- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.181
Yaaa maşallahKızlarrrrrr çok şükür değerim 157 çıktırabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesinnn
Allah razı olsunnn rabbim isteyen herkese nasip etsinnYaaa maşallahcok sevindim saglıkla kucagınıza alın ınsallah
Saglıklı mınnos mınnos embriyolarınız olur tutunur ınsllahBunun çaresi yok canım maalesef saglikli embriyoyu bulana kadar sürekli denemek gerekiyor. Acıbademde tedavi görmüştük şimdi bahceci düşünüyorum ama ne zaman olur henüz karar veremedik. Eşimin de benim de genetik testlerimiz temiz cikti normalde sıkıntımız yok ama embriyolarin kromozomu bozuk oluyo nedense
İnşallah hayatım sakın vazgeçmee bana aslaa olmaz demişlerdihayırlı olsunnn ınsallah bende yarın ıgnelere baslıyorum inşallah banada nasıp olur 3 . tedavım olacak :)
Transfer sonrası 22 günüm nasipse yarin ilk ultrason muaynemiz var bakalım nasıl gecicekinşallah canımmm sen ne durumdasın :)
Off off offf çok zor bı durum bı işin manevi boyutu kadar maddi boyutu da var acıbadem de embriyo başı ne kadar?kaçıncı denemeniz acıbademin labaratuvarindan memnun kalmadınız mi?Bunun çaresi yok canım maalesef saglikli embriyoyu bulana kadar sürekli denemek gerekiyor. Acıbademde tedavi görmüştük şimdi bahceci düşünüyorum ama ne zaman olur henüz karar veremedik. Eşimin de benim de genetik testlerimiz temiz cikti normalde sıkıntımız yok ama embriyolarin kromozomu bozuk oluyo nedense
Hayırlı olsun gözün aydınKızlarrrrrr çok şükür değerim 157 çıktırabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesinnn
Hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahKızlarrrrrr çok şükür değerim 157 çıktırabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesinnn
Sağlıkla kucağına almak nasip etsinAllah razı olsunnn rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Belirtin varmıydı testi çarşamba yapmaya karar verdimSağlıkla kucağına almak nasip etsin
Aminnnnn hayatımmm rabbim isteyen herkese versin inşallaahhhhHayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
5. gün embriyosuydu cnm ikisi de. Biri 5ab biri de 5bb hatta doktorum çok kaliteli görünüyor demişti sağlıksız çıktığına o bile inanamadı.Canım çok geçmiş olsun, şimdi bir sürü takviye ilaçlar var, onlardan kullanırsın eşine de kürler uygulayıp öyle başlarsın tedaviye, hiç belli olmuyor bu işler, ne embriyolar tutuyor, kaliteli dedikleri embriyolar tutmuyor, değişik işler bunlar. Kaçıncı gün embriyosuydu pgtye gidenler, kaliteleri nasıldı
hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim . inş. bize de nasip olsun . Amin .:)Aminnnnn hayatımmm rabbim isteyen herkese versin inşallaahhhh
Aminnnnn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn hayatımmhayırlı olsun canım senin adına çok sevindim . inş. bize de nasip olsun . Amin .:)
Sadece göğüs hassasiyeti vardı canım onuda ilaçtan sanmıştım ben. Tutması mucize oldu bizim içinnnBelirtin varmıydı testi çarşamba yapmaya karar verdim
Rabbim buyuk işte inanmaktan hiç bir zaman vazgeçmemek lazımİnşallah hayatım sakın vazgeçmee bana aslaa olmaz demişlerdi
5. gün embriyosuydu cnm ikisi de. Biri 5ab biri de 5bb hatta doktorum çok kaliteli görünüyor demişti sağlıksız çıktığına o bile inanamadı.
QUOTE="Ayfer arslan, post: 66492460, member: 982504"]
Kocaeli üniversitesinde emek hoca çok iyi
Hem de ne kadar zor bir bilsenizOff off offf çok zor bı durum bı işin manevi boyutu kadar maddi boyutu da var acıbadem de embriyo başı ne kadar?kaçıncı denemeniz acıbademin labaratuvarindan memnun kalmadınız mi?
Kızlar bugün 10.gün test günümdü. Değerim 303 çıktı çok şükür
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
@mumiscoming ocak embryo -
@Paradoks34 21
Aralık5.gün
Embryo-
A Ayfer arslan 25
Aralık3.gün
Embryo-
zzazu 25
Aralık5.gün
Embryo-
@Meleqimmelek7890 31
Aralık5.gün
Embryo-
Ahahah herkes artık keltoşumu biliyorNe dedi keltosun canım basladinmi hazirliga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?