• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 2. sayfada blondeaddict blondeaddict arkadasimizin paylaştıgı bi yaziyi gordüm.
oruç saati bitmeye yakin egzersiz yapilinca daha çok yağ yakılıyormus.
arastirdim gercekten de doğruymus.
ben genellikle bu aralar.yemekten hemen sonra yürüyüse gidiyorum.
hem halsiz.hemde yorgun hissediyorum ve kilo veririm yok gibi bisey.
bundan sonra orucu açmadan önce gidip 1 saat yüricem.
aksam da yüricem.
1 hafta tartılmicam.
bakalim.haftaya kadar kaç kilo verecem:KK69:
Evet orucun son saatine getirilen spor yap yakma konusunda gerçekten fayda sağlıyor
Vucüt yağ yakma modunda iken spor olayı pekiştiriyor. hatta birçok sporcu antrenmanlarını buna göre düzenliyormuş diye okumuştum
Merakla bekliyorum sonucunu

Canım , ellerine sağlık vakit ayırıyorsun çok teşekkür ederiz 😍😍😍
Bi önerim olacak haftanın ilk üçünü seçsek her hafta acaba daha mı çok gaza geliriz 😂🤗🤗🤗
Rica ederim ne demek 🥰
Mutlu oluyorum rakamları görünce
Olabilir tabi ki seçelim o zaman dur hemen açıklayayım 🤩🤩🤩🤩🤩

Canım onun için yüzde hesaplaması lazım ama

Direk kilo kaybına bakıp olmuyor

Cuma yarışmalarında da öyle ya
Eğer cuma yarışmaları gibi yapalım derseniz herkes bundan sonra yüzdesini de yazsın haftayadan itibaren paylaşalım doğru rakamsal direk hesap yanıltıcı olur
Herkes yazsın fikrini ben uyarım

Son düzenleme:
Afiyet olsun cankm

Ne kadar gecikme olur ? Eğer çok değilse atıyorum yarım saat bir saat ben olsam Yürürüm geç yerim ve ertesi gün geç açarım sen bilirsin 🥰

🥰🤩🥳🏆

Aynen senin katkını da unutmayalım bence.
bası çeken sensin 🏆🥳🤩🥰👏

istediğin zaman yaz canım 🥰

Helal valla ne güzel organize olmuşsun menü de süper afiyet olsun 👏🤩🥰

Ben biraz fazla hirsli bi insanim. Birseyi kafama taktim mi olana kadar zorluyorum 😂
Ama ben 30 Kilo da beklemiyodum yani . Cunku az kisi yazmis gibi gelmisti bana 😂😂

Eğer cuma yarışmaları gibi yapalım derseniz herkes bundan sonra yüzdesini de yazsın haftayadan itibaren paylaşalım doğru rakamsal direk hesap yanıltıcı olur
Benim için farketmez canım , yüzde de olur veya en çok kilo verende olur ben ikisinede varım 😍🖒🖒🤗

Çok kötü yorumlar var o yüzden onu iptal ettik.. nasıl insan bunlar ya, hiçmi kul hakkı düşğnmezler.. bırak koltuk takımı aldığın elbise kötü gelse ve cvp gelmese insan sinir hastası olur, yediremez kendine.. birde büyük eşyalarda depresyondan boşanmaya kadar gider..ortalık dolandırıcı kaynıyor maalesef.. bu arada şikayet var da parayla yorum yapıp siliyor..o da baya haberlere falan çıkmıştı
C capoeira merhaba alışverişlerde genelde instgramı tavsiye etmem. Tanıtılan ürün ile gelen ürün farklı olabiliyor. hele yorumlar az ise veya hep olumlu ise de kuşku uyandırıcı(kötü yorumlar silinebiliyor) kardeşiniz mobilya almak için neden instegramı tercih etti ?

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum diploma günü gibi resmen ne güzel bir gün :KK49: haftaya 30lu sayilar yazılsın buraya inşallah
Evet yüzde olmali 90 kilo bir kisinin 2 kilosu ile 50 kilo bir insanin 2 kilosu esit değil
Teşekkürler canım doğru söylüyorsun
Yakında seni de alacağız listeye paylaşımlara devam tartı da çabuk gelsin 😂🥰
kilo veren arkadaşları kutluyorum Hoppa blondeaddict blondeaddict ellerine sağlık ugraşların için. yüzdelik hesaplamalar ve haftanın ilk üçü de güzel fikir.
Rica ederim canım ne demek 🥰

13/7 menü 18/6
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 8 siyah zeytin , 2 kk beyaz peynir yeşillik domates salatalık çay
16: hayatımda ilk defa chia tohumu tadına baktım süte karıştırıp Puding yaptım 1 ufak bardak ve çok sevdim 🥰
17.50: ızgara çipura (200 gr kadar) ve bol salata
Yeşil çay, kahve, maden suyu, bol su içtim
Normal çay muhtemelen akşam içerim
Bugün listelerle meşguldüm yürüyüş yok yarın acısını çıkartırım 🤩

Bu gün kabak detox unun 2. Günü bitti çok şükür :halay:
Sabah 9 a doğru 1 haşlanmış yumurta, çok az peynir
12:30 Öğlen evden hazırlayıp götürdüğüm yağsız tuzsuz 1 adet kabak kavurması üzerine 2 kaşık yoğurt
Ara: malesef çok acıkınca 2 3 tane bisküvi attım ağzıma
18:30 1 tane yağsız tuzsuz kavurduğum 1 adet kabak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık çoban salata kapanııış ❤️
Şuana kadar 2,5 litre su tükettim yatana kadar 3 ü geçicek , 1 saat sonra evde spor:KK76:
Darısı yarının başına İnşallah 🧿

Teşekkürler canım doğru söylüyorsun
Yakında seni de alacağız listeye paylaşımlara devam tartı da çabuk gelsin 😂🥰

Rica ederim canım ne demek 🥰
Ayyyyyyy geldi tarti geldiiiiiiii :21::KK55: benden mutlusu yok şuan:))) yarin sabah kilomu bildireceğim insallah canim

Gun menusu sabah 1 haslanmis yumurta 4 dilim sucuk 1 dilim peynir zeytntoplam 253 kalori oglen 1 incirli top 30 kalori aksam 200 gr tavuk gogsu birde Kase katıklı aş(yogurt nohut yarasin ve kuru fasulyeyle yapilir ) toplam 580 kalori ve bugunu 863 kalori ile kapatmis bulunmaktayim .

C capoeira merhaba alışverişlerde genelde instgramı tavsiye etmem. Tanıtılan ürün ile gelen ürün farklı olabiliyor. hele yorumlar az ise veya hep olumlu ise de kuşku uyandırıcı(kötü yorumlar silinebiliyor) kardeşiniz mobilya almak için neden instegramı tercih etti ?
Merhaba .. ilgin için tşklrlr
Taşınacaklar, eşi sadece pazar evde..bebeği 2 yaşında, mAğzalara gel git yapamam üstelik vaktimde yok tüm telaş bende birde mağzalarla uğraşmıyayım dedi.. instadan bulduğu mobilyacı mesela bugün eve kumaş kataloğunu getirecekti

Back
X