- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.621
burda 100 den dusen arkadaslar var hic uzulme ama kacamak bile yapma artik. ilk once 90 lar hedefin olsun sonra 80 ler, zaten kilo verdikce birakmak istemeyeceksinKizlar bir süredir kilo aldigimi hissediyordum ama tartiya cikmamistim. Simdi ciktim birde ne göreyim 100ü bile gecmis 101 olmusumilk önce yazmaya bile utandim. Ama sonrasinda zararin neresinden dönersen kardir dedim kendime. Desteklerinize cok ihtiyacim var...
cok gecmis olsun rabbim şifalar versin oğluşuna... sizin gibi pozitif bir annesi oldugu icin cok sevindim.....Rabbim karsiniza guzellikler cikarsin daima
Cok haklisin cnm. Bende yenidogan hemsiresiyim bu islerim cok icindeyim. Bende hep söylüyorum saglikli cocuk en büyük nimetlerden biri. Kötü durumda olan bircok evlat var haklisin. Rabbim hepsine sifalar versin. Nörolojik bir sorunu olmamasi cok güzel ama.
Bu halde olmayi asla istemiyorum cnm. Bu gercek ben deilim ve mutlaka kilo verecegim. Ilk hedefim 9 lu rakamlar haklisinburda 100 den dusen arkadaslar var hic uzulme ama kacamak bile yapma artik. ilk once 90 lar hedefin olsun sonra 80 ler, zaten kilo verdikce birakmak istemeyeceksin
Saolasin cnm.Allah sana da kolayliklar versin canim guzel ama zor bi is
Kizlar bir süredir kilo aldigimi hissediyordum ama tartiya cikmamistim. Simdi ciktim birde ne göreyim 100ü bile gecmis 101 olmusumilk önce yazmaya bile utandim. Ama sonrasinda zararin neresinden dönersen kardir dedim kendime. Desteklerinize cok ihtiyacim var...
günaydin,
Geçen haftaki kilo 78.2 kg
bu haftaki kilo 76.9 kg
aradaki fark -1.3 kg
herkese tartıda bol eksiler......
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 70.6
Bugün 69.4
Fark 1200
Günaydın kızlar
Bayramda tartılamamıştım
Geçen hafta 66.7
Bugün 63.8
Aradaki fark 2.9
Günaydın kızlar
Hafta ici 50.1 bile görmüştüm.ama şimdi 50.7 cıktı
Gece n hafta 51.2.
Bu hafta 50.7
Fark 500
Günaydın
Bütün partileyebilirim
Çünkü kilo 65 olmuş
Fark 900 gram
En son kilo 65.9 du :)
Canım bu hafta biraz dikkatle sen inişe geçersin inşallahGünaydın arkadaşlar
Benim kilom sabit 64
Haydi hayırlısı sağlıkla vergünaydın arkadaşlar kilom 74.9 bugün bismillah :) saat 10-18 arası besleneceğim bugün.
Canım utanacak ne var aşkolsun rahat ol buradaKizlar bir süredir kilo aldigimi hissediyordum ama tartiya cikmamistim. Simdi ciktim birde ne göreyim 100ü bile gecmis 101 olmusumilk önce yazmaya bile utandim. Ama sonrasinda zararin neresinden dönersen kardir dedim kendime. Desteklerinize cok ihtiyacim var...
Canım çok tebriklerGünaydın kızlaaaaar
Geçen hafta: 54.4
Bu hafta: 53.1
Fark: 1.3
İyi sonuç tebriklertakipteyim buraya.. listeye hiç girmeyeyim :)
geçen cuma 86,3
bugün 85,9 :)
3. günüm.
Cok tsk ederim. Bir anda sok oldum ama gecti. Bugüne kdr istedigim herseyi elde etmeyi basladim. Bunu da basaricam. Iyiki bulmusum siziNasil ki sacin gozun renginden utanmiyorsak kilodan da utanmuyoruz . Olabilir 101 de olabilirsin. Ama 1 ay diyet ve sporla 8 -10 Kilo arasi verebilirsin . Uzulme canim hep birlikte vericez bu kilolari ❤❤❤❤
Istikrarimi bozmicam kaptanim emin olabilirsin. Bende inaniyorum haftaya ilk hedefime ulasicam. YasasinTebrikler kızlarmasallah çok güzel gitmiş süpersiniz
Canım bu hafta biraz dikkatle sen inişe geçersin inşallah ❤
Haydi hayırlısı sağlıkla ver
Canım utanacak ne var aşkolsun rahat ol burada
Sadece istikrarla devam et, ilk günden herseyi
Disipline sok demiyorum ama hayatında ufak ufak ama Sürekli iyiye gidecek değişiklikler yap
Yürümüyorsan 15 dakika ile başla, porsiyonları küçült abur cubur vs çıkart
Ay buralarda ol bir haftaya iki haneli rakamlardasın merak etme❤
Canım çok tebrikler
Şişkinlik konusu bende de var regl haftası boyu oluyor çok gıcık
Haftaya esas sonuç çıkar
1 mil olandan başla kuzum. 1 hafta sonra 2 mile geçersin. 1 mil 15 dakika zaten. İyice alıştıktan sonra 2 mil ama 4 mil değerinde olan var, onlara geçersin. Yürüyüş de güzel ama bunlar kardiyo. Doğumdan sonra bile herhangi bir sarkmam vs olmadiysa geçmişimde spor yapmış olmaya bağlıyorum. Bir de yaptıkça alışırsın. 15 dk.oglusun seni takip eder ben. Yapmaya çalışır o da. Yazarsın yapincane güzel.dogru söyluyorsun haklısın.hasta olabiliyorlar.
onemli olan güçlu olabilmek.sorunlarin üstesinden gelebilmek.ben hic böyle düsünmemistim.şimdi anladim seni.
umarim bu hayat size hep güzelliklerle geri dönüs yapar.yavru kuşuna da hayatta hep kolaylıklar verir.
minnosum spor da yapiyor desene.onun o minik ellerini ayaklarini yerim.
belki de doğru söyluyorsun.ben en son 90 kilolarda yaptim.carpinti oldu.simdi daha hafif hissediyorum.belki de yaparim simdi.yarin bi deneyim bari kız:)
Kaptanim kilolarimiz yakın kapisalim mi?Günaydın kızlar
Mesajımda düzeltme yaptım unuttum geçen hafta 76 olduğumu uzun oruç sonrası tartılıp 0,5 vermiştim sanki onu geçen hafta bası sonucu gibi okumuşum
Hafta içi tartılınca karıştı
Geçen hafta :76
Bu hafta;75.5
Fark 0,5
Sizlerin sonuçlarını çok merak ediyorum umarım güzel sonuçlar geliyordur hemen bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?