Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cnm çok üzücü yaşadığın durum;(Allah kimseyi evlatla sınamasın.çok masraf etmişin gerçektende inşallh artık olur bebeğin pgt neden yaptırdınz?

Kızlar iyi akşamlar hepinize. Daha önce yazmıştım. Az yumurta toplandı diye. 3 yumurtadan 2si döllendi ve donduruldu çok şükür. Doktorumun dedikleri oluyor. Fazla yumurta toplamaktansa kalitesi önemli demişti. 2.adetimdw transfere başlıcaklarmış. Bu adetimde rahimde hafif kalınlık gördüm dedi. Adetinde bakalım eksiz ilerleyelim dedi. İnşallah hepimizin çabaları boşa çıkmaz. 2021 hepimiz için çok güzel bir yıl olur

Ahahah herkes artık keltoşumu biliyorşuan merkezdeyim ilk kntrol için çağrılmayı bekliyorum.sen başladnmı
Keltos bilinmezmiben cumartesi başladım estroferme içiyorum ayın 15. Saniyelik kontrolüme gideceğim

İyiyim çok şükür. Hiç sıkıntı görmedi doktorum. Yat dedi sadece. Neden olduğunu da bilemedi. O kadar korktuk ki.. 3 transfer sonunda tutmuştu nu sefer onları kaybedersem öahvolurum
Canım senin ikizmiydi? Çoğul gebeliklerde kanamalar lekelenmeler oluyormuş .Aynen yat dinlen Rabbim korur inşallah , zaten biz elimizden geleni yapıyoruz

Tahmin edebiliyoru m canım ya gerçekten çok zor evet bahçeci 325 Euro yılbaşı öncesinde aynı fiyatti sansin'dan ona zam gelmemis benim ikinci denemem biz bile ve çok zorlandık 4.tedavi çok daha zor her yıl zam geliyo ilaçlarda Şubat'ta geliyor genelde zam iğneler çok pahalı evet ama mecburuz hangimiz sorumuza yanıt alabiliyoruz ki?

İyiyim çok şükür. Hiç sıkıntı görmedi doktorum. Yat dedi sadece. Neden olduğunu da bilemedi. O kadar korktuk ki.. 3 transfer sonunda tutmuştu nu sefer onları kaybedersem öahvolurum
Canım geçmiş olsun bende cumartesi pazar kanama yaşadım dün hastaneye yatışım yapıldı bugün taburcu ettiler şimdi evdeyim doktor istirahat et dedi yatıyorum evde sadece tuvalet için kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…