• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler 😊
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
8 zeytin
3dal taze soğan
1 salatalık
1 hurma

Ara
60gr Çiğ yer fıstığı

Aksam
400gr cacık
100gr kavurma
3 lt su. Spor yok malesef 😊
Canım gayet iyi gidiyorsun güzel menü afiyet olsun 👍🥰

Normalde bende de etki yapmiyo . Ben 2 tane Form cayini koca bardaga koyuyorum posetler icindeyken iciyiorum sonra ustune bi daha su koyup bi daha iciyorum bi daha koyup iciyorum 😂 anca oyle ise yariyo 😂
Bak Ben napıyor um
O poşette ki distein maddesi kısırlık yapıyor diye küçük demlik ile suyu kaynatıyorum.
Sonra beyaz şeffaf poşeti yirtiyirum
Içine döküyorum
Biraz çökünce içiyorum..

Tabi bunun için demliğe takılan demlik süzgecinden de aldım taktım ki akan çay tortusuz aksın

Hatta bazen soğutup dolaba koyup da içiyorum ama o zaman pek güzel olmadı yesil çayı denemiştim.

Yukarda okudum şimdi.
Ben salatalık kiraz sapı ve çubuk tarçın atıp suya açlık saatinde içtim bugün :confused:
Şimdi çubuk tarçın atarak hata mı ettim kaptan:KK8:
Nedir cezam:cool:
Cezası vücuduna insülin salgılattın ve yağ yakma veya uzun oruçlarda otofajiye geçemedin 😂
Canım hiç biri olmaz ekleme ( yağ, maydonoz sirke, limon da )
Şimdi olayı daha öncede çok konuştuk ama oruç fazında vücuduna kalorili birsey sokmuyorsun ki vücudun bunu yiyecek algılayıp insülin salgılatmasın
Sade içeceksin eğer tam oruç açmadan önce değilse
Bazıları bunu az bir kalori olursa zararlı görmez ama ben bildiğim uyguladığım doğrusunu yazayım tercih senindir 🥰
Şekersiz çay kahve, yeşil çay, bol su sade maden suyu dostum olsun gerisi oruç açarken yada tokluk fazında rahatça tüket
Bizde baskı yok 😉

Kaptan bir de Nescafe ile kakao karıştırıp içtim...

Hani şu popüler diyet kahve Varya onu anımsatsin diye...

1 çay kaşığı Nescafe 1 çay kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı da süt ekledim :KK8: :KK8: :KK8: :KK8:
Süt kakao da olmaz açlıkta 🙈
Ay sen niye bunları tokluk pencerende tüketmiyorsun rahatça 😂

Cezası vücuduna insülin salgılattın ve yağ yakma veya uzun oruçlarda otofajiye geçemedin 😂
Canım hiç biri olmaz ekleme ( yağ, maydonoz sirke, limon da )
Şimdi olayı daha öncede çok konuştuk ama oruç fazında vücuduna kalorili birsey sokmuyorsun ki vücudun bunu yiyecek algılayıp insülin salgılatmasın
Sade içeceksin eğer tam oruç açmadan önce değilse
Bazıları bunu az bir kalori olursa zararlı görmez ama ben bildiğim uyguladığım doğrusunu yazayım tercih senindir 🥰
Şekersiz çay kahve, yeşil çay, bol su sade maden suyu dostum olsun gerisi oruç açarken yada tokluk fazında rahatça tüket
Bizde baskı yok 😉
Sagol canım...
Favori mesajlarıma ekledim notlarıma alayim:KK25:
Yarın daha dikkatli olurum.

O degil kafein fazlası kabızlık yapıyor diye siyah çayı,kahveyi filan iyice düşürmüş tüm...:KK8:
Şimdi açlık saatinde ağzım boş durmasin diye anca çay yapıyorum:cool:

Sagol canım...
Favori mesajlarıma ekledim notlarıma alayim:KK25:
Yarın daha dikkatli olurum.

O degil kafein fazlası kabızlık yapıyor diye siyah çayı,kahveyi filan iyice düşürmüş tüm...:KK8:
Şimdi açlık saatinde ağzım boş durmasin diye anca çay yapıyorum:cool:
Bir süre sonra sürekli bir şey içeyim durumun olmaz inşallah o his de azalıyor 😂🥰

Süt kakao da olmaz açlıkta 🙈
Ay sen niye bunları tokluk pencerende tüketmiyorsun rahatça 😂
Kac aydır Nescafe bile içmiyordum yaaa:confused::confused::confused::confused::confused:
Maksat ağzım boş durmasin
TV izlerken :KK8::KK8::KK8::KK8:
Ya varya ben 6 da işten gelip 12 ye 1 e kadar yiyen insandim.....2 aydır yemeyip içmiyordum ama bu açlık saati uzunluğu psikolojik galiba:confused:

Kac aydır Nescafe bile içmiyordum yaaa:confused::confused::confused::confused::confused:
Maksat ağzım boş durmasin
TV izlerken :KK8::KK8::KK8::KK8:
Ya varya ben 6 da işten gelip 12 ye 1 e kadar yiyen insandim.....2 aydır yemeyip içmiyordum ama bu açlık saati uzunluğu psikolojik galiba:confused:
Hayır bide öyle sigara filan da içmedim ağiz alışkanlığı olsun:KK8:
Boğa burcuyum hep ondan:KK28:
Nescafe sade iç.Türk kahvesi candır zaten. Hatta içebiliyorsan ben filtre kahve tavsiye ederim daha kaliteli bir kahve nescafeden. İlla makine değil frenchpress ile de hazırlayabilirsin
O saatleri başka şeylerle doldur sürekli yemek içmek düşünme 😂
Ardında başarı var bunu uygularsan unutma 🤩

Nescafe sade iç.Türk kahvesi candır zaten. Hatta içebiliyorsan ben filtre kahve tavsiye ederim daha kaliteli bir kahve nescafeden. İlla makine değil frenchpress ile de hazırlayabilirsin
O saatleri başka şeylerle doldur sürekli yemek içmek düşünme 😂
Ardında başarı var bunu uygularsan unutma 🤩
Filtre kahve de aldım da pek alışamadim.
Kendi süzen poşeti de olanlardan.
Onların aromalilari var bu hafta a101 e gelmiş
Beslenme aralığında onlar olur mu? Peki diyeti daha keyifli hale getirmek istiyorum.

2 aydır diyet yemeklerinden çok sıkıldım..

Boğa burcuyum yemek ten keyif alırdım eskiden ama yemeğin lezzeti yoksa hayatın da tadı yok gibi geliyor....bir tek spor keyif veriyor o zaman da...

Bak Ben napıyor um
O poşette ki distein maddesi kısırlık yapıyor diye küçük demlik ile suyu kaynatıyorum.
Sonra beyaz şeffaf poşeti yirtiyirum
Içine döküyorum
Biraz çökünce içiyorum..

Tabi bunun için demliğe takılan demlik süzgecinden de aldım taktım ki akan çay tortusuz aksın

Hatta bazen soğutup dolaba koyup da içiyorum ama o zaman pek güzel olmadı yesil çayı denemiştim.

Bunu sicak icececksin bence . Etki suresi uzuyo soguk icinde. Bol suda demle o zaman o suyun da hepsini ic . Bide boyle dene bakalim.

Günaydın kızlarrrrr🤩🤩🤩🤩🤩
68. Saat oldu hala dincim
Veeer tartıııııı 64.3 gösterdi ilk başladığımda 66.7 gösteriyordu tartı nerdeyse 2,5 kilo gitti 3 gündeee 🥰🥰🥰 açmam ben bu orucu yaaa kıyamam 😅😅😅
Maşallah canım süpersin vallahi

Back
X