- 18 Şubat 2020
- 109
- 59
- 18
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.141
Ne yaptın merek ettim tahlil yaptırcaktın3. CÜ gün
Canım yeni tedavin hayırlı olsun, burda çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz, çoğumuzun ikinci üçüncü denemesi, regl olman iyi olmuş, hemen tedavine odaklanırsın, ben de bu ay transfer hazırlığındayım bakalım bi daha ertelenmezse. Doktorun ne dedi negatif sonuç için, bir yorum yaptı mıHerkese gunaydın
31 aralıkta testimin sonucu negatifti kocaman negatıf
Şimdi 2. deneme için start verdik hayırlısıyla. Hıteroskopi ile rahıme çizik atılacak. Rahim duvarını yenileme gıbı
Test gunum 4 ocaktı normalde 4 ocakta da adetim basladı yanı bugun.
Rabbım herkesin yardımcısı olsun
Durumdan haberdar etmek ııcn yazdım.
Cem hoca 2 aydan once transfer yapmayalım dedı sanırım bır sonraki adete transfer yapacak.
Yenı yıl zamları da masallah almıs basını gıtmıs
Test yaptın ı merak ettimYarın 12 ci gün mü senin
Geçmiş olsun canım çok haklısın maddi manevi yıkım oluyor sağlıksız gelince sadece sagliksizmi diyorlar başka açıklama yapiyorlarmi mesela pgt gondermeden şekilde transfer ettirsin ne olurmuş?Kızlar belki hatırlarsınız benin 2 embriyom pgt ye gitmisti haber bekliyodum. Haber geldi 10 gün oluyo maalesef ikisi de sağlıklı değilmiş hâlâ kendime gelemedim. Başka da embriyom yok. Hayallerim yıkıldı ona mı yanayım karı koca psikolojimiz bozuldu ona mı yanayım yoksa 30 bine yakın borç yaptık ona mı yanayım. Çok Üzgünüm. Ankara bahceci berfu hanim nasıldır bir de onunla gorusmek istiyoruz
Kromozomlari bozuk dediler hem de bir hayli bozukmus transfer için hiç uygun değil dediler yani eğer transfer olsam ya hiç tutmazmis yada bikaç haftalikken düşermis zaten b3nim 2 defa da dusugum var tüp bebekle olan. Onlara pgt yapılmamışti demekki onlarda bozukmus o yüzden düşmüş dedi doktor.Geçmiş olsun canım çok haklısın maddi manevi yıkım oluyor sağlıksız gelince sadece sagliksizmi diyorlar başka açıklama yapiyorlarmi mesela pgt gondermeden şekilde transfer ettirsin ne olurmuş?
2.için 2regl dönemi mi uygun oluyormus sanırım ilaçlarrdan arınmak için.inşlh 2.ye kavusursun minnoşuna ozamna kdr sağlıgına dıkkat et psıkolojını düzelt iyiyceHerkese gunaydın
31 aralıkta testimin sonucu negatifti kocaman negatıf
Şimdi 2. deneme için start verdik hayırlısıyla. Hıteroskopi ile rahıme çizik atılacak. Rahim duvarını yenileme gıbı
Test gunum 4 ocaktı normalde 4 ocakta da adetim basladı yanı bugun.
Rabbım herkesin yardımcısı olsun
Durumdan haberdar etmek ııcn yazdım.
Cem hoca 2 aydan once transfer yapmayalım dedı sanırım bır sonraki adete transfer yapacak.
Yenı yıl zamları da masallah almıs basını gıtmıs
Bunun ne çaresi neymiş peki deneme yanılma yöntemi ilemi devam edilecekmis evet sagliksizca ya tutunuyor ya düşük oluyormuş genetiklerinizde problem varmiydi nerde oluyorsun tedaviniKromozomlari bozuk dediler hem de bir hayli bozukmus transfer için hiç uygun değil dediler yani eğer transfer olsam ya hiç tutmazmis yada bikaç haftalikken düşermis zaten b3nim 2 defa da dusugum var tüp bebekle olan. Onlara pgt yapılmamışti demekki onlarda bozukmus o yüzden düşmüş dedi doktor.
merhaba canım test verdin mi ?Kızlarr sabah tahlil günüm heycandan geberiyorum stresten ölcem galbamm dualarınızı eksik etmeyin nolurrr
Selam canım seni merak ettim umayda hakan hoca da yaptırmıştın test falan yaptın mı durumlar nasılBenide ekler misiniz 31 aralık 5.gün embriyosu
Kocaeli üniversitesinde emek hoca çok iyiKızlar belki hatırlarsınız benin 2 embriyom pgt ye gitmisti haber bekliyodum. Haber geldi 10 gün oluyo maalesef ikisi de sağlıklı değilmiş hâlâ kendime gelemedim. Başka da embriyom yok. Hayallerim yıkıldı ona mı yanayım karı koca psikolojimiz bozuldu ona mı yanayım yoksa 30 bine yakın borç yaptık ona mı yanayım. Çok Üzgünüm. Ankara bahceci berfu hanim nasıldır bir de onunla gorusmek istiyoruz
Amın insallah tesekkur ederımCanım yeni tedavin hayırlı olsun, burda çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz, çoğumuzun ikinci üçüncü denemesi, regl olman iyi olmuş, hemen tedavine odaklanırsın, ben de bu ay transfer hazırlığındayım bakalım bi daha ertelenmezse. Doktorun ne dedi negatif sonuç için, bir yorum yaptı mı
Amin canım inşallah2.için 2regl dönemi mi uygun oluyormus sanırım ilaçlarrdan arınmak için.inşlh 2.ye kavusursun minnoşuna ozamna kdr sağlıgına dıkkat et psıkolojını düzelt iyiyce
Test yapmadım henüz öyle standart yatıyorumSelam canım seni merak ettim umayda hakan hoca da yaptırmıştın test falan yaptın mı durumlar nasıl
Gebeliğe engel olma ihtimali var diye biliyorum. Benim de sınırın çok az üzerindeydi. Biz normal sınıra çekelim dedi doktorum. Düşük doz ilaç verdi düzeldi. Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Size açıklama yapmasını isteyin benceKızlar prolaktin fazlalığı gebeliğe engel mi deliricem benm doktorum bana degil dedi bişi yapmadı ve benm normalden yüksek
Kaçıncı günündesin daha erkendir gerçiTest yapmadım henüz öyle standart yatıyorum
Canım çok geçmiş olsun, şimdi bir sürü takviye ilaçlar var, onlardan kullanırsın eşine de kürler uygulayıp öyle başlarsın tedaviye, hiç belli olmuyor bu işler, ne embriyolar tutuyor, kaliteli dedikleri embriyolar tutmuyor, değişik işler bunlar. Kaçıncı gün embriyosuydu pgtye gidenler, kaliteleri nasıldıKromozomlari bozuk dediler hem de bir hayli bozukmus transfer için hiç uygun değil dediler yani eğer transfer olsam ya hiç tutmazmis yada bikaç haftalikken düşermis zaten b3nim 2 defa da dusugum var tüp bebekle olan. Onlara pgt yapılmamışti demekki onlarda bozukmus o yüzden düşmüş dedi doktor.
Evet canım engel, benim de prolaktinim yüksek çıktı, dostinex diye bir ilaç verdi doktor, ilaç bitince tekrar ölçtürmemi istedi.Kızlar prolaktin fazlalığı gebeliğe engel mi deliricem benm doktorum bana degil dedi bişi yapmadı ve benm normalden yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?