Aresercim,
Canım hoşgeldinnnn
Benim kahvaltım aynen seninki gibi bir tostile yeşilçay içine de taze limon sıktım daha güzel oluyor
Hiç çay içmedim bugün, kansızlık var zaten artık azaltacağım çayı bir yandan demir ilacı iç bi yandan çayla etkiyi azalt olacak iş değil
Ara olarak da 1 kutu sütün yarısı kadarını içtim kalan yarısını akşam üstü içerim ya da buzdolabına koyup yarın mı içsem:44: öğlene yağsız omlet ile 2 dilim çavdar ekmeği var yanına domates getirdim + kalan yoğurdu getirdim ayran yaacağım geçen gün muz almıştım şu küçük yerli muzlardan onlardan 2 tane getirdim işe 2 gün gider
bugün elimde bir poşetle geldim tam beslenme çantası gibi oldu
madem karar verdik bu yolda herşey mübah dimi
Menün guzel olmuş lilycim proteinin karbonhidratın meyven hepsinden var bence öğlenden sonraki aranı süt yerine muzu tercih et meyve ihtiyacın karşılanmış olur çünkü öğlende yumutğrtayla yeteri kadar protein almış olacaksın bazen istediğimiz gibi gitmeyebilir önemli olan onu fark edip kendini salmaktansa hemen toparlanmaktır... İşte bizde bir inişden sonra hemen toparlanıp acele etmeden yavaş yavaş ilerleyelim zafere dogru
haklısın canım - ben de zaten ayran yapacağım yumurtanın yanına yani ekmek-omlet-ayran-domates olacak
muzu da ara öğünde tüketirim dediğin gibi sütü de yarına bırakayım bari
bu arada funda'nın takımındayım canım oraya yazıyorum ayrıca da
Yarısmaya mı katıldın? Burayı ihmal etme sakın ne guzel motive oldum sen de yazmasan ben naparım bu topikte senin adın da var unutma sakın....
ben de burayı ihmal etmeyi düşünmüyorum sadece iyice gaza geleyim diye diyet grubuna katıldım yoksa bu topik hepimizin günlüğü
olur mu öyle şey valla süper olur foto koymak da benim telden çekilmiyor güzel - yakında fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum sen ekledikçe daha da güzel olur hem ben de alma fikrimi belki gerçeğe dönüştürürümFoto koyunca daha motive oluyorum sanki ne yediğimi görüyorum sence bir mahsuru yok dimi Lilycim
evet hem de çok güzellerrrrrBenim bugünkü koyduğum fotolar görünüyor dimi?
evet hem de çok güzellerrrrr
yeni beğen tuşuna birden fazla beğen yapamıyorum diye hiç kullanmıyorum artık eskisi kadarBeğeni olmayınca bende görülmüyor zannettim...
Öglen menum : 1,5 kepçe tavuk suyuna sehriyeli çorba , 1 dilim tam buğday ekmegi
Eki Görüntüle 933521
bu tavuk suyuna çorbayı nasıl yapıyorsun - ben çok seviyorum ama annem salçalısını yapar beyaz halini severim de nasıl yapıldığını bilmiyorum sen yoğurt mu koyuyorsun yoksa süt mü?
Tavuk suyunda şehriyeleri pişiriyorum sonra başka bir yerde 1 yumurta sarısı, 1 limon, 2-3 kasık yogurt, 2 kasık un, bide ben sarımsak atıyorum bir diş rendeleyip, bunları bi guzel karıştıryorum sonra pisen çorbadan 1 kepçe alıp karıştırıyorum sonra hepsını tencereye yavaş yavaş döküyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?