Aralık - Ocak Transfer olacaklar

14-15 gune kadar surdu bende diyenler var canım.Benım 16.gunum pozitiflik var hala iğne etkisidir diyorumgun gun takıp edıyorum gercı sılıklesme yok.Ama yıne de bu sonuclara hıc guvenmıyorum.
Yaaa inşallah gebeliktir Cevap için teşekkür ederim

Ayy canim benim ayni durum bizimde basimizda herkes soruyor ama biz bahaneler bahaneler. Insallah bizimde olur bu ay ilk tup bebek denemesi yapicaz tutarmi bilmiyorum umidimde yok ama.

Gayet ciddi ikinciye 3 üye deneriz tutmazsa Bu sebepten dolayı olabilir Bende başa dönmek istemedim ilk ameliyatı oldum tutsa da düşük riski olur dedi
Histeroskobi ilemi oldunuz nerde?en iyisini yapmışsın il Keri boyuttaysa müdahale gerekliymiş

Bu arada sizin transferın kacıncı gunu? Siz yaptınız mı test?
Canım ben tüp bebekte hep boş folikül hiç transfere gidemedim 8. Denemem de boş çıktı , bu ay dinlenmedeydim 1 yumurtam gelişti 18mm de ovitrelle vuruldu ilişki denedik eşimde sıkıntı yok bende düşük yumurta rezervi ve kalite düşük tüp bebek çok yordu 3,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…