Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım çok geçmiş olsunn stres yapma kendine

Ora jınamed varmş Beşiktaş ta İstanbul da
Ya kafam çok karışık bahçeci de Mehmet reşit asoğlu var videolarını gördm umut oldm ona mı gitsek napsak
Dün gece yazmışsın yeni görüyorum karar verebildin mi?

Eee sen hamilesin hayatımm normal mi oldu

Eee sen hamilesin hayatımm normal mi oldu
Evet normal oldu. Kasim transfer olmuştu aralık 1 de negatifi öğrendim. Peşine hamile kalmışım. Demin test yaptım. Kan testi vermeye korkar oldum. Burda bazı arkadaşlar idrarda teste bakıp betayı yorumlayabiliyor. Düşük çıkacak diye korkuyorum önceki 3 gebeligim öyle olmuştu çünkü

Canım ben dün kaset testte aynı seninki gibi gördüm bugün kan değerim 300 çıktı. Allah'ım inşallah sağlıkla ilerletsin sürecini çok sevindim doğal bir şekilde olmasına

Canım ben dün kaset testte aynı seninki gibi gördüm bugün kan değerim 300 çıktı. Allah'ım inşallah sağlıkla ilerletsin sürecini çok sevindim doğal bir şekilde olmasına
Amin cnm inşallah 300 ü hiç görmedim en yüksek 75 i görmüştüm sonra kanamayla düşmüştü. Umarım bu sefer olmuştur. Size de çok sevindim. Sağlıklı bir gebelik gecirelim hepimiz insallah

Amin cnm inşallah 300 ü hiç görmedim en yüksek 75 i görmüştüm sonra kanamayla düşmüştü. Umarım bu sefer olmuştur. Size de çok sevindim. Sağlıklı bir gebelik gecirelim hepimiz inşallah
Amin inşallah iyi düşünün inşallah güzel sonuç elde edersiniz

Yaaa içini ferah tut gayet güzel duruyoo olmuşşş işteeee

Bayağı koyu duruyor ama düşük yüksek anlamam. Maşallah canım yaaa inşallah korktuğun gibi olmaz. Sen kendine dikkat et, hemen randevunu da al keseye bakmaya git. Takipe alsınlar seni. Senin adına çok sevindim

Ahh canım benim, biliriz tabi zor olduğunu bilmez miyiz, maddi sıkıntıların üstüne bi de negatif olunca ya da düşükle sonuçlanınca nasıl yıkım oluyor. Allah emeklermizi boşa çıkarmasın, bir yerden sonra para da çare olmuyor canım, kesin çocuğumuz olacağını bilsek nelerimizi verecez, ama işte hiçbişeyin garantisi yok, oldu mu oluyor Allahım ne zaman nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…