- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.081
Yaaa inşallah gebeliktir14-15 gune kadar surdu bende diyenler var canım.Benım 16.gunum pozitiflik var hala iğne etkisidir diyorumgun gun takıp edıyorum gercı sılıklesme yok.Ama yıne de bu sonuclara hıc guvenmıyorum.
Bnm doktor ilk görüşmede söylediVajinal muayene de belli olmaz diyor benim Dr demekki olabiliyormus
Umarım cok tesekkur edıyorum.Iyı dıleklerımız karsılıklıYaaa inşallah gebeliktirCevap için teşekkür ederim
İleri boyuttamiydi acaba düzeltilmesi gerek mi dedi Dr nasıl bir işlem yapıldıBnm doktor ilk görüşmede söyledi
Hayırlısı ınsallah.Ben de yarın sonucumu alıyorum.Bende transfer süresinin yarısını bitirdim arkadaşlar =) sunun surasinda haftaya pazartesiye ne kaldı ki canımmmm
Bu arada sizin transferın kacıncı gunu? Siz yaptınız mı test?Yaaa inşallah gebeliktirCevap için teşekkür ederim
Gayet ciddi ikinciye 3 üye deneriz tutmazsa Bu sebepten dolayı olabilir Bende başa dönmek istemedim ilk ameliyatı oldum tutsa da düşük riski olur dediİleri boyuttamiydi acaba düzeltilmesi gerek mi dedi Dr nasıl bir işlem yapıldı
Iyisin Ne güzel Rabbim inşallah gönlüne göre versin Dualarını beklerim benim daha vaktim var bu ikinci deneme benimHayırlısı ınsallah.Ben de yarın sonucumu alıyorum.
Ayy canim benim ayni durum bizimde basimizda herkes soruyor ama biz bahaneler bahaneler. Insallah bizimde olur bu ay ilk tup bebek denemesi yapicaz tutarmi bilmiyorum umidimde yok ama.Benimle evlenenlerin hepsi doğurmak üzere ama benimde malum olmuyor herkesten de gizliyoruz doğal yoldan olmayacağını herkes sorup duruyor bir şey yok mu diye üzülüyorum keşke yeni velilere ve henüz bir yıllıkevli olanlara kimse soru sormasa
Benım de ılk.Tabiki ederım.Hakkımızda hayorlısı olur ınsallahIyisin Ne güzel Rabbim inşallah gönlüne göre versin Dualarını beklerim benim daha vaktim var bu ikinci deneme benim
AminBenım de ılk.Tabiki ederım.Hakkımızda hayorlısı olur ınsallah
Histeroskobi ilemi oldunuz nerde?en iyisini yapmışsın il Keri boyuttaysa müdahale gerekliymişGayet ciddi ikinciye 3 üye deneriz tutmazsa Bu sebepten dolayı olabilir Bende başa dönmek istemedim ilk ameliyatı oldum tutsa da düşük riski olur dedi
Ben Bursa'dayım soranüs diye bir yer var Orada oldum şu an orada devam ediyorum tedaviye Evet Beraber oldumHisteroskobi ilemi oldunuz nerde?en iyisini yapmışsın il Keri boyuttaysa müdahale gerekliymiş
Hakkınızda hayırlısı olsunBen Bursa'dayım soranüs diye bir yer var Orada oldum şu an orada devam ediyorum tedaviye Evet Beraber oldum
İnş olur benim dün negatif sonucu aldımAyy canim benim ayni durum bizimde basimizda herkes soruyor ama biz bahaneler bahaneler. Insallah bizimde olur bu ay ilk tup bebek denemesi yapicaz tutarmi bilmiyorum umidimde yok ama.
Teşekkür ederim sağ olunHakkınızda hayırlısı olsun
Saglik olsun canim bu yola bas koyduk artik olasiya kadar deneyecegiz bir dahakine olur insallah .İnş olur benim dün negatif sonucu aldım
Canım ben tüp bebekte hep boş folikül hiç transfere gidemedim 8. Denemem de boş çıktı , bu ay dinlenmedeydim 1 yumurtam gelişti 18mm de ovitrelle vuruldu ilişki denedik eşimde sıkıntı yok bende düşük yumurta rezervi ve kalite düşük tüp bebek çok yordu 3,5 yıllık evliyim 27 yaşındayımBu arada sizin transferın kacıncı gunu? Siz yaptınız mı test?
Amin uzun süre düşünmüyorum çünkü cnm çok acıdıSaglik olsun canim bu yola bas koyduk artik olasiya kadar deneyecegiz bir dahakine olur insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?