ay cok iyi vermissin nasil basardin if lemi.
Ben spor yapinca dizlerim inciliyor canim. Ben 70 e duaunce yapicam. Arada yuruyus yapiyorum sadece.
60.saatteyim şaka gibi sıfır açlık kendimden şüpheleniyorum gece uykudayken kaçamak yapıyorum heralde
60 ci saatmi nasil yani 60 saattir agzina bir yiyecek girmiyor yani. Su orucumu yapiosun yoksa?

Ay pes neler duyuyorum burada

slm kızlar.ben bugün menü bildirmicek cünkü uzun oructayim.48 saat yapmayi düsünuyorum.
en son dün 16.20 de yemeyi birakmistim.
yarin akşam 16.30 gibi acarim.
dünku yediklerim bana 1100 gr olarak döndü çünkü.üstüne kabız olmam süs biber ekti.
ins geldigi gibi cabuk gider.

bide spor yapanlar nasil yapiyorsunuz.ben basladim mi evdeki minnoş bana engek oluyor.uyumuyor da gündüź.
bana aşırı düskün.babasina gitmiyor.
mekik cekmeye calisiyorum.gelip karnima.oturyor.gobegimi acip sariliyor.
twistere cikiyorum.ağlamaktan heal oluyor.bacagima yapisiyor.
video açsam da durmuyor.
bir şu bebeye 1 saat baksa guzel olacak.
cocugu küçuk olanlar siz nasil yapiyorsunuz spor isini?

Eliptik bisikletin cok faydasi oluyor . Yarindan itibaren leslie 5 mil yapmaya baslicam ben . Boosted walk terletmiyo beni artik . Bu arada kac kilosun sen?

Ben spor yapinca dizlerim inciliyor canim. Ben 70 e duaunce yapicam. Arada yuruyus yapiyorum sadece.

60 ci saatmi nasil yani 60 saattir agzina bir yiyecek girmiyor yani. Su orucumu yapiosun yoksa?

Spor yapmadigin icin oluyo o . Eger spor yaparsan bacaklarin eklemlerin guclenir . Kendini zorlamadan yavas yavas yapabilirsin . 1.5 aydir if ve spor yaptim . Bu hafta biraz sallamak zorunda kaldim ama yarindan itibaren Gene onceki duzen ile devam . Onemli olan spor ve su tuketimi. Sadece diyet ile tartida eksiliriz ama vucudumuz sarkar.

yaparken vucudum cok agir geliyor canim ya. Kilom fazla geliyor yani. . Az daha verim yaparim ben hatta sadece gobek yapicam etim sıkı benim. Dogumdan kalan gobek var bi tek. Sanada bravo vallahi. Aksamlari ilk defa tok hissediyorum ya. Ben bu if e bayildim
Yarin sabah tartilip yapacagim ins cnm.
Hayirlisi olsun canim

Afiyet olsun umarım patır patır dökülür kilolar
Afiyet olsun canım
Umarım canım
Yemişsin afiyet olsun pişmanlık duy diye yazmayacağım ama ; kahvaltıya filan gittiğinde kendini kısıtlanmış hissetme karbonhidrat tüketmek zorunda değilsin ki ?
Bir sürü peynir çeşidi, yumurta türleri belki ceviz kuruyemiş bol salatalık domates yeşillik zeytin mutlaka vardır Tabağını dolu dolu doldurur yani
Beyninden o düşünceyi at

Kızlar yarın başlamak istiyorum ben de. Tahıl ve baklagil önermiyosunuz değil mi? meyve de 1 porsiyon öneriyosunuz sanırım
Merhaba
Hiç bir porsiyon önermiyoruz canım. Meyve Karbonhidrat sınırlıyoruz ama hiç yememe gibi bir şey yok hiç bir şey için. Sadece protein salata sebze daha fazla tüketiyoruz

Hoşgeldin canım
Aynen az yemek sağlıkmış yıllarca tıkamışız kendimizi
Umarım burada doğruları uygularız beraberce
Afiyet olsun
Önümüzdeki maçlara bakalım
60.saatteyim şaka gibi sıfır açlık kendimden şüpheleniyorum gece uykudayken kaçamak yapıyorum heralde
Helal bir rekor daha geliyor
İnşallah canım kolay gelsin
Haydi şifa olsun
Ufak bebelerle zor be yattığı saate filan denk getirsen geç oluyordur tabi

90 üzeriyim cnm malesef. Doguma 110 ile girmistim. Ancak bu kdr verebildim.
Verirsin takma kafana . Hersey kafada bitiyo . Mesela ben bugun cok fazla yedim yarin dengelerim aksam sporumu yaparim . 1 ay duzenli yap farki gorunce daha da sevkleniyosun . Kendini taniyosun sistemini buluyosun onemli olan tartida arti da gorsen devam etmek .

Ilk basta bana da cok agir geliyodu . Onceden 5 sn plank duramiyodum simdi 1 kerede 1.5 dk durabiliyorum cok zorlayinca. Kaslarimiz zayif oldugundan oyle oluyo iste .

Aynen . Onumuzdeki maclara bakcaz artik

saol kaptanim.
bizle birlikte yatiyor.bizden evvel kalkiyor
gece yapsam bile gecede 50 kere kalkiyor.

Benim oglan ben sabah spor yaparken cok guluyo Komik gorunuyorum galiba bilmiyorum bide oglusu aksam uyutup o zaman yapiyorum . Gec de olsa spor yapmadan yatmiyorum. Son kalan enerjimle spor yapip yatiyorum .

Harikasınn canım bi 72 saat daha geliyor süperler tartıldın Mı fark varmı ?
1350 gr fark var şu an ama o da bayram ve bayram sonrası aldığımı verdim gibi 71,1 şuan saat gece 12 de başlattım saati o yüzden bu gece 12de bitecek 72 saat ama tartılmam için sabahı bekleyeceğim heralde 82 saat olur artık

Evet 72 saatlik ben geç kaldım herkes bitirdi bile

Haklisin cnm.

72 saatlik oruclar hangi asamada yapiliyor cnm. Cok bilgi sahibi deilimde bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…