• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrrrrrrrrrrr

Hadiiiiiiiiii

Yapacagizzzzz

Basaracagizzzzzz

Hep beraberrrrrr

Ishal olacagiZZZZZZZZZZZZ

AHAHAHHAHAH
Hadi inşallah🤣 bende keten tohumu yedim bir kaç markette bulamadım kayısılı çayı bende şeftali mangolu çay aldım bakalım o kervana bende katılırım diye ümit ediyorum 🤭

Kızlar evde işler bitmedi anca geldim
Önce bugünkü menüm sonra bir yazdıklarınızı okuyacağım

12: 50 gr beyaz, 30 gr kadar kasar peynir domates salatalık yeşil çay, 10 zeytin
14.30: 1 sek quark sade, 1 beyaz nektar
16: 1 haşlanmış tavuk göğüslü yeşil salata, 1 bardak kefir
Bugün erken kapattım 20/4 yapacağım yarın

Yeşil çay, şekersiz kahve, maden suyu bol su içtim
8 km yürüdüm

Bugunku menu
Yalan soylemicem dosdogru dicem 3 dilim Pizza ve 2 kucuk kare bitter cikolata yedim gunu kapattim 😂 45 dk leslie yaptim 1 saat de eliptik yapcam birazdan gitcek aldigim kaloriler 😂 2 lt su ictim yesilcay kahve . Yanlis beslenme oldu bugun ama hava 37 derece migrenim tuttu hic ugrasmadim yemek yapmak icin . Bas agrima ragmen vicdanim el vermedi de spor da yaptim 😂

Çook teşekkür ederim bilgiler için. Bugün dikkate alarak sabah yumurta yedim. Et, peynir gibi ürünlerle hiç aram yok maalesef, sevmiyorum,dün de tok tutsun diye yemiştim, protein problemim var, çok doğru tespit.
Amaaa, 500 gram vermişim🤩😻. Bugün hem kızçem yurumeye başladı, hem 500 gram vermişim, dün başka arkadaştandi, bugün kahveler benden olsun herkese💞💜💃
O tebrikler hem yavrunun ilk adımları hem de -500 için 🤩👏
Balık da mi sevmiyorsun canım ?
Ya da bitkisel kaynaklı proteinleri tüketmeye özen göster canım 🥰
Selam kızlar,
Sabah:Menemen, 7-8 zeytin, karpuz, yeşillik.
Ara:1 minik kurabiye, fıstık ezmeli süt, 1 meyve, 4-5 kaju.
Aksam:Mercimek yemeği, salata.
Spor normalde yapıyorum ama kilo vermem durunca yapicam. Bu hafta 3 gün Leslie yapmıştım normalde, bir de yüzüyorum.
Afiyet olsun 🥰
Ara çok sağlam olmuş kurabiye ve meyve aynı öğünde fazla 🙈
Menüdeki protein çok az canım onları arttırırsan daha da iyş verim alırsın sporundan
12 de tarçınlı form çayı içtim
Buçukta 72 saat ile orucumu açacağım
Bir dilim karpuz ve 1 kayısıyı süzgeçten geçirdim bir bardak da su koydum içine 450 gr Bişi oldu gün içinde az az onu tüketeceğim inşalalh 2 de sporum var oraya gideceğim bide diyetisyen randevum var ölçüm var bugün 🙄🙄
Kendimle gurur duydum şuan 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Bittiiiiiii🤩🤩🤩
İlk kez diyetisyenin tartısı evden düşük tarttı çok mutluyum bayram öncesine göre 3,0 kilo vermişim 2 kg yağdan dedi 64.1 çıktımmm 🤩🤩🤩
Ay helal 👏
Helal 🧿
Helal 🧿
72 saat ya 🤩🥰🏆
Sonuca da çok sevindim canım süper sonuç 2 kg yağdan 👍😍

Canım bu kilo artık her ne ise kas yada ne dersen ama tartıda moral bozmakta üstüne yok sizin ve grup arkadaşlarımın sayesinde ben direniyorum yoksa bu kadar sabırlı olacağımı düşünmüyorum iyi ki bu gruba katılmışım seviliyorsunuz 🥰
Sen de öyle 😍🥰
Ay dayan dayan dayanmasan çıkar bir anda üste
Nasılsa gidecek sen o hain kilodan daha azimlisin 🤩
kaptanim.bende duraklamaya girdim.
ama nedeni bellisiz.82.1 de takildim.
bende hem kabıźlik var hemde yumurtlama günlerindeyim.ya odem yada bagirsak sorunu.
ne yapsak acep.
öyle inatçı bi vücudum varki mürsil bile fayda etmez bana.
Canım bol bol su, mümkünse yürüyüşü veya sporunu arttır
İlave olarak form çayları tüketebilirsin işine yarıyorsa
Ve menülere çok dikkat canım 🥰
1 2 gun tartida arti ciktik diye karalar baglamiyoruz isimli calisma 😊😊😊
Ay gerçekten şu aralar tam ihtiyaç olan bir görsel grupta 👏🤩🥰
Menüm belli yazayim Kızlar

Sabah
Tam yağlı peynir
1 lokmacik simit 1 lokmacik burada degisik bi ekmek turu var ondan yagli bi sey ama
Ceviz
Domates

Ara
1.5 kayısı
Tane hesabı kuruyemiş

15.00 gibi
Kofte patlıcan patates üçlüsü yaptı annem ama patates 1 tane nefis köreltme için yerim körfesinden yerim genelde :)
Afiyet olsun canım 🥰

Bu günlerde cok yogun ve stresli günler geçiriyorum bu yüzden oruç aralıgım cok fazla olmuyor 12 saat lık dilime uyabiliyorum ancak menüm e dikkat ediyorum sadece gece uykusuzluk lar beni zorluyor mutfaga gitmemek için zor tutuyorum kendimi zaten zor veren bünyem var artı menopoz artı yaş burda sayenizde fazla girmesem de okuyup yasamadan cıktıgım oluyor hepiniz cok tatlı cok iyi insanlarsınız iyiki buradayım blondeaddict blondeaddict teşekkür ederim ilginiz için vermesem de kilo almıyorum inşallah daha da iyi olacak
Ayyy ne güzel maşallah hiç yapamıyorum ben yaa offff 7 gibi akşam yiyorum sabah 11 ri zor yapıyorum
Aşırı Bi iştah patlaması var bu günlerde kendimi çok kötü hissediyorum artık
Canım inşallah feraha çıkarsın tez zamanda 🙏💐
Kilo alma da duraklama olur hayatta fırsat buldukça gel canım kopmamak İçin 🥰
Selam kızlar
15:00
5 köfte üç çatal noddle ve salata
Bugün de doyduk şükür😅
Regl oldum sonunda ama çok şişim p tesiye inerim inş😢
Su 2 lt bugün ve yarın sporum yok kasları onarım için dinlendirmem lazım-çok çalıştılar ya🤣
Afiyet olsun inşallah iyi sonuç alırsın 🙏🤩
blondeaddict canim yazılarınızı 6 eylule kadar yarim yarim okuyabileceğim hazirlandigim bir sinav var. Gunluk kilo bildirimimi yaparim pzrtesi kilomuda yazarim. Sporuda azalttim malesef:((
Tamammi canim
Bugünkü menüm
11:30
Yoğurt içine musli ve 1 şeftali

16:00 tavuk ve biber izgara ile kavun
Su 2 lt
Canım notumu aldım 👍
Afiyet olsun 🥰
Merhabalar ilk günkü yemeğimi paylaşıyorum:)) Sabah 85.2 kg çıktım.

Kahvaltı: (Saat 11:30)

2 bisküvi (maalesef ilk günün hatrına diyelim bir daha olmasın:))
4 kaşık yoğurt
2 kaşık süt
3 kaşık yulaf
biraz çörekotu
biraz chia tohumu
2 tane ceviz
1 adet haşlanmış yumurta

Akşam: (Saat 17:00)

Bir parça fırında pişmiş tavuk
4-5 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

Yemekten hemen sonra:
Şekersiz Türk kahvesi

Daha da bir şey yemem bitmiştir: ) yatana kadar suyumu 3 lt'ye tamamlarım.
Afiyet olsun 🥰
Yarın daha iyi olur eminim 🤩

O tebrikler hem yavrunun ilk adımları hem de -500 için 🤩👏
Balık da mi sevmiyorsun canım ?
Ya da bitkisel kaynaklı proteinleri tüketmeye özen göster canım 🥰

Afiyet olsun 🥰
Ara çok sağlam olmuş kurabiye ve meyve aynı öğünde fazla 🙈
Menüdeki protein çok az canım onları arttırırsan daha da iyş verim alırsın sporundan

Ay helal 👏
Helal 🧿
Helal 🧿
72 saat ya 🤩🥰🏆
Sonuca da çok sevindim canım süper sonuç 2 kg yağdan 👍😍

Sen de öyle 😍🥰
Ay dayan dayan dayanmasan çıkar bir anda üste
Nasılsa gidecek sen o hain kilodan daha azimlisin 🤩

Canım bol bol su, mümkünse yürüyüşü veya sporunu arttır
İlave olarak form çayları tüketebilirsin işine yarıyorsa
Ve menülere çok dikkat canım 🥰

Ay gerçekten şu aralar tam ihtiyaç olan bir görsel grupta 👏🤩🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Canım inşallah feraha çıkarsın tez zamanda 🙏💐
Kilo alma da duraklama olur hayatta fırsat buldukça gel canım kopmamak İçin 🥰

Afiyet olsun inşallah iyi sonuç alırsın 🙏🤩

Canım notumu aldım 👍
Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰
Yarın daha iyi olur eminim 🤩
Yok tatlım buradan ayrılmam yoksa buradan koparsam bittigimin resmidir

Bugunku menu
Yalan soylemicem dosdogru dicem 3 dilim Pizza ve 2 kucuk kare bitter cikolata yedim gunu kapattim 😂 45 dk leslie yaptim 1 saat de eliptik yapcam birazdan gitcek aldigim kaloriler 😂 2 lt su ictim yesilcay kahve . Yanlis beslenme oldu bugun ama hava 37 derece migrenim tuttu hic ugrasmadim yemek yapmak icin . Bas agrima ragmen vicdanim el vermedi de spor da yaptim 😂
Canım o kadar spora kalmaz inşallah 😊
Geçmiş olsun migren için çabucak toparlarsın inşallah 💐
Iyi aksamlar kizlarr :KK52:
16.00 bi dolu kase yulaf lapasi yedim:kk77:
20.00 1 domates biraz kasar peynir:halay:
Acıkmadım aksam o yuzden domates kasarla kapattim defteri suana kadar 2.800 l su icmisim:KK71:
Afiyet olsun 🥰

Canım o kadar spora kalmaz inşallah 😊
Geçmiş olsun migren için çabucak toparlarsın inşallah 💐

Afiyet olsun 🥰

Kalirsa da bu hafta takilmiyorum Baskanim. Evde degildim biliyosun . Vucudum zaten sisti . Yuzugum parmagima oturdu cok zor cikardim. Stres yorgunluk sicak hava migren derken anca bu kadar oluyo 😂 tartida ayni cikmaya raziyim ben bu hafta 😂 ama pazartesiden itibaren bomba gibi devam edicem yine 👍

o katlanma sarkmadan kaynakli olmaz canim.
belli ki onceden bakmamaşsin.belki daha coktu.biraz daha kilo verince düz olur.
bende 2 3 katti.dün farkettim bende.baktim katlar gitmiş.simdi de incelme zamani.
ay en sonunda kadinsı bi vücuda doğru gidiyoruz:rolleyes:
ya olabilir cok kilo alinca aynalara bakmaz olmustum zaten......

Bugunku menu
Ya ağlarım ama😢😢
Ben de harıl harıl evde diyet çikolata yapımı videoları izliyorum🤣🤣🤣
Bu arada thef tohumu çayı duyan-kullanan oldu mu?
blondeaddict blondeaddict acaba oruç penceresinde içilebilir mi ki?

İyi akşamlar kızlar ben hiç Bişi yiyemedim midem almıyor 1 bardak bile gelmez karpuz kayısı suyu içtim
Bir dilim domates yedim kusacaktım resmen bende gene sadece su içmeye devam ettim inşallah hastalanmam ya ama çok iyi hissediyorum 3 de 1 saat spor yaptım eve geldim kışlık menemenlikleri yaptım eşimin hafta içi yediyi keteleri yaptım evi temizledim ütü yaptım daha şimdi oturdum ama hala enerjim var 🙄🙄

Ya ağlarım ama😢😢
Ben de harıl harıl evde diyet çikolata yapımı videoları izliyorum🤣🤣🤣
Bu arada thef tohumu çayı duyan-kullanan oldu mu?
blondeaddict blondeaddict acaba oruç penceresinde içilebilir mi ki?

Haftada en fazla 2 kere %50 bitter cikolatali cikolata yiyorum ben valla 😂 eher abartmicana inaniyosan sende turk kahvesinin yaninda falan bi iki kare yiyebilirsin. Insan kendini cok kisitlayinca da diyet yapmasi kalmiyo.

slm bu gunku menumuya yazayim butun gin disardaydim yeni eve gelebildim,
saat 10.30 2 yumurtadan omlet 1 kk beyaz peynir, domates, salatalik, 8 zeytin
16:00 2 adet tavuk cöp şis, ayran,cok az salata ve 1 cay kasiginin ucuyla limonlu dondurma
su icemedim disardaydim saat 1 de yatarim yatana kadar 2lite su hedefim

Back
X