aranızda ayrıldığı sevgilisi ölen varmı?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
merak ettiğim bi konu var kızlar başınıza gedimi..bi zamanlar sevgili olduğunuz bişeyler paylaştığınız insan öldümü..yada ayrısınız ölüm haberini aldınız neler hissederdiniz?

çokkk kötü bi durum..ben çook kötü lurdumm herldee..allh kimsenin başına vermesin:1no2:

öyle bir şey başıma gelmedi...kimsenin başına gelsin de istemem..çok zor olsa gerek...

benimde başıma gelmedi..
ama şaşırırdım..gencecik bir insan hayata gözlerini yummuş..
çok üzülürdüm bende senin gibi canım:teselli:

kızlar bnm 3 sene çıktıqım bi çocuk vardı uğruns her şeyi yaptıqım öleli 2 ay oluyo allah kimsenin başına vermesin cenazesinde kendimi yerden yere atarak aqladım. inşattan düşttü ne kadar ayrılmış olsakda çok etkilendim 6 kilo verdimm

Son düzenleme:
benim başıma değilde kuzenimin ayrılmış olduğu ama seviyolardı biri öldü uçurumdan düşmüş kuzenim çok etkilendi benim yüzümden beni düşünürken diye hatta halüsünasyonlarını görmye başladı ama neyseki başka birini sevdi ve evlendi iyi şimdi ben olsam eski sevgilimi ölmüş duysam çok üzülürdüm ağlardım genç diye.......

ne kötü bi durum yaaa benim başıma gelmedi ama gelseydi çok üzülürdüm.
seninde başın sağolsun beratiyes

aynı okulda oldugumuz bi çocuk vardı trafik kazası sonucu 6 ay önce hayatını kaybetti
her ne kadar fazla bi muhabbetimiz olmasa da genç olması üzücüydü gerçekten çok etkilenmiştim
bir de duygusal anlamda bişiler hissettigim biri olsaydı Allah korusun düşmanım başına vermesin:1no2:

dershaneye giderken aynu sınıfta olduğum bir çocuk vardı..aynı yaştaydık..en ön sırada otururdu..sınıfa sabah hep ilk ben gelirdim hemen arkamdan da o gelirdi..hep geometri sorularını sorardım ona..çok iyi anlaşırdık..liseyide aynı okulda okumuştuk...gerçekten çok iyi biriydi..onunla yaptığım sabah muhabbetlerini asla unutamam..bayram tatili dönüşüydü..derse girmiştik..sıra arkadaşı hoca sınıfa geldikten sonra ayağa kalktı ve arkadaşlar bilali kaybettik hepimizin başı sağ olsun dedi..o anı asla unutamam..tüylerim diken diken olmuştu..çok ağlamıştım..kalp krizinden ölmüştü dururp dururken..ecel işte..bayram tatilinde işaretlediğim geometri soruları vardı ona sorucaktım..kısmet olmadı..derse gelen hocalar bile onun sırasına baktıkça ağlamışlardı..çok acı çok..ben bunu bile uzun süre atamamıştım üzrimden..seneler geçti hala aklımda..nur içinde yatsın canım arkadaşım..onun ölümünden 2 sene sonra yine o dershaneden bir arkadaşımın ölüm haberini daha aldım..beni telefon sapığımdan kurtarmıştı canım benim :)..çok hızlı araba kullanıyordu..araba kazasında ölmüş..onun haberini alıncada yıkılmıştım...of ya ölüm acısı çok zor gerçekten..bazen düşünüyorum da sevgilimi biricik aşkımı kaybedersem ne yaparım diye.ya yaşayamam ki ben..çok düşnüyorum ve düşündükçede ağlıyorum..başıma gelse heralde çok fazla yaşamam ondan sonra..Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..

6 yil önce komsumuzun oglu vefaat etti daha yeni 18 yasina girmisti ben kücüktüm o zaman daha..kendisi nisanliydi..yeni ehliyetini almisti ve arkadasiyla gezmeye gitmisler..geri dönüste kaza yapmislar arkadasi hala yasiyor kendisi vefaat ettii..okula gidiyorduk ayni okuldaydik bütün okul sarsilmisti...yurt disindaydikk..ögretmenler müdür falan hepimiz cok kötüydükk..cenaze namazina gittigimizde nisanlisini gördüm cok kötü bitkin bir haldeydi..annesi babasi herkes cok berbat bi haldeydi..mekani cennet olsun nur icinde yatsin...yazarken bile tüylerim ürperio...hala daha etkisindeydim...hic beklenmedik bi ölüm olmustu...ama ecel iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…