arapça bilen arkadaşlar lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah bu yazıları birde yanında türkçe birsürü küfür, pkk duvarlar da yazılı idi. Su an benim merak ettiğim bu arapça yazıların anlamı ne lütfen yardım eder misiniz. Ev sahibi ile çok kötü tartıştık bu yüzden az önce ama ayrıntı anlatacak mecalim yok elim ayağım titriyor sinirden.

Sadece arapça harflerine benzer harfler var ve anlamlı hiç birşey yazmıyor merak etme ,korkma

Canim anladigim kadariyla orada arapca birsey yazmiyor yaziyorsa eger yazan cok acemiymis cunku adam akilli bir harf hareke falan hicbirsey yok

Bu arada mevzuyu tam olarak bilirsek belki onunla alakali bi baglanti kurabiliriz

Uydurmasyon biçimde yazılmış arapça ya pek benzemiyo bişey ifade etmediği kesin

Anlamsiz harflere benziyor korkma,insani nefret ettiriyolar iyice gerizekali insanlar

Evet biliyor sayılırım , harflerini , okumasını biliyorum , gerçekten iki üç harf yazılmış ve hiç bir anlamı yok , en azından bence yok

Anlamlı birşey okuyamadim.birkaç harf sıralanmış gibi, a ve n harflerini seçebildim ama hareke yok. Anlamsız birşey..

Benim gördüğüm nun , ha , elif harfi ,başka da bişey yok zaten bilinçsizce yazılmış ,öylesine

Arapca biseyler yazmaya calisip suriyelilere tepki cekmek istemis olabilirler mi acaba?

Anlamlı bi şey yok sadece bir kaç harf var okadar.

Anlamsız harflerden ibaret çizgiler. Allah yazmaya calışmış bir yerde.N un ve ha harfleri var.

Sadece Arapça harfler ve şedde var.
Bencede bir tepki çekmek için yapılmış olabilir

Yazanlar suriyeli çocuklar. Birsürü türkçe küfür pkk ve arapça bunlar penis resmi vardı. Bukadar küfürün içinde bunların da anlamı küfür olabilir mi dedim. Suriye de hereke olurmu bilmiyorum

Yok çok anlamsız hareke olmasaydı da okuyabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…