• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda kaç yaş var ?

kendisi tam aksini söylesede daha önceki adaylarını aman arabası bıle yok evı bıle yok dıye reddedıyordu

O zaman parasi için evlendi o adamla.insanin kendine yaptigi kötülüğü bütün dünya bir araya gelse yapamazmis.evle arabayla mutluluklar yakinina ne diyim.

Nişanlım 7 ay küçük benden aynı yaş bile istemezdim erkekler geç olgunlaşır fln diye büyük konuştum ama gerçekten karakter olgunluk yaşta değil başta.. Ben aynı jenerasyon olma açısından en fazla 7 yaş diye düşünüyorum..

Benimki de 9 ay kucuk ama hic bir zararini gormedik. Allah nazardan saklasin bozmasin korusun ama oyle mutluyum ki onunla :):16:

Evet ay farkı pek birşey farkettirmiyor hiç belli değil aksine o daha olgundur ilişkide.. Hiçbir dezavantajı yok canım hatta aynı yaşta olmamıza çok memnunum tamamen karakterin oturmuş olmasıyla alakalı bir durum yaş doğum tarihi teferruat sadece.. :1:

bizimde aramızda 5 ay var. ben büyüğüm :D ama olgunluk açısından nişanlım hep bir adım öndedir. :nazar: :16: size katılıyorum..

Bizim 99 gün var =) beraber büyüyoruz gibi birşey sevgilimle =) ama 2 3 yaş olsa daha iyi olurdu.

11 yaş çok fazla....şimdi olmasada ilerde çok sorun olur bence...çünkü onun 11 sene önce geçtiği yoldan, sen daha yeni geçiyorsun...çok fikir ayrılıklarınız olur...bizim 1 yaş var...ideal bence..

10 yaş var..
yaş farkından ziyade aradaki denge uyumu karakter önemli..

11 yaş çok fazla....şimdi olmasada ilerde çok sorun olur bence...çünkü onun 11 sene önce geçtiği yoldan, sen daha yeni geçiyorsun...çok fikir ayrılıklarınız olur...bizim 1 yaş var...ideal bence..

Canım bizimde 1 yaş var ama 3-4 yaş olmasını isterdim bazen çocuk gibi geliyo bazı davranışları...ama 11 yaş için bişey diyemiycem erkek biraz çocuksu kız biraz olgunsa ortada buluşurlar bence :)))

benim beyde benden 2 yaş küçük :) 2 yıl süründürdüm resmen yaşı küçük diye baktım olmuyor yakışıklı, taş gibi bana da aşık :nazar: eyi bari olsun dedim deliler gibi aşık oldum evliyim ve çok şükür çok mutluyum iyiki olmuş benden daha olgun davrandığı şüphesiz :16: :nazar: :38:

Dimi ama biz çıtır sevıyoz:16: mıutluluğunuz daim olsun:nazar: bır yastıkta buruşalım aşkla:16::16:

Back
X