• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

4 yaş var o 25 yaşında ben 21 ama o 19 yaşında duruyo ben 17 :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esim benden 6yas buyuk.bence yas onemli deyil sevgi sayqi olduqdan sonra varsin 10 yas buyuk olsun ne fark eder.:123::132::132::127:

sevgilim benden 2 bucuk yaş büyük fakat ben yaş farkının önemli olduğunu düşünmüyorum:))erkek büyük olur erkek uzun olur erkek akıllı olur erkek şöyle böyle diye işlemişiz hep ama o kadar şey okuyoruz görüyoruz ki tek önemli olan sevgi sadakat adamlık !

Ben sevgilimden 20 gun buyugum :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

eşimle aramızda 9 yıl 5 ay 4 gün var...:9::9::9: eşler arasında yaşın sorun olacağına inanmıyorum....bence önemli olan kafaların uyuşması...

7 yaş var :) ama hala bir çocuk o :) boks u cok sever ve evin içinde haftada iki kez boks yapariz :) enerjisini atamiyor herifim :) oyy iyiki var o iyikiii. Ayrica bence erkeğin en az 5 en fazla 13 yaş büyük olani makbul. Benim fikrim buuu:D:D:D:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

14 yas fark var benim cocukca davranislarim onunda olgunca davranislari var birbirimizi tamamliyoruz diye dusunuyorum...

Back
X