Aynen osmanlıca da biliyorum arapça da yok bisey cikmiyo zorladim o kadarOsmanlıca biliyorum harekesiz olduğu için o şekilde okumaya çalıştım. Çok kötü yazılmış hiç birşey çıkmıyor.
Bazı harflerin ne olduğu çok belirsiz olmuş. İlkini okuyacak gibi oldum Lam dan sonraki harf mi ney anlayamadım.Aynen osmanlıca da biliyorum arapça da yok bisey cikmiyo zorladim o kadar
Osmanlıca biliyorum harekesiz olduğu için o şekilde okumaya çalıştım. Çok kötü yazılmış hiç birşey çıkmıyor.
Birinci resimdeki o harf o yüzden düşündürdü beni. Mesela o kef mi yoksa üzerinde hareke olan lam mı "w" bu harf ne. Çözemedim hiç.Mikolata,ama etrafinda harekeler var dikkatli incelersen bende ilk harekesiz zannettim ama harekeler var
O w illah taki gibi düşününBirinci resimdeki o harf o yüzden düşündürdü beni. Mesela o kef mi yoksa üzerinde hareke olan lam mı "w" bu harf ne. Çözemedim hiç.
Birinci resimdeki o harf o yüzden düşündürdü beni. Mesela o kef mi yoksa üzerinde hareke olan lam mı "w" bu harf ne. Çözemedim hiç.
O w illah taki gibi düşünün
O aradaki lam harfiyse kelime mantıken ....ü'l.... diye gitmeli. W harfi illahtaki gibiyse sonunda güzel h yi belirten bir yuvarlak olmalıydı aslında. Ama w yi illah diye okursak ....ü'lillah gibi oluyor. Bu osmanlıca hali. Yazı dili Arapçasının da bundan çok farklı olduğunu sanmıyorum.O w illah taki gibi düşünün
Bende o ikilem de kaldım :/ Garip.Ya gerçekten anlamsiz öylesine yazilmis ya da bir sey ima edilmiş gizli sakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?