- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Acmak istedim ama acmadim cunku karisma vs demeye basladiEşinle konuşmalısın, şiddetin affı olmadığını, boşanmanız gerektiğini söylemelisin.
Hata etmişsin, kavga varken ortada neden üstüne gidip bir de hoparlör açtın ki!
Ama eşinin hatası daha büyük, ne olursa olsun, her hatanda sana şiddet mi gösterecek yani!!
dayak yiyen ana kızın için çok iyi örnek ciddenKızım için boşanmak istemiyorum
O zaten benim ailemle görüşmeyeceğini söylüyor güya ona el demişler aslında öyle bisey yok ama onun canı öyle istiyor ama ben hem ailemle görüşmek istiyor hem de onun görüşmesini istiyorumsana vuran biriyle hala aynı evi paylaştığına göre barışmak istiyorsun.
yemek yap, cilve yap,ayaklarına kapan özür dile, ailenle irtibarı ömrünce kes belki yabancı olma durumunuz biter.
eşiniz haklı siz ona ters davranıyor dediklerini uygulamıyorsunuz. eşinizi dinleyinO zaten benim ailemle görüşmeyeceğini söylüyor güya ona el demişler aslında öyle bisey yok ama onun canı öyle istiyor ama ben hem ailemle görüşmek istiyor hem de onun görüşmesini istiyorum
Acmak istedim ama acmadim cunku karisma vs demeye basladi
Kızım için boşanmak istemiyorum
Ikimiz de çok severek evlendik biz ama sonunun böyle olacağını hiç tahmin etmezdim
Eşim abimle hiç konuşmamı istedi ben de onu dinleyip onun yanında konuşmak istedimeşiniz haklı siz ona ters davranıyor dediklerini uygulamıyorsunuz. eşinizi dinleyin
ama unutmayın kızınız annesinden büyüdükçe nefret etmesin bunca olaya şahit ola ola
Eşim abimle hiç konuşmamı istemedi o yüzde yanında konuşmak istedim ben deNeden eşinizin yanında hoparlörden aramak istediniz ki? Abiniz sonuçta istediğiniz zaman arayın olayı ondan dinleyin. Eşinizle abiniz arasında taraf olmanız doğru olmaz. Sizin ailenizle görüşmesi için onu zorlanız yanlış. Zorunla tutmayın.
Eşiniz size şiddet uygulanış bunu aklayan bir sebep olamaz. Çocuk için evliliğe devam etmek kadar saçma bir şey yok bu arada. Anne babanın iki yabancı olduğu evde çok iyi, çok mutlu bir çocuk yetiştireceğinizi mi sanıyorsunuz? Ne yapmam lazım demişsiniz bu evliliği bitirmeniz lazım
1 yıldır evliyizAçmadığın halde mi vurdu
Ne kadar zamandır evlisiniz, ilk şiddet gösterisi mi, birdaha olmayacağına %100 emin olabiliyor musun?
Bu duruma ailen ne diyor, annen baban mesela?
Barışırsan ailen ile artık hiç eskisi gibi olmayacak, razı mısın?
Sevse vurabilir miydi, sevse seni böyle üzgün görmeye sabredebilir miydi?
1 yıldır evliyizAçmadığın halde mi vurdu
Ne kadar zamandır evlisiniz, ilk şiddet gösterisi mi, birdaha olmayacağına %100 emin olabiliyor musun?
Bu duruma ailen ne diyor, annen baban mesela?
Barışırsan ailen ile artık hiç eskisi gibi olmayacak, razı mısın?
Sevse vurabilir miydi, sevse seni böyle üzgün görmeye sabredebilir miydi?
bırakasınız yok kızı bahane ediyorsun yani :)Eşim abimle hiç konuşmamı istedi ben de onu dinleyip onun yanında konuşmak istedim
kızım henüz 4 aylik
1 yıldır evliyiz
Bunların hepsine cevabim hayır emin değilim hiçbirinden ilk de degil ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?