Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yarın içmeyeyim o zaman bu adaçayını ben cidden iyi geldi seninle yazışmak çooooook çooooook teşekkür ederim :)

İçtim bugün ama çok strese girdim ben sanırım ilk tüp bebek benim teşekkür ederim yine de bilgi için
Stresten de gelmez. Derin nefes al, zamanı tutamadığını hatırla.. kadere müdahale edemediğini düşün.. herşey olacağına varır. Senin hiçbir dahilin yok yaşananlarda. Sakin ol kardeşim

Stresten de gelmez. Derin nefes al, zamanı tutamadığını hatırla.. kadere müdahale edemediğini düşün.. herşey olacağına varır. Senin hiçbir dahilin yok yaşananlarda. Sakin ol kardeşim
Çooooookk çok teşekkür ederim tüm yazışmaları yürekten okuyorum sizleri de okurken hep dua ediyorum

Beslenme ile ilgili özellikle dikkat ettiğin bir detay var mı ? Transfer sonrasında ?
Pozitifi görürsem aslında çok güzel dikkat ettim şuan etki etmişmidir bilmiyorum malum daha devam ediyorum. Ben ilk günden beri kemik suyu içtim içmeye de devam ediyorum. Kahvaltıda 1 yumurta kesin. Şeker çay paketli gıdalar kesinlikle yok. Kahvaltıda her sabah taze sıkılmış havuç suyu-kırmızı havuç suyu-pancar suyu sıkıp içiyorum. Kahvaltıdan önce mutlaka kayısı ve üzüm hoşafı içiyoruö kabız olmamak adına. Gün içinde yarım avakado ve yarım ananas tüketiyorum. Yine gün içinde kendi yaptıgım şeftali nektarisi içiyorum buda kabızlık için. Onun dışında bol yeşillikli salata ve protein kaynaagı olacak etli kıymalı yemekler tercih ediyorum. Umarım faydası oluyordur. Sizinde işinize yarar inşAllah

Hey maşallahh ben bunları yapmaya çok erinirim

Ekran resmî aldım teşekkür ederiiiiim hepsi sana ve bebişine afiyet ve şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…