• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim çok sağol.
Yeni çıkan şeylere alma merakım var biraz
Haklisin
Diyet kola şekersiz galiba mecbur kalmadıkça tüketmiyorsunuz

Ben diyetin ilk başlarında tüketiyordum Eski menülerimde görürsünüz zaten şimdi hiç içmiyorum canım İnsallah bir daha içmem 🙏
Evet şekersizi ama zarar olarak baktığında inan şekerlisi kadar zararlı bedene

Canım hiç pazartesi için heyecanlanma yürüyüşten sonra tartıdım 71 görünce ben şok oldum bu ne yaaa +900 gr şu 6lı rakamı görsem şeytanın bacağını kırmış olacağım gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum ama 7li rakamlar üzerime yapıştı bu ne yaaa
Bence sen kas alıyor da olabilirsin 🥰
Bir de bu inatçı rakamlar çok kaldığımız kilolarda oluyor arkası çorap söküğü gibi gelecek azim sabır yeneceksin sen onu 💪🤩

Pazartesi ben en fazla 78.9 gorurum gibime geliyo 😂 daha inmez asagi 😂
Yok yok 😂 olur inşallah daha iyi 🤩

Screenshot_2020-08-08-11-53-47.webp
sirttaki sarkmayi ilk defa duydum canim.nasil oldu.
benim kiloluyken katlarim vardi yanlardan.dün farkettim de katlarim.azalmis ama sarkma yok.ki ben 25 kilo verdim.

süper.2 kilo hemi de.
pazartesiye kadar da 68 e rahat düsersin.tebrikler😍
şöle bisey oluyo

İyi geceler kızlar
Saat 7 gibi 8 km yürüdüm geldim
İnternetimde sorun vardı giremedim 😩
A Amanedenolmuyo canım iyi misiniz çıktınız herhalde mesajını alıntı yapmıştım çıkmadı ? 🙏🥰

Helal 🧿🤩🥰

Tebrikler valla helal 45 saat 👏🤩🧿
Afiyet olsun canım fakat ikinci seferde daha hafif gidersin yiyeceklerde mide için 🥰
Sebze meyve suyu( taze sıkılmış yada çok hafif sebze çorbaları ilk etapta ideal sonradan az meyve sebze vs. )

Afiyet olsun hadi iyş sonuçlar gelsin umarım taktiğin işe yarar 🥰🙏

Afiyet olsun 🥰
Yavaş yavaş düzene girer ama ben gördüklerimi yazayım yine de 🙈
İyi bir ilk öğün sonrası ara çok kuvvetli, bu kadar yüklü bir araya gerek yok, ara öğün acıkmadı isen gerçekten yeme yada çok hafif tut
Hurma-2 meyve bir gün İçin çok (Şeker)
2 ekmek-1 avuç leblebi-ayran aşı çok (Karbonhidrat)
İki gruptan da birer tanesini tercih etmek mantıklı
Protein tüketimin çok az canım onu arttır, özellikle dikkat et, daha tok tutar örneğin kahvaltında peynir bol, 1 yada 2 yumurta vs yeseydin çok daha tok durursun 🥰

👏😂

Hoşgeldin 🥰
Senden de ilk sayfa ilk post grup kurallarımızı okumanı rica ederiz
Menülerini de günlük atarsın,
Gayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir inşallah 🙏🥰
Meyvelerini ne miktarda koydun bilmiyorum kontrollü ise sorun yok, günlük çok birsey yememiş olsanda protein az bir menü
Ona dikkat edelim birde oruç saati dışında tarçınlı çay orucu bozar onu yemek penceresine ya da tam açılış öncesine çekmeni tavsiye ederim 🥰

Açlıktan korkma. Bende aşırı korkardım okuya okuya yapa yapa kendimi eğitmeye çalışıyorum
Açlık şifa unutma hep onu telkin et hücrelerine temizlik şansı
Zamanla oturur hiç merak etme 🥰

Afiyet olsun gayet iyi zaten 👍🥰

Hoşgeldin ilk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız mevcut 🥰

Afiyet olsun🥰 menü iyi aslında makarna hariç
bence eti 2 kaşık yerine 4-5 hatta 6 kaşık ye yoğurt ve salata ile bir dahaki sefere sonra makarna hala istiyorsan 1-2 kaşık
Onu da zamanla azaltırsın merak etme 🥰

Afiyet olsun 🥰
İşte bunun İçin tüm menüyü görelim diyorum Mısırın çok bir yükü yok bu menüde ( vücudunda acıktırma etkisi dışında)

Katkısız taze sıkılmış meyve sebze suları en doğrusu
Belki hafif sebze çorbası ( unsuz )
Sonra bir iki parça meyve sebze
Süt, et , yoğurt vs ilk etapta iyi değil
Ağır ağır ilerle canım 👍🥰

Hoşgeldin 🥰
İnşallah fayda görürsün
İlk sayfa ilk postu okursan tüm grup kurallarımız orada mevcut
Menülerini bekliyoruz günlük

Afiyet olsun gecikme kırk yılın bası olmuş hiç dert değil 🥰co

Ya yok o ben değilim 😂
Ben kayısılı form çay içiyorum tadı güzel diye ama bana pek etkisi olmuyor son zamanlarda 😂
Sende işe taramasına sevindim 🙈👏

İmzamı atarım 👏🥰

Afiyet olsun canım 🥰
Patatesleri azaltalım 😉
Çook teşekkür ederim bilgiler için. Bugün dikkate alarak sabah yumurta yedim. Et, peynir gibi ürünlerle hiç aram yok maalesef, sevmiyorum,dün de tok tutsun diye yemiştim, protein problemim var, çok doğru tespit.
Amaaa, 500 gram vermişim🤩😻. Bugün hem kızçem yurumeye başladı, hem 500 gram vermişim, dün başka arkadaştandi, bugün kahveler benden olsun herkese💞💜💃

Son düzenleme:
12 de tarçınlı form çayı içtim
Buçukta 72 saat ile orucumu açacağım
Bir dilim karpuz ve 1 kayısıyı süzgeçten geçirdim bir bardak da su koydum içine 450 gr Bişi oldu gün içinde az az onu tüketeceğim inşalalh 2 de sporum var oraya gideceğim bide diyetisyen randevum var ölçüm var bugün 🙄🙄

Ben diyetin ilk başlarında tüketiyordum Eski menülerimde görürsünüz zaten şimdi hiç içmiyorum canım İnsallah bir daha içmem 🙏

Bir de bu inatçı rakamlar çok kaldığımız kilolarda oluyor arkası çorap söküğü gibi gelecek azim sabır yeneceksin sen onu 💪🤩

Canım bu kilo artık her ne ise kas yada ne dersen ama tartıda moral bozmakta üstüne yok sizin ve grup arkadaşlarımın sayesinde ben direniyorum yoksa bu kadar sabırlı olacağımı düşünmüyorum iyi ki bu gruba katılmışım seviliyorsunuz 🥰

Canım kolay geldin şifa olsun 🧿🤩
Aldığımı vereceğim yine, 70lerden kurtulmak istiyorum artık🙈

Canım hiç pazartesi için heyecanlanma yürüyüşten sonra tartıdım 71 görünce ben şok oldum bu ne yaaa +900 gr şu 6lı rakamı görsem şeytanın bacağını kırmış olacağım gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum ama 7li rakamlar üzerime yapıştı bu ne yaaa
O şeytanın bacağını bende kıramıyorum 15 gündür 72-70 arasında mekik dokuyorum alıp veriyorum sürekli 😒😒

Kolumu kaldirasim yok bugun . Ama simdi gidip bu 30 dk leslie yapcam az da olsa tartida eksi goruyum diye. 😂😂

Tamam canım dikkate alicam

Tamam canım dikkate alicam

Menüm belli yazayim Kızlar

Sabah
Tam yağlı peynir
1 lokmacik simit 1 lokmacik burada degisik bi ekmek turu var ondan yagli bi sey ama
Ceviz
Domates

Ara
1.5 kayısı
Tane hesabı kuruyemiş

15.00 gibi
Kofte patlıcan patates üçlüsü yaptı annem ama patates 1 tane nefis köreltme için yerim körfesinden yerim genelde :)

Back
X