum elbet Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın her konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…