Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Saglıklı mınnos mınnos embriyolarınız olur tutunur ınsllah Rabbım buyuk allahtan umıt kesilmez inşallah tez zamanda hamile haberini alırız

Off off offf çok zor bı durum bı işin manevi boyutu kadar maddi boyutu da var acıbadem de embriyo başı ne kadar?kaçıncı denemeniz acıbademin labaratuvarindan memnun kalmadınız mi?

5. gün embriyosuydu cnm ikisi de. Biri 5ab biri de 5bb hatta doktorum çok kaliteli görünüyor demişti sağlıksız çıktığına o bile inanamadı.

QUOTE="Ayfer arslan, post: 66492460, member: 982504"]
Kocaeli üniversitesinde emek hoca çok iyi
[/QUOTE]

Canım orası bana çok uzak olur. Ankara gibi iç Anadoluda bir şehir tercih etmemiz gerekiyor yine de çok sağol fikir verdiğin icin

Canım orası bana çok uzak olur. Ankara gibi iç Anadoluda bir şehir tercih etmemiz gerekiyor yine de çok sağol fikir verdiğin icin
[/QUOTE]
Ankarada tüp bebek deneyip 3 kez sonra emek hocaya gelen biri vardı Ankara'daki doktor hsg filmine bakmış sorun yok demiş ama emek hoca bakınca rahimde kan boncukları görmüş aynı anda yumurta toplamamız oldu

Off off offf çok zor bı durum bı işin manevi boyutu kadar maddi boyutu da var acıbadem de embriyo başı ne kadar?kaçıncı denemeniz acıbademin labaratuvarindan memnun kalmadınız mi?
Hem de ne kadar zor bir bilseniz Rabbim düşmanımin başına bile vermesin. Bu 4. Tedavimiz olmuştu elimizde avucumuzda bisry kalmadığı gibi son denemeyi de tamamen borç yaparak yaptık. Embriyo başı 270 dolar verdik. Biraz önce ankara bahceci yle görüştük ordaki fiyatlar da tamamen uçukmuş galiba yapamiycaz biz bu işi embriyo başı 325 euro diyo. 11.250 tedavi arti 1.800 rahim dinlendirme arti ilaçlar arti embriyo dondurma vs. vs. Ve benim ilaclarim da 6 bin TL yi geçiyo rezervim az olduğu için. Acıbademin Laboratuvarı pek içime sinmedi embriyolog da aradığım zaman çocuk azarlar gibi azarliyordu dustugumuz şu hallere bak

Kızlar bugün 10.gün test günümdü. Değerim 303 çıktı çok şükür İnşallah sağlıkla ilerler dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…