Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım geçmiş olsun bende cumartesi pazar kanama yaşadım dün hastaneye yatışım yapıldı bugün taburcu ettiler şimdi evdeyim doktor istirahat et dedi yatıyorum evde sadece tuvalet için kalkıyorum
Aaa ciddi misin canım .Devam mı etti kanaman , şimdi iyisin dimi herhangi bir sorun yok yani

Canım geçmiş olsun bende cumartesi pazar kanama yaşadım dün hastaneye yatışım yapıldı bugün taburcu ettiler şimdi evdeyim doktor istirahat et dedi yatıyorum evde sadece tuvalet için kalkıyorum
Kanama olunca doktor mu hastaneye yatışınızı istedi acaba çok geçmiş olsun

Aaa ciddi misin canım .Devam mı etti kanaman , şimdi iyisin dimi herhangi bir sorun yok yani
Şimdi iyiyim kuzum evet maalesef dün işe gitmiştim bi anda tekrar başladı doktor kanama alanı var yatışını yapalım dedi serum iğne fitil derken tedavi uyguladılar kanama kesildi ama hala içerde kan görünüyor oda zamanla geçer hemen geçmez dedi

sen bir süre daha işe gitme o zaman ama neden kanama alanı olmuş ?Kan sulandırıcılar mı etki ediyor acaba ?Çok geçmiş olsun iyice dinlen

sen bir süre daha işe gitme o zaman ama neden kanama alanı olmuş ?Kan sulandırıcılar mı etki ediyor acaba ?Çok geçmiş olsun iyice dinlen
Muhtemelen kan sulandırıcılar yapıyor kesti zaten hemen daha kullanmıycm oksaparı. Gitmşycm canım heyet raporu aldım bugün bir ay evdeyim

Benim doktorum da sıkıntı var kanamam oldu beklicez dedi bekledim bir hafta sonra gittim artık muayene etsin diye bu seferde yapacak bişe yok diye olumsuz konuşuyor
Senin beta hcg düşmüştü dimi şu an ne durumdasın canım sen ? İlk kanama olduğu gün gece yarısı olduğu için kendi doktoruma gidemedim devlet hastanesine gittim oradaki kadın doktor da öyle davrandı bundna bişey olmaz git dinlen falan dedi ertesi gün yine kanamam olunca kendi doktoruma gittim işte o hemen yatırdı hastaneye

Muhtemelen kan sulandırıcılar yapıyor kesti zaten hemen daha kullanmıycm oksaparı. Gitmşycm canım heyet raporu aldım bugün bir ay evdeyim
İyi yapmışsın canım .Valla bu oksapar kullansak ayrı dert kullanmaksak ayrı dert ben anlamıyorum ki .Ben de diken üstündeyim lekelenmem olacak diye ama olmadı çok şükür .Geceden beri mide yanmam var çok fena , geçmedi bir türlü .

Bnde 3. Gün embriyosu transferden sonra 7. Gundeyim dualarınızı bklerim test için erkn mi szde ayın 11ini beklemek zor geliyor bana bu arada 2. Denemem
Allahım hayırlısıyla can versin yavruna çok çok erken Sakın test yapma şimdiden 11 i de geç olur sen 8-9 ocakta falan yap bence en erken

Evet onuda ben gidip baktırdım içime dert oldu kan verdim bugun yarın sonuç alıcam bakalım ne olacak ben kanamam olunca direk kendi doktoruma ulaştım kan sulandırıcı kesti ama gel bakalım tedavi edelim yok geleyim mi dedi gereken tedaviyi aldın beklicez dedi

Dikkat et kuzum inşallah olmaz tabi ama olursa da sakin ol ben aşırı panik oldum ağlaya ağlaya gittim ilk hastaneye panik yapmak daha çok Rahmi kasıyor. Olursa direk merkeze gelin

Uzaktan uzağa tedavi mi olurmuş Allah aşkına ya ne adamlar var

Dikkat et kuzum inşallah olmaz tabi ama olursa da sakin ol ben aşırı panik oldum ağlaya ağlaya gittim ilk hastaneye panik yapmak daha çok Rahmi kasıyor. Olursa direk merkeze gelin
Ay inşallah olmaz ya , zaten Buranın acilinden birşey anlamazlar .Bana da demişlerdi kanaman artarsa oksapar bırak diye .Gerçekten o yapıyor olabilir .Yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım

Uzaktan uzağa tedavi mi olurmuş Allah aşkına ya ne adamlar var
Kadın doktor benim ki uzaktan ilacı bile kesecekti ben doktorumu bulamadım anlamadım şimdi iş işten geçti muhabbeti yapılıyor olan bize oluyor maddi manevi 3.denemem zaten 1 haftadır ne yapacağımı şaşırdım

Çocuğun varmı

Çok pahalıymış
Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )

Eklentiler

• IMG-20210104-WA0011.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…