- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #9.241
Kontrol ne zaman?He kız gece 12 diyecektim yanlış yazmışım
Canım çok geçmiş olsunn stres yapma kendineŞimdi iyiyim kuzum evet maalesef dün işe gitmiştim bi anda tekrar başladı doktor kanama alanı var yatışını yapalım dedi serum iğne fitil derken tedavi uyguladılar kanama kesildi ama hala içerde kan görünüyor oda zamanla geçer hemen geçmez dedi
Dün gece yazmışsın yeni görüyorumOra jınamed varmş Beşiktaş ta İstanbul da
Ya kafam çok karışık bahçeci de Mehmet reşit asoğlu var videolarını gördm umut oldm ona mı gitsek napsak
Eee sen hamilesin hayatımm normal mi olduArkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )
Evet normal oldu. Kasim transfer olmuştu aralık 1 de negatifi öğrendim. Peşine hamile kalmışım. Demin test yaptım. Kan testi vermeye korkar oldum. Burda bazı arkadaşlar idrarda teste bakıp betayı yorumlayabiliyor. Düşük çıkacak diye korkuyorum önceki 3 gebeligim öyle olmuştu çünküEee sen hamilesin hayatımm normal mi oldu
Bekle canim. 5.gun embriyosuydu benm 7.gun daha yeni.tutunmustu. mumkunse bekleBnde 3. Gün embriyosu transferden sonra 7. Gundeyim dualarınızı bklerim test için erkn mi szde ayın 11ini beklemek zor geliyor bana bu arada 2. Denemem
Canım ben dün kaset testte aynı seninki gibi gördüm bugün kan değerim 300 çıktı. Allah'ım inşallah sağlıkla ilerletsin sürecini çok sevindim doğal bir şekilde olmasınaArkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )
Amin cnm inşallah 300 ü hiç görmedim en yüksek 75 i görmüştüm sonra kanamayla düşmüştü. Umarım bu sefer olmuştur. Size de çok sevindim. Sağlıklı bir gebelik gecirelim hepimiz insallahCanım ben dün kaset testte aynı seninki gibi gördüm bugün kan değerim 300 çıktı. Allah'ım inşallah sağlıkla ilerletsin sürecini çok sevindim doğal bir şekilde olmasına
15ocak ilk kontrol kaç gün sonra transfer bilmiyorum bı aksilik çıkmazsa 6 gün sonra olur dedi asistan hanimcimKontrol ne zaman?
Keşke hyrlisiyla tutunsada 10 gün daha bklesemBekle canim. 5.gun embriyosuydu benm 7.gun daha yeni.tutunmustu. mumkunse bekle
Hayırlı olsunEvetttt çok şükürrr 157 çıktı değerimmm mucizem benimleee rabbim isteyen ve bu yolda emek harcayan herkese evlat nasip etsinn
Amin inşallahAmin cnm inşallah 300 ü hiç görmedim en yüksek 75 i görmüştüm sonra kanamayla düşmüştü. Umarım bu sefer olmuştur. Size de çok sevindim. Sağlıklı bir gebelik gecirelim hepimiz inşallah
Yaaa içini ferah tut gayet güzel duruyoo olmuşşş işteeeeEvet normal oldu. Kasim transfer olmuştu aralık 1 de negatifi öğrendim. Peşine hamile kalmışım. Demin test yaptım. Kan testi vermeye korkar oldum. Burda bazı arkadaşlar idrarda teste bakıp betayı yorumlayabiliyor. Düşük çıkacak diye korkuyorum önceki 3 gebeligim öyle olmuştu çünkü
Aminn inşallah canimYaaa içini ferah tut gayet güzel duruyoo olmuşşş işteeee
Yaaa inşallah devam ederrrr yeni yıla şahane girdik vallaHayırlı olsunsağlıkla devam etsin canım. Yeniyıl sana uğurlu gelmiş
Evet canım çok phahali embiro başı 3.050 TL ödedik bizde daha fazlasına gücümüz yetmediÇok pahalıymış
Allah yardımcınız olsun
Bayağı koyu duruyor ama düşük yüksek anlamam. Maşallah canım yaaa inşallah korktuğun gibi olmaz. Sen kendine dikkat et, hemen randevunu da al keseye bakmaya git. Takipe alsınlar seni. Senin adına çok sevindimArkadaşlar merhaba.. Öncellikle herkese tedavi surecinde bol şans diliyorum. Gebe kalanlar insallah bebeklerini saglicakla kucaklarina alir, transfer sonucunu bekleyenler umarim pozitifi görür ve beklemede olanlara da sabirlar diliyorum. Kasim-aralik topiginden geliyorum. Kasim transferim Negatifle sonuçlanmıştı. Bu ay 2. Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı ama adetim 2 gün gecikti. 2 tane test yaptim idrarda ikiside pozitif çıktı çok şaşkınım. Ama daha önce 3 kimyasalim var o yüzden çok korkuyorum. Görüntüyü yükleyeceğim bakar mısınız? İyi mi sizce? ( Yani bazı arkadaşlar teste bakıp beta yüksektir/düşüktür diye yorumlayabiliyor )
Tutunur Allahn izniyle dusunmemeye calis.Keşke hyrlisiyla tutunsada 10 gün daha bklesem
Ahh canım benim, biliriz tabi zor olduğunu bilmez miyiz, maddi sıkıntıların üstüne bi de negatif olunca ya da düşükle sonuçlanınca nasıl yıkım oluyor. Allah emeklermizi boşa çıkarmasın, bir yerden sonra para da çare olmuyor canım, kesin çocuğumuz olacağını bilsek nelerimizi verecez, ama işte hiçbişeyin garantisi yok, oldu mu oluyor Allahım ne zaman nasip ederseHem de ne kadar zor bir bilsenizRabbim düşmanımin başına bile vermesin. Bu 4. Tedavimiz olmuştu elimizde avucumuzda bisry kalmadığı gibi son denemeyi de tamamen borç yaparak yaptık. Embriyo başı 270 dolar verdik. Biraz önce ankara bahceci yle görüştük ordaki fiyatlar da tamamen uçukmuş galiba yapamiycaz biz bu işi embriyo başı 325 euro diyo. 11.250 tedavi arti 1.800 rahim dinlendirme arti ilaçlar arti embriyo dondurma vs. vs. Ve benim ilaclarim da 6 bin TL yi geçiyo rezervim az olduğu için. Acıbademin Laboratuvarı pek içime sinmedi embriyolog da aradığım zaman çocuk azarlar gibi azarliyordu dustugumuz şu hallere bak
Çok teşekkür ederim canimBayağı koyu duruyor ama düşük yüksek anlamam. Maşallah canım yaaa inşallah korktuğun gibi olmaz. Sen kendine dikkat et, hemen randevunu da al keseye bakmaya git. Takipe alsınlar seni. Senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?