- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.971
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.201
Transfer tarihin ve kaçıncı gün embryo?Benide ekler mısınız bat 23 ocak
Maşalllah cnm hayırlı olsunnnKızlar bugün 10.gün test günümdü. Değerim 303 çıktı çok şükürİnşallah sağlıkla ilerler dualarınızı bekliyorum
Maşşallah cnmm hayırlı olsunKızlarrrrrr çok şükür değerim 157 çıktırabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesinnn
Cnm çok üzücü yaşadığın durum;(Allah kimseyi evlatla sınamasın.çok masraf etmişin gerçektende inşallh artık olur bebeğin pgt neden yaptırdınz?Hem de ne kadar zor bir bilsenizRabbim düşmanımin başına bile vermesin. Bu 4. Tedavimiz olmuştu elimizde avucumuzda bisry kalmadığı gibi son denemeyi de tamamen borç yaparak yaptık. Embriyo başı 270 dolar verdik. Biraz önce ankara bahceci yle görüştük ordaki fiyatlar da tamamen uçukmuş galiba yapamiycaz biz bu işi embriyo başı 325 euro diyo. 11.250 tedavi arti 1.800 rahim dinlendirme arti ilaçlar arti embriyo dondurma vs. vs. Ve benim ilaclarim da 6 bin TL yi geçiyo rezervim az olduğu için. Acıbademin Laboratuvarı pek içime sinmedi embriyolog da aradığım zaman çocuk azarlar gibi azarliyordu dustugumuz şu hallere bak
Maşallah canım öyle seviniyorum ki pozitif haberlerineKızlarrrrrr çok şükür değerim 157 çıktırabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin evlat hasreti çektirmesinnn
Çok sevindim gozunaydin canım Allah tamamına erdirsin insEvetttt çok şükürrr 157 çıktı değerimmm mucizem benimleee rabbim isteyen ve bu yolda emek harcayan herkese evlat nasip etsinn
Maşallah canım, Allah daim etsin, kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar bugün 10.gün test günümdü. Değerim 303 çıktı çok şükürİnşallah sağlıkla ilerler dualarınızı bekliyorum
Hayırlı olsun canım, kucağına almak nasip olsunEvetttt çok şükürrr 157 çıktı değerimmm mucizem benimleee rabbim isteyen ve bu yolda emek harcayan herkese evlat nasip etsinn
İyiyim çok şükür. Hiç sıkıntı görmedi doktorum. Yat dedi sadece. Neden olduğunu da bilemedi. O kadar korktuk ki.. 3 transfer sonunda tutmuştu nu sefer onları kaybedersem öahvolurumCanım iyisin dimi bebekler iyi dimi merak ettim seni
Aminnn hayatımmm rabbim isteyen herkese nasip etsinnHayırlı olsun canım, kucağına almak nasip olsun
Keltos bilinmezmiAhahah herkes artık keltoşumu biliyorşuan merkezdeyim ilk kntrol için çağrılmayı bekliyorum.sen başladnmı
Canım senin ikizmiydi? Çoğul gebeliklerde kanamalar lekelenmeler oluyormuş .Aynen yat dinlen Rabbim korur inşallah , zaten biz elimizden geleni yapıyoruzİyiyim çok şükür. Hiç sıkıntı görmedi doktorum. Yat dedi sadece. Neden olduğunu da bilemedi. O kadar korktuk ki.. 3 transfer sonunda tutmuştu nu sefer onları kaybedersem öahvolurum
Canımmm teşk ederşmm rabbim isteyen herkese versinnnMaşşallah cnmm hayırlı olsun
Ayyy inşallah ogünüde görürüzz rabbim tez zamanda sanada nasip etsinnnnMaşallah canım öyle seviniyorum ki pozitif haberlerine
Keseyi kalp atışını da sağlıkla duyarsın görürsün inşallah
Tahmin edebiliyoru m canım ya gerçekten çok zor evet bahçeci 325 Euro yılbaşı öncesinde aynı fiyatti sansin'dan ona zam gelmemis benim ikinci denemem biz bile ve çok zorlandık 4.tedavi çok daha zor her yıl zam geliyo ilaçlarda Şubat'ta geliyor genelde zam iğneler çok pahalı evet ama mecburuz hangimiz sorumuza yanıt alabiliyoruz ki?Hem de ne kadar zor bir bilsenizRabbim düşmanımin başına bile vermesin. Bu 4. Tedavimiz olmuştu elimizde avucumuzda bisry kalmadığı gibi son denemeyi de tamamen borç yaparak yaptık. Embriyo başı 270 dolar verdik. Biraz önce ankara bahceci yle görüştük ordaki fiyatlar da tamamen uçukmuş galiba yapamiycaz biz bu işi embriyo başı 325 euro diyo. 11.250 tedavi arti 1.800 rahim dinlendirme arti ilaçlar arti embriyo dondurma vs. vs. Ve benim ilaclarim da 6 bin TL yi geçiyo rezervim az olduğu için. Acıbademin Laboratuvarı pek içime sinmedi embriyolog da aradığım zaman çocuk azarlar gibi azarliyordu dustugumuz şu hallere k
Yaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah Allahım kucağınıza da almayı nasip etsinEvetttt çok şükürrr 157 çıktı değerimmm mucizem benimleee rabbim isteyen ve bu yolda emek harcayan herkese evlat nasip etsinn
Aminnnn hayatımmm rabbim isteyen herkese versin tez zamandaaaYaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah Allahım kucağınıza da almayı nasip etsin
Canım geçmiş olsun bende cumartesi pazar kanama yaşadım dün hastaneye yatışım yapıldı bugün taburcu ettiler şimdi evdeyim doktor istirahat et dedi yatıyorum evde sadece tuvalet için kalkıyorumİyiyim çok şükür. Hiç sıkıntı görmedi doktorum. Yat dedi sadece. Neden olduğunu da bilemedi. O kadar korktuk ki.. 3 transfer sonunda tutmuştu nu sefer onları kaybedersem öahvolurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?