Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım yeni tedavin hayırlı olsun, burda çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz, çoğumuzun ikinci üçüncü denemesi, regl olman iyi olmuş, hemen tedavine odaklanırsın, ben de bu ay transfer hazırlığındayım bakalım bi daha ertelenmezse. Doktorun ne dedi negatif sonuç için, bir yorum yaptı mı

Kızlar belki hatırlarsınız benin 2 embriyom pgt ye gitmisti haber bekliyodum. Haber geldi 10 gün oluyo maalesef ikisi de sağlıklı değilmiş hâlâ kendime gelemedim. Başka da embriyom yok. Hayallerim yıkıldı ona mı yanayım karı koca psikolojimiz bozuldu ona mı yanayım yoksa 30 bine yakın borç yaptık ona mı yanayım. Çok Üzgünüm. Ankara bahceci berfu hanim nasıldır bir de onunla gorusmek istiyoruz

Geçmiş olsun canım çok haklısın maddi manevi yıkım oluyor sağlıksız gelince sadece sagliksizmi diyorlar başka açıklama yapiyorlarmi mesela pgt gondermeden şekilde transfer ettirsin ne olurmuş?

Geçmiş olsun canım çok haklısın maddi manevi yıkım oluyor sağlıksız gelince sadece sagliksizmi diyorlar başka açıklama yapiyorlarmi mesela pgt gondermeden şekilde transfer ettirsin ne olurmuş?
Kromozomlari bozuk dediler hem de bir hayli bozukmus transfer için hiç uygun değil dediler yani eğer transfer olsam ya hiç tutmazmis yada bikaç haftalikken düşermis zaten b3nim 2 defa da dusugum var tüp bebekle olan. Onlara pgt yapılmamışti demekki onlarda bozukmus o yüzden düşmüş dedi doktor.

2.için 2regl dönemi mi uygun oluyormus sanırım ilaçlarrdan arınmak için.inşlh 2.ye kavusursun minnoşuna ozamna kdr sağlıgına dıkkat et psıkolojını düzelt iyiyce

Bunun ne çaresi neymiş peki deneme yanılma yöntemi ilemi devam edilecekmis evet sagliksizca ya tutunuyor ya düşük oluyormuş genetiklerinizde problem varmiydi nerde oluyorsun tedavini

Kocaeli üniversitesinde emek hoca çok iyi

Amın insallah tesekkur ederım
Embrıyom 5 a kalıtedeydı tutmaması hayal kırıklıgı oldu sartlar guzeldi. O da %70 olumlu sonuc dıye bakmıstı
Nasıp kısmet ısı Rabbım vaktı var demekki olmadı. Boyle durumda rahim duvarına cızık atma ıslemi yapıp tutunma şansını artırabılırız dedı yzuyuze gorusme dik telefonda konustuk bakalım bıraz dinleneyim barı nasıl yol izleyecek bilemiyorum

2.için 2regl dönemi mi uygun oluyormus sanırım ilaçlarrdan arınmak için.inşlh 2.ye kavusursun minnoşuna ozamna kdr sağlıgına dıkkat et psıkolojını düzelt iyiyce
Amin canım inşallah doktorda 2 aydan once transfer yapmayalım dedı. Bende bu süreçte kafamı dagıtırım

Kızlar prolaktin fazlalığı gebeliğe engel mi deliricem benm doktorum bana degil dedi bişi yapmadı ve benm normalden yüksek
Gebeliğe engel olma ihtimali var diye biliyorum. Benim de sınırın çok az üzerindeydi. Biz normal sınıra çekelim dedi doktorum. Düşük doz ilaç verdi düzeldi. Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Size açıklama yapmasını isteyin bence

Canım çok geçmiş olsun, şimdi bir sürü takviye ilaçlar var, onlardan kullanırsın eşine de kürler uygulayıp öyle başlarsın tedaviye, hiç belli olmuyor bu işler, ne embriyolar tutuyor, kaliteli dedikleri embriyolar tutmuyor, değişik işler bunlar. Kaçıncı gün embriyosuydu pgtye gidenler, kaliteleri nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…